0

Е то какво очаква зодиите според Павел Глоба в периода 28 юни – 4 юли 2022 г.:

ОВЕН

Благоприятни дни: 1, 2 юли

Неблагоприятни дни: 29, 30 юни

Любов ** Вашето душевно равновесие в момента до голяма степен зависи от уюта и усещането за комфорт. Вероятно ще трябва да се справите с жилищни въпроси, ремонт или преместване, което не допринася за ярко проявление на чувства. Въпреки това, в дългосрочен план тези промени ще играят положителна роля във вашите семейни отношения.

Работа ** Не се опитвайте да постигнете максимална производителност сега, по-добре се посветете на жилищните и имотните си проблеми.

Здраве *** Всичките проблеми в този период са свързани с хранителния режим.

ТЕЛЕЦ 

Благоприятен ден: 3 юли

Неблагоприятни дни: 1, 2 юли

Любов * Телецът ще е в постоянно движение през идните дни и следователно фокусирането върху личните отношения най-вероятно няма да се получи. Въпреки това пътуванията ще ви предоставят отлични възможности за запознанства и общуване. За да подобрите разбирането в семейството, ви трябва почивка с половинката си. Пътуването ще е от полза за връзката ви.

Работа *** Добър период за всевъзможни посреднически схеми. Широкият кръг от познанства ще улесни развитието на делата ви.

Здраве ** Горните дихателни пътища, а също и ръцете са уязвими този период.

БЛИЗНАЦИ 

Благоприятни дни: 1, 2 юли

Неблагоприятни дни: 28 юни, 3 юли

Любов ** Не трябва да се отнасяте лекомислено към любовните си отношения - сега можете да поставите основата за бъдещо лично щастие. Добър момент за подписване на важни документи, свързани със семейството и за разрешаване на имуществени и финансови въпроси. Сега се нуждаете не толкова от възхищение, колкото от грижа, обич и духовно съпричастие.

Работа *** Очаква ви закрепване на материалното положение и сключване на изгодни споразумения.

Здраве ** Може да ви имате проблеми със зъбите или венците.

РАК 

Благоприятни дни: 3, 4 юли

Неблагоприятни дни: 29, 30 юни

Любов *** Представителите на един от най-романтичните знаци вече са в добра форма и преживяват емоционален подем. Лятото, природата и почивката определено са ви от полза. Сега личните ви качества ще излязат на преден план и ако сте достойни за любов, тогава няма да останете без внимание. Но трябва да приемете любовта с всичките последствия, които ви очакват догодина.

Работа *** бизнес проектите сега получават допълнителен импулс, обстоятелствата работят за вас.

Здраве ** Пазете гърлото си, старайте се да не претоварите гласните си струни, особено, ако сте склонни към ларингит.

ЛЪВ 

Благоприятен дни: 28 юни

Неблагоприятни дни: 1, 2 юли

Любов ** Настъпи време задълбочен самоанализ и търсене на изход от тази ситуация. Може да не сте доволни от състоянието на нещата в личен план, но не трябва да променяте нищо в момента, тъй като ситуацията ще стане още по-объркана. Не е момент да споделяте откровения с познати и близки приятели. Възможно е изтичане на информация.

Работа ** Сега трябва да се покриете и колкото сте по-малко забележими, толкова по-добре за вас.

Здраве ** Трябват ви обстойни медицински изследвания. Сами се погрижете за себе си, преди да се наложи лекарите да се грижат за вас.

ДЕВА 

Благоприятни дни: 29, 30 юни

Неблагоприятни дни: 28 юни, 3 юли

Любов ** Очаква ви късмет, както в любовта, така и в бизнес партньорствата, особено ако проявите креативност. В интимните отношения може да липсват лекота и взаимен интерес, така че трябва да опитате по някакъв начин да разнообразите връзката си, в противен случай тя скоро ще ви отегчи. Трябва ви спонтанност в страстта, пък дори да е на грешното място.

Работа *** Прекрасен момент за изграждане на планове, за размяна на мнения и търсене на нетрадиционни решения.

Здраве ** Ако имате склонност към варикозно разширение на вените, тази седмица бъдете особено внимателни.

ВЕЗНИ 

Благоприятни дни: 28 юни, 4 юли

Неблагоприятни дни: 29, 30 юни

Любов ** Трябва да вземете отговорни решения. Сега вашите лидерски качества могат да бъдат гарант на стабилността и на успехи в бъдещето. Но в отношенията с партньора може да изникне известно напрежение и то да изисква максималното ви внимание, за да поправите ситуацията. Възможно е вашето претоварване с работа да ви създаде интимни проблеми.

Работа *** Личните ви постижения и професионална деятелност е възможно тази седмица да бъдат не само отбелязани, но и наградени.

Здраве ** Тази седмица гъмжи от инфекции и по-добре избягвайте местата за обществено хранене.

СКОРПИОН

Благоприятни дни: 29, 30 юни

Неблагоприятни дни: 1, 2 юли

Любов *** Моментът подпомага интимните ви отношения. Няма нищо невъзможно – пред вас се отварят всички врати. Може да реализирате някой предишен замисъл. И имайте предвид, че следващия ви шанс няма да е толкова скоро. Не пропускайте шанса си. Бъдете непосредствени и непредсказуеми. Не пренебрегвайте човека, който ви праща знаци на внимание.

Работа *** Началството ще ви забележи, укрепвате авторитета си. Ако планирате командировка, сега й е времето.

Здраве ** Сега е уязвима кръвоносната система, не е добро време за донорски процедури.

СТРЕЛЕЦ 

Благоприятни дни: 1, 2 юли

Неблагоприятни дни: 28 юни, 4 юли

Любов * Подгответе се за всичко - за остри разправи с взаимни обвинения. Не провокирайте партньора си, не го карайте да ревнува и не го карайте да прояви най-лошите качества на характера си. Преминавате през бурен период на взаимоотношения, възможен е както прилив на страст, така и разрушителна енергия. За съжаление има опасност от неприятни инциденти.

Работа ** Не разчитайте на големи доходи сега, може да се окажете с дългове.

Здраве ** запазва се опасността от травми, избягвайте излишни натоварвания.

КОЗИРОГ

Благоприятни дни: 3, 4 юли

Неблагоприятни дни: 29, 30 юни

Любов ** Сложно време за разбирателство в интимната сфера. Пригответе се да отстоявате своите интереси. Период на борби и единство на противоположностите. Не се връщайте при стара любов. Няма да я върнете, а новата може да изложите на риск. Може партньорът да опита да ви прехвърли цялата вина за проблемите помежду ви.

Работа ** Може би не си струва сега да се отказвате от малкото или частта, за да не загубите цялото. Не очаквайте повишение на доходите.

Здраве ** Ако сте склонни към образуване на камъни, сега бъбреците непременно ще ви напомнят това.

ВОДОЛЕЙ 

Благоприятни дни: 28 юни, 4 юли

Неблагоприятни дни: 1, 2 юли

Любов ** Забравете сега за свободата, за срещите с приятели и отдих във весела компания – всичко, което толкова е близо на сърцето ви. Във време за укрепване или спасяване на интимните отношения, се налага да заемете подчинена позиция, ако искате връзката с партньора да продължи. Не е време да се веселите, така че не планирайте нищо по въпроса.

Работа ** В професионалната сфера трябва да поправите допуснати преди грешки, гответе се за проверки.

Здраве ** Възможно е намаляване на самочувствието, за изостряне на хронически заболявания.

РИБИ

Благоприятни дни: 29, 30 юни

Неблагоприятни дни: 28 юни, 3 юли

Любов *** Сега ще ви възприемат така, както сами си постелите. Може да стигнете до радикални мерки. Ще се окажат успешни и ще получите ефекта, на който разчитате. Фортуна ви се усмихва, успех в любовта. Не отлагайте щастието си за после. Ще направите впечатление на избраника/ избраницата си. Използвайте обаянието и творческия си потенциал.

Работа *** Заявете ярко за себе си, правете рекламни кампании и прочие акции, сега е моментът.

Здраве *** Самочувствието ви е високо, няма астрологични предпоставки за заболяване.