Е то какво очаква зодиите според Павел Глоба през следващите седем дни:

ОВЕН

Благоприятни дни – 15, 21 март; Неблагоприятен ден – 19 март; Любов: ** Забравете за романтиката и подвизите на любовния фронт. Това не е най-доброто време за срещи и изграждане на връзки. Освен това, ако връзката ви се е превърнала в тежест, помислете за раздяла (само ако не сте женени). Но брачните отношения също ще бъдат тествани за издръжливост. Работа: ** Бизнесът може да навлезе в период на застой. Опитайте се да намерите изход в съвместни проекти. Здраве: ** На фона на личните преживявания, не са изключени проблеми със съня.

ТЕЛЕЦ

Благоприятни дни – 16, 17, 18 март; Неблагоприятен ден – 21 март; Любов: *** Тази седмица ще почувствате страстна нужда от промяна и обновяване на чувствата. Имате нужда от глътка свеж въздух. Избягвайте рутината, внесете новост във връзката. Като цяло това е чудесно време за срещи, дружеско общуване, посещаване на клубове, кафенета, ресторанти. Работа: *** Време е за иновации и реформи. Страхотно време за започване на нови проекти. Здраве: ** В началото на седмицата има голяма вероятност от травми.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятни дни – 19, 20 март; Неблагоприятен ден – 17 март; Любов: ** Не се настройвайте за спокойна седмица. Най-вероятно ще имате разправии с брачния партньор. Ще ви оказват натиск и ще се опитат да докажат превъзходството си. Не може да се постигне разбиране. Освен това натоварването в работата ще се отрази на взаимоотношенията ви. Подредете приоритетите си. Работа: ** Безсмислено е да започвате каквото и да било. Изчакайте този момент, завършете започнатия по-рано бизнес. Здраве: ** Благополучието и настроението ви може рязко да се влошат, внимавайте за магнитни бури. 

РАК

Благоприятни дни – 16, 17, 18 март; Неблагоприятен ден – 20 март; Любов: *** Време е да оправите нарушени отношения и да започнете нови. Очаква ви успех и популярност. Ако сега срещнете някого, това може да се превърне в истинско чувство. Идните дни са добри за общуване с авторитетни хора, които могат да ви научат на нещо или да ви подскажат нещо. Работа: *** Разширявайте сферите на влияние, подпишете договори с нови партньори. Здраве: *** Сега нищо не ви заплашва.

ЛЪВ

Благоприятни дни – 19, 20 март; Неблагоприятен ден – 21 март; Любов: ** Тази седмица ще ви връхлети буря от емоции и преживявания. Дръжте ситуацията под контрол. Най-добрият начин за премахване на възникващото недоразумение в отношенията с партньора е интимността и искреният разговор. Може да ви влече към приключения, но сега не е най-добрият период за това. Работа: *** Ще трябва да отделите много усилия, за да постигнете желания резултат. Сега всичко зависи от вашата енергия. Здраве: ** Вероятно е изостряне на хронични заболявания.

ДЕВА

Благоприятен ден –  20 март; Неблагоприятен ден – 17 март; Любов: ** В следващите дни ще се постави остро въпросът за партньорствата. Това се отнася както за бизнеса, така и за личния живот. Проблемите в общуването с любимия не могат да бъдат избегнати. Опитайте се да не влошавате ситуацията, да се съгласявате, да търсите компромис. Работа: *** Отстоявайте своята гледна точка, но не забравяйте, че мнението на вашите опоненти също е много важно. Здраве: ** Възможна е респираторна вирусна инфекция, включително коронавирус.

ВЕЗНИ

Благоприятни дни – 15, 21 март; Неблагоприятен ден – 20 март; Любов ** Идва труден период, натрупаните проблеми няма да ви позволят да почувствате радостта от живота и да постигнете желаната хармония. Дори партньорът ви ще ви натовари с отговорности. Семейните отношения също ще бъдат засегнати от продължително финансово положение - дългове, кредити. Работа ** Тази седмица ви очаква ежедневна къртовска работа. Здраве ** Пазете се, здравето ви сега е много разклатено.

СКОРПИОН

Благоприятни дни – 16, 17, 18 март; Неблагоприятен ден – 21 март; Любов *** Прекрасен момент за запознанства и романтика. Използвайте този период, за да завладеете сърцата и да възстановите изгубената хармония. Не пропускайте възможността не само да установите нови, но и да съживите стари връзки. Сега можете да насочите енергията си в правилната посока. Работа *** Вярвайте в силите си. Успехът зависи от способността ви да поемате отговорност. Здраве ** Сега нищо не ви заплашва, освен може би излишни любовни преживявания.

СТРЕЛЕЦ

Благоприятни дни – 15, 21 март; Неблагоприятен ден – 18 март; Любов ** Бурни прояви на чувства в близко бъдеще най-вероятно няма да има. Любовната ви лодка може да се разбие в ежедневието, ако не се погрижите навреме за уюта и комфорта. Съсредоточете се върху решаването на домашните проблеми. За да поддържате семейните отношения, организирайте вечеря на свещи. Работа *** Успех очаква тези, чиято дейност е свързана с недвижими имоти или строителство. Здраве ** Сега е по-добре да отложите посещението при зъболекаря.

КОЗИРОГ

Благоприятни дни – 16, 17, 18 март; Неблагоприятен ден – 20 март; Любов *** Настъпва прекрасно време за срещи, духовно общуване и романтични пътувания. Кратките пътувания предоставят много възможности за интересни контакти и изграждане на взаимоотношения. Добър момент да научите нещо ново. Оставете се да бъдете водени. Работа *** Използвайте тази седмица за наблюдение на пазара и създаване на нови бизнес контакти. Здраве ** Има голяма вероятност от настинки и остри респираторни заболявания.

ВОДОЛЕЙ

Благоприятни дни – 19, 20 март; Неблагоприятен – 15 март; Любов *** Предстои наситена със събития седмица. Близките ви хора чакат внимание, грижа и подаръци. Колкото повече пари харчите, толкова по-силен ще бъде желаният ефект. Искрените подаръци са безценна инвестиция. Може да поглезите любимия/любимата с вечеря с екзотично меню. Работа *** Добър период за поставяне на основите за бъдещо финансово благополучие. Здраве ** Не преяждайте и спазвайте диета, има риск от отравяне.

РИБИ

Благоприятен ден – 20 март; Неблагоприятен ден –  16 март; Любов *** Тази седмица определено ще успеете, не пропускайте момента. Дори в дългогодишна връзка има възможност да започнете от нулата, основното е да направите първата стъпка. Много зависи от отношенията ви с партньора. Ако сте виновни за нещо пред него, не се страхувайте да признаете грешката си. Работа *** През втората половина на седмицата ще почувствате прилив на сили и желание да преместите планини. Използвайте този импулс. Здраве ** Страхотно време за възобновяване на спорта на открито. Укрепете тялото си.