0

ОВЕН Благоприятни дни – 18, 19, 20 януари; Неблагоприятен ден – 24 януари; Любов: ** В този момент типичните Овни имат нужда от лична свобода и независимост, възможност за прекарване на времето в дружеска компания. Семейните окови може да се окажат тежко бреме и вие ще се опитате да ги свалите. Ще ви се приискат нови отношения или поне новости в съпружеския живот. Работа: *** Търсете нови пътища, нови схеми и нови направления за развитие на бизнеса ви. Освободете се от ненужното. Здраве: ** Сега не бива да стоите дълго пред компютъра. Голям е рискът от отоци и развитие на тромбози.

ТЕЛЕЦ Благоприятни дни – 21, 22 януари; Неблагоприятен ден – 19 януари; Любов: ** Не се опитвайте да оказвате натиск върху партньора си, да го карате да вземе важно решение. В момента това може да се превърне в спънка. Сега не е най-добрият момент за търсене на разбирателство, особено ако единият от вас е зает с отговорна работа, а другият е в явно подчинено положение. Работа: *** Професионалното или кариерното ви израстване е възможно, но няма да е лесно. Здраве: ** Костната ви система е уязвима, бъдете внимателни при активния отдих.

БЛИЗНАЦИ Благоприятни дни – 18, 19, 23 януари; Неблагоприятен ден – 20 януари; Любов: *** Не пропускайте своя шанс. Съдбата ви благоприятства и ще ви предостави много възможности за започване на връзка или за развитие на съществуващи. Но можете да постигнете пълнотата на усещанията само ако разширите обхвата на интересите си и разкриете своя личен, интелектуален и творчески потенциал. Работа: *** Ако работата ви включва пътувания в чужбина, то точно сега те ще бъдат възможно най-продуктивни. Здраве: ** Не провеждайте процедури за прочистване на черния дроб, но и не го претоварвайте с мазни храни.

РАК Благоприятни дни – 20, 21 януари; Неблагоприятен ден – 24 януари; Любов: ** Седмицата не е благоприятна за устойчиви взаимоотношения. По-скоро дори представлява заплаха за тях. Но лек флирт, романтични срещи, размяна на знаци на внимание са повече от възможни. Звездите обаче ви съветват да внимавате, защото има голям риск да направите сериозна грешка, за която ще трябва да плащате. Работа: ** Довършете започнатото, доведете го до реален резултат. Здраве: ** Обърнете специално внимание на здравето си. Ако се разболеете сега, ще загубите много сили.

ЛЪВ Благоприятен ден – 23 януари; Неблагоприятен ден – 18 януари; Любов: ** Идните дни са неблагоприятни за развлекателни събития, шумен отдих и активен живот. Основното нещо за вас сега е да не подкопавате здравето си, да не губите нищо и да останете в интересите си. Болест може да заличи всичките ви планове, особено тези, свързани с личния ви живот. Опитайте се да я избегнете. Работа: ** Период на реорганизация на бизнеса. Бъдете търпеливи, скоро ситуацията ще се промени към по-добро. Здраве: ** Внимавайте да не се простудите, обличайте се топло, в противен случай болестите на пикочно-половата система ще ви застигнат.

ДЕВА Благоприятен ден –  24 януари; Неблагоприятен ден – 20 януари; Любов: ** Най-вероятно няма да постигнете добра почивка и романтика. И въпреки че за Девите това не са най-значимите понятия в живота, настроението, отношението и представянето зависят от тях. Множество неща ще ви отклонят от любовните преживявания и ще ви попречат да се потопите в морето от чувства и емоции. Работа: ** За известно време ще трябва да се примирите с ролята на подчинен. Вашите иновативни идеи няма да бъдат оценени сега. Здраве: ** Може хроничните ви заболявания да напомнят за себе си.

ВЕЗНИ Благоприятни дни – 18, 19, 20 януари; Неблагоприятен ден – 24 януари; Любов ** В близко време ще ви зарадва късметът в любовта и в други сфери. Това е многообещаващо време за започване на връзка. Съвместните посещения в клубове, ресторанти и други празнични събития ще имат голям ефект върху брачните или романтичните отношения. Бъдете креативни и ще очаровате избраника си. Работа ** За творчески подход към решаването на проблеми времето е просто изключително, но за рутинна работа - не толкова. Здраве ** Грижете се за сърцето си. Не прекалявайте, когато тренирате.

СКОРПИОН Благоприятни дни – 21, 22, 24 януари; Неблагоприятен ден – 20 януари; Любов ** За известно време ще трябва да забравите за страстите и любовните преживявания. Трудностите на роднините и възрастните родители ще изместят собствените ви проблеми. Решаването на жилищния въпрос може да се превърне в едно от най-важните условия за съществуването на семейството. Работа *** Ще трябва да решите въпросите за отдаване под наем или обмисляне на покупка на недвижим имот. Здраве ** Проблемите с храносмилането могат да бъдат тревожни. Спазвайте диета.

СТРЕЛЕЦ Благоприятни дни – 18,19  януари; Неблагоприятен ден – 22 януари; Любов *** Втората половина на януари ще бъде богата на общуване и контакти, което ще ви даде много шансове да изградите отношения с противоположния пол. Сега определено не трябва да седите на едно място. Запознанствата вероятно ще се случат на пътя и ще бъдат повърхностни. Но нямате достатъчно време за дълбоки чувства. Работа *** Добро време за бизнес пътувания и бизнес контакти. Здраве *** Освен настинка от течение или хипотермия от прекомерно излагане на чист въздух нищо друго не ви заплашва.

КОЗИРОГ Благоприятни дни – 21, 22 януари; Неблагоприятен – 24 януари; Любов *** Звездите ви съветват да прекарате този период от годината ярко и незабравимо. Колкото повече харчите сега за подаръци за любими хора, толкова повече в крайна сметка ще имате като ответни реакции. Това е страхотен момент да направите трайно впечатление на любимия човек. Работа *** Ако сте планирали голяма придобивка за вашия бизнес, сега е моментът. Здраве ** Възможна е болка в шийните прешлени, но не трябва да ходите на хиропрактика тази седмица.

ВОДОЛЕЙ Благоприятен ден – 23 януари; Неблагоприятен ден – 19 януари; Любов *** Драги Водолеи, удари вашият час! Сега не е време за разсъждения, а за действия. Няма какво да се мотаете. Ако се интересувате от някого, време е да преминете към активна фаза на отношенията и „излизане от нелегалност“. Вие умеете да бъдете непредсказуеми и оригинални, използвате това качество. Работа ** Бъдете готови. Сега трябва да задминете своите конкуренти с една крачка. Здраве ** Ако сте склонни към хипертония, внимавайте за скоковете в кръвното, не допускайте кризи.

РИБИ Благоприятен дни – 24 януари; Неблагоприятен –  22 януари; Любов ** Драги представители на зодията Риби, не се опитвайте да решавате проблемите в личния си живот силово – това не е вашият метод. Сега не е най-доброто време за изясняване на отношенията. Постарайте се да си простите някакви грешки и да намерите път към помирението. Работа ** Не хранете илюзии относно седмицата, тя няма да е успешна във финансово отношение. Не подписвайте важни документи. Здраве ** Голяма е вероятността от инфекциозни болести. Въздържайте се от посещение на спа и сауни.