0

Е то какво оаква зодиите според Павел Глоба през следващите 7 дни:

ОВЕН Благоприятни дни – 1, 2 февруари; Неблагоприятен ден – 5 февруари; Любов: ** Имате нужда от свобода и възможност да прекарвате времето си, както искате. Семейните връзки могат да бъдат обременяващи, искате новост. Опитайте се да разнообразите отношенията си. Бъдещето на личния ви живот зависи от вашето въображение. Работа: *** Ситуацията изисква нестандартен подход. Потърсете начини да развиете бизнеса си. Здраве: *** Ако не сте нервни, нищо не ви заплашва.

ТЕЛЕЦ Благоприятни дни – 2, 3 февруари; Неблагоприятен – 1 ден февруари; Любов: ** Периодът във връзката ще бъде труден, но не и критичен. Най-вероятно ще има разногласия по важни въпроси и ако някой от вас се инати и не желае по никакъв начин да приеме другата гледна точка, ситуацията може да стигне до абсурд. Не изнасяйте проблема навън и не търсете помощ от трети лица. Работа: ** Вслушайте се в мнението на ръководството. Здраве: ** Не е най-доброто време за лечение и протезиране.

БЛИЗНАЦИ Благоприятен ден – 1 февруари; Неблагоприятен ден – 3 февруари; Любов: *** Дошло е времето за изпълнение на плановете. На любовния фронт ви очаква успех и възможност да започнете обещаваща романтика. Това е чудесен период за придаване на правен статут на отношения, бумащина и решаване на имуществени въпроси. Работа: *** Бъдете креативни и късметът ще ви се усмихне. Здраве: ** Сега не е време да се извършват процедури за прочистване на черния дроб.

РАК Благоприятни дни – 3, 4 февруари; Неблагоприятен ден – 6 февруари; Любов: ** Може да сте привлечени от любовни приключения, за които може да се наложи да съжалявате. Отношенията все още няма да се оправят. Продължителните неприятности и недоразумения могат да прераснат в криза. На самотните представители на знака няма да им е лесно да контролират емоциите си. Работа: ** Време е да промените нещо. Здраве: ** Възможни са проблеми със самочувствието ви.

ЛЪВ Благоприятни дни – 5, 6 февруари; Неблагоприятен ден – 3 февруари; Любов: ** Ще трябва да разрешите проблемите, които са се натрупали през последните месеци. На първо място, това се отнася до семейните отношения. Ако категорично не приемате гледната точка на партньора си, ви очакват проблеми. Работа: ** Не дърпайте чергата към себе си - от егоизъм може да си създадете врагове дори сред другари. Здраве: ** Внимавайте! Хипотермията може да доведе до цистит.

ДЕВА Благоприятен ден –  7 февруари; Неблагоприятен ден – 4 февруари; Любов: ** Ситуацията все още не благоприятства типичните представители на тази зодия. Тази седмица не трябва да си правите романтични срещи и да търсите нови запознанства. Понякога трябва да се откажете от интересите си в името на интересите на семейството. Работа: ** Предстои много рутинна работа. Здраве: ** Погрижете се за себе си, преминете през необходимите прегледи, започнете диета.

ВЕЗНИ Благоприятни дни – 1, 2 февруари; Неблагоприятен ден – 5 февруари; Любов *** Ще имате чудесна възможност да изразите себе си в творчеството. Ако сте необвързани, има шанс за обещаващо запознанство, а ако имате партньор, тогава можете да изведете връзката на ново ниво. Хванете птицата на щастието. Работа *** Креативните хора ще бъдат забелязани и поощрени. Здраве ** Възможни са проблеми със сърдечно-съдовата ви система.

СКОРПИОН Благоприятни дни – 3, 4  февруари; Неблагоприятен ден – 2 февруари; Любов ** Сега е време за спокойна почивка. В една връзка полутоновете ще бъдат много важни. Но до края на седмицата ситуацията може да се промени бързо и да настъпи време на неразбиране. Сдържайте се. Работа ** Възможни са неочаквани препятствия. Здраве ** Не са изключени проблеми със стомаха. Спазвайте диета.

СТРЕЛЕЦ Благоприятни дни – 5, 6 февруари; Неблагоприятен – 2 ден февруари; Любов *** Комуникацията в социалните мрежи ще помогне за установяване на отношения с противоположния пол. В края на седмицата ще се открият редица обещаващи възможности. Използвайте ги и ще постигнете значителни успехи на любовния фронт. Работа *** Страхотно време за рекламни кампании. Здраве *** Седмицата е добра за лечение на хипертония.

КОЗИРОГ Благоприятни дни – 3, 4 февруари; Неблагоприятен ден – 6 февруари; Любов *** Започва месецът на покупките, подаръците за близки и инвестициите в собственото ви бъдеще. В следващите дни ще трябва да се справите с належащи материални въпроси. Петък и събота са по-подходящи за любов и обсъждане на лични различия. Работа *** Чудесен момент за укрепване на финансовото състояние. Здраве *** Не забравяйте за витамините.

ВОДОЛЕЙ Благоприятен ден – 6 февруари; Неблагоприятен – 7 февруари; Любов ** Всичко зависи от вашата лична позиция по отношение на брачния ви партньор или обекта на вашата симпатия. Време е да поемете отговорност. Ако дълго време сте се колебали да направите първата крачка, сега трябва да поемете инициативата. Всичко зависи от вас. Работа *** Личният контрол ще доведе до постигане на целта. Здраве ** Ако сте склонни към хипертония, имайте предвид вероятни скокове в налягането.

РИБИ Благоприятен ден – 7 февруари; Неблагоприятен ден–  3 февруари; Любов ** Началото на седмицата ще разочарова онези, които се опитват да бъдат прекалено активни и небрежни при вземането на лични решения. Бъдете внимателни и предпазливи, в противен случай някои от тайните аспекти на живота ви ще станат явни. Работа ** Важни решения могат да се вземат зад гърба ви. Здраве ** Избягвайте стреса.