0

Ели Маринова e един от най-популярните нумеролози и кабалисти в България. Изготвя рождени нумерологични карти и прогнози за периодите в живота и за текущите 12 месеца. Наред с това дава гадателски консултации за всякакви проблеми чрез Кабала, карти таро, Астрология и китайската система И-Дзин. Тя е специалист и по етно религиозни и окултни практики. Контакти: eli-taro.com, телефон: 0896 530 106.

Празничният месец май ще ни донесе много щастие в работата и вкъщи, нови контакти и възможности за растеж в кариерата, повиди за романтични срещи и семейни пътешествия. Все пак мнозина ще използват месеца (и почивните дни), да решат някой отдавна висящ въпрос било покрай имот, ремонт или да подменят внезапно изгорял ел.-уред. Това показва месената нумерологична прогноза на кабалистът Ели Маринова в разделите работа, семейство, романтика.

Гаданието се базира на числото Път на Живота. С негова помощ всеки сам може да надникне в тенденциите на своето бъдеще през май. „Пътя“ се изчислява като се съберат всички цифри от звездния ни код – нашата рождена дата (ден + месец + година) и полученият сбор се редуцира до едноцифрено число. Например за човек роден на 3.12.1965 изчислението е следното: 3+1+2+1+9+6+5=27. Полученото накрая се редуцира до едноцифрено число чрез ново сумиране 2+7=9. Така човекът с тази дата на раждане има Път на живота - Деветка. А ето и основните прогностични тенденции, които Ели Маринова изчисли специално за в. „Телеграф“ за месец май според Пътя на живота ни.

ПЪТ 1: Финансови сюрпризи

За повечето от вас месец май може да се окаже доста изненадващ. Възможно е това, към което сте се стремили до този момент да бъде постигнато по различен начин или осъществената мечта да се окаже не точно това, което сте си представяли. Други в тази енергийна орбита (Път -1) има голяма вероятност да успеете да се ориентирате изненадващо лесно в ситуация, която до този момент сте смятали за трудна, дори невъзможна.

През този, изпълнен с празници месец, хората около вас ще разчитат на помощта ви и по време на работа, и при организирането на празничните събития. Но и тук ще има изненади - възможно е празниците да не протекат точно по очаквания от вас начин.

Месецът ще е посветен и на високо квалифицираната и експертна дейност. Вие може да бъдете помолен за експертно мнение по даден въпрос или пък на вас да ви се наложи да търсите подобна помощ.

По отношение на парите при мнозина се задават всякакви изненади. Например обещаваща инвестиция да пропадне или да придобиете нещо важно за вас по неочаквано лесен начин. При всички случаи не действайте без необходимите проучвания. По отношение на любовта и романтиката месец май може да ви донесе разтърсващи преживявания – от звездни мигове до горчиво разочарование. Някои ще планират или ще предприемат интересно пътуване.

ПЪТ 2: Време за дипломация и бизнес

Независимо от това, че винаги търсите компромиси и се стараете да бягате от откритите конфликти, през май ще ви се наложи смело да влизате в битки и да ги печелите. И какъвто и да е изходът ще имате възможност да докажете не само стратегическите си, но и своите дипломатически качества. Когато се налага, търсете помощ от приятели и близки хора, но по подходящ начин. Mесецът за някои от вас ще премине по-скоро под знака на производството на материални блага или търговията в по-голям мащаб. Ще имате възможност да направите една добра инвестиция, при условие че не сте пропуснали да си направите добро проучване, да се подсигурите с нещо, което смятате за важно и значимо.

Празниците през този месец за мнозина ще преминат по-скоро делово. Някои от вас ще пътешестват за работа или за удоволствие, ще контактуват с хора от далеч. Когато става дума за романтика, ще имате възможност да се радвате на отзивчивост и топлота, но само ако не настоявате всичко да се случва веднага, тук и сега.

ПЪТ 3: Отложете новите начинания

Възможно е в рамките на месеца да успеете да приключите с успех важна за вас задача, да направите някакво допълнение към работещ проект или анекс към вече подписан договор. Но месец май, който е изпълнен с празници, не е особено подходящ за подписване на нови договори или стартиране на нови задачи. Преди това довършете изостаналото. През цялото време и когато работите, и когато празнувате, ще сте доста емоционални. В един момент ще се чувствате на върха на Света, а в следващия в Марианската падина. За да няма неприятни изненади, когато се занимавате с важни неща, обмислете добре последиците от действията си и внимавайте да не се поддадете на нечий шантаж или манипулация.

Възможно е някои от вас да се почувстват ангажирани с проблемите на хора в неравностойно положение. Други под знака на Път 3 ще предприемат далечно и необичайно пътешествие, ще се втурнат в интересна авантюра. В сферата на любовта са възможни двете крайности – изпепеляващи страсти или изпепеляваща ревност.

ПЪТ 4: Тичате покрай имоти или ел.-уреди

Въпреки нагласата ви за спазване на твърди правила и графици, въпреки стремежа ви към предвидимост и стабилност, през май ще се наложи да търсите новото във всички сфери на живота или пък то само ще ви намери. За да ви е по-спокойно ще е добре да бъдете колкото се може по-гъвкави и комуникативни и по време на работа, и когато празнувате. Възможно е да проявите интереси в сферата на електрониката и компютрите като средства за комуникация. Други ще се занимавате с техника и високи технологии, с документи в електронен вариант, или поради закупуването на изгорял ел.-продукт. Възможно е някои от вас да имат работа с брокер на недвижими имоти, а други с лекари, хирурзи.

В делови и семеен план, за да не си създадете нежелани проблеми, особено по празниците, не критикувайте и не оспорвайте думите и делата на хората, с които работите/живеете. Мнозина от вас е хубаво да се въздържат и от авторитарно поведение от типа кой какво да прави и как да го направи. В любовта ще е добре да се оставите на плавното и бавно течение. Ако сте твърде стегнати има опасност от неочаквани конфликти, които ще породят у вас чувство за това, че сте неразбрани и недооценени.

ПЪТ 5: Не бъдете критични в службата и вкъщи

Винаги търсещи свобода и обновление, през май ще ви се наложи да приемете предвидимостта и рутината. Възможно е времето ви да е посветено на задачи, които изискват съсредоточаване, търпение и дисциплина. Тоест, много е вероятно празничният месец май за някои от вас да се окаже не чак толкова празничен. В службата или вкъщи ще ви се наложи да работите в екип и съгласие с околните, да бъдете изпълнителни и търпеливи, да обръщате внимание на детайлите. За да си спестите напрежението, ще е добре да правите разумни компромиси, а не да изтъквате собствените си грешки и тези на другите. Бъдете търпеливи, дипломатични, тактични и толерантни и успехите сами ще дойдат при вас. Така месецът ще премине под знака на взаимопомощта и търсенето и постигането на разбирателство дори с враговете. Някои от вас е възможно да предпочетат да отидат на почивка за смяна на обстановката.

По отношение на любовта, ако си спестите критиките, романтиката ще ви съпътства през целия месец.

ПЪТ 6: Чака ви много работа и изкушения

Изпълненият с празници месец за вас ще премине и под знака на сериозната и отговорна работа, и под знака на социалния живот. Освен, че ще имате повече задачи на работното си място, през май ще се наложи именно вие да организирате най-различни мероприятия и да участвате в тях. Но има и добра страна. По време на тези мероприятия ще имате възможност не само да празнувате, но и да търсите връзки и контакти за прокарване на важни за вас идеи или решаване на проблеми. Ще сте отзивчиви и ще очаквате отзивчивост.

Някои от вас ще се интересуват живо какво става по света и у нас, но ще е добре да не се включвате в твърде пикантни или болезнени теми за разговор, защото така със сигурност ще вгорчите отношенията с близките си.

През май ще сте по-податливи на изкушения и съблазни от всякакъв вид и за това ще е добре да внимавате и когато пазарувате, и с качеството и количеството на храната и напитките. През този месец ще се чувствате жизнерадостни и оптимистично настроени, ще имате възможност да се радвате на пълноценно общуване с романтичния партньор, ще сте склонни да флиртувате, понякога не съвсем невинно.

ПЪТ 7: Задават се ремонти

През пролетния и слънчев май вашето време ще е посветено по-скоро на работата и рутината. Дори и през почивните дни ще се стремите да се придържате към традиционното, предвидимото и добре планираното, към перфектната подготовка и протичане на събитията по един строго ритуален начин. Само не се опитвайте да подреждате близките и колегите си под строй. Има и друг вариант за бъдещето - някои от вас да решите, че всичко това не ви засяга и да предпочетете да избягате от шума и суетата и на делника, и на празника сред природата. Въпреки, че винаги се интересувате живо от тайни и загадки, от мистика, през май вниманието ви ще е насочено по-скоро към материалното и осезаемото. Възможно е да имате работа, свързана с ремонти или строителство, в сферата на екологията или селското стопанство. При възникнали проблеми не позволявайте да бъдете въвлечени в битка, която не е ваша и не настоявайте за повече, от колкото можете да получите. По отношение на любовта ще очаквате от човека до вас прояви на осезаема подкрепа и единомислие, а не точно романтика и сантименти.

ПЪТ 8: Пътешествия по работа или по любов

Въпреки нагласата ви всичко около вас да се случва ясно и категорично, всичко да е монолитно и непоклатимо, през май ще ви се наложи да обръщате повече внимание на детайлите и дреболиите. И, ако сте достатъчно динамични и активни, а не инертни и консервативни, ще успеете да постигнете промяна и обновление в сфера от живота, която ви интересува живо. Мнозина от вас ще проявят интереси в строителството, архитектурата, дизайна и модата във всички сфери на живота, ще стартират ремонт или ще се занимават със строителни дейности.

През целия месец ще държите да сте и добре информирани за това, което е събудило интереса ви. Възможно е да пътувате по работа, във връзка с празниците или по романтичен повод. За вас празниците през май ще преминат чудесно, защото вие имате дарбата да организирате и да планирате. Месецът може да ви донесе ново приятелство или кратка романтична авантюра.

ПЪТ 9: Семейни грижи баш по празниците

През май ще сте настроени традиционно, да не кажа патриархално. Ще се стремите да спазвате традициите, да потърсите родовите си корени. Вашата космополитна и нетрадиционна нагласа ще отстъпи място на желанието за традиционно посрещане на празниците. За това проблематиката на месеца ще е преплетена между отношението ви към Големия Свят и Родината. Времето ви ще премине под знака на семейните и домашни отговорности, ще стоите повече вкъщи, общувайки с най-близките си хора. Ако решите да смените обстановката, ще търсите спокойна и комфортна, но светска обстановка.

Дали искате или не и въпреки празниците, през май ще се наложи да уреждате домашни, семейни или фамилни проблеми свързани с проблемни отношения, здравеопазване или образование. Старайте се да бъдете по-толерантни и тактични. Възможно е в семейството ви да се появи нов член, да направите изгодна сделка с недвижим имот или пък да имате нова и ценна придобивка за дома си.

През май любовта ще е водещо начало за мнозина от вас и, ако няма ревност и опити за контрол на чувствата, отношенията направо ще са вълшебни.