0

Е то какво очаква зодиите според Павел Глоба в периода 14-20 юни 2022 г.:

ОВЕН

Благоприятни дни: 14, 15 юни

Неблагоприятни дни: 16, 17 юни

Любов *** Пътуване би ви дало възможност не само за кратък флирт, но и за по-сериозни отношения след това. Определено ще ви бъде „подадена ръка“, няма да останете сами. Чудесно време за партньорства и споразумения (включително брачни). Като цяло периодът благоприятства общуването с противоположния пол.

Работа ** Ще бъде много трудно да се концентрирате, особено ако сте постоянно в движение.

Здраве ** Пазете особено гърлото, внимавайте да не злоупотребите с климатиците.

ТЕЛЕЦ

Благоприятни дни: 16, 17 юни

Неблагоприятни дни: 18, 19 юни

Любов *** За женените Телци този период обещава укрепване на семейните отношения и подобряване на взаимното разбирателство. Но самотните трябва да вложат усилия и пари, за да бъдат забелязани от човека, от когото се интересуват. Не пропускайте своя шанс. Като цяло ви очаква успех на любовния фронт.

Работа *** Ако планирате да разширите бизнеса си или да придобиете нещо, сега му е времето.

Здраве ** Време е за диети и самодисциплина в храненето. Избягвайте бързото хранене, пазете се от хранително натравяне.

БЛИЗНАЦИ 

Благоприятни дни: 18, 19 юни

Неблагоприятни дни: 14, 15 юни

Любов ** Време за преосмисляне на нещата. Трябва да разберете чувствата си. В областта на личните отношения ще постигнете много, но последствията от вашите действия могат да бъдат непредвидими. Сега всичко зависи само от вас. Не пестете енергия. Емоционалният ви заряд в момента е в състояние да разтопи леда на едно непревземаемо сърце.

Работа *** След четвъртък ще усетите прилив на енергия и желание да повдигнете планина. Използвайте този импулс.

Здраве ** Не прекалявайте с лекарствени препарати, които не са ви изписани.

РАК

Благоприятен ден: 20 юни

Неблагоприятни дни: 16, 17 юни

Любов ** Сега не е време да привличате върху себе си излишно внимание, ако не искате проблеми в личен план. Не диктувайте своята воля на партньора си и не изисквайте на всяка цена нещо от него. Трябва да се успокоите, да осмислите нещата и да се разберете в отношенията си с партньора. Трябва ви почивка на спокойно място – на вилата, в санаториум.

Работа ** Период на застой. Не се затормозявайте, а потърсете изход в съвместни проекти.

Здраве ** Намерете време за себе си, за профилактика. Нужно ви е укрепване.

ЛЪВ

Благоприятни дни: 14, 15 юни

Неблагоприятни дни: 18, 19 юни

Любов ** Искат ви се да промените нещо в любовния си живот и за да не бъдете обхванати от желанието за необуздана свобода, опитайте се да внесете елемент на новост в ежедневния си личен живот. Трябва ви пълнотата на усещанията и затова не стойте на едно място. Това е страхотно време за хубава и разкрепостена почивка в компанията, в която може да е и обектът ви на чувства.

Работа * За сериозни въпроси можете да не се разберете с партньори и колеги. Отложете важните решения за след седмица.

Здраве ** Вероятност от чревни инфекции. Избягвайте хапване в обществени места.

ДЕВА

Благоприятни дни: 16, 17 юни

Неблагоприятни дни: 14, 15 юни

Любов *** В личния си живот можете да разчитате на предвидимост и стабилност. Чудесно време за изпълнение на дългосрочни планове. Все пак личните взаимоотношения ще бъдат силно повлияни от външни фактори, като работа, родителите и т.н. В любовната връзка, привидното подчинение на партньора ви ще създаде романтично настроение.

Работа *** Сключването на крупен контракт тази седмица може да ви обезпечи работа за година напред.

Здраве * Възможност за различни заболявания. Вземайте имуностимулиращи препарати.

ВЕЗНИ 

Благоприятни дни: 18, 19 юни

Неблагоприятни дни: 16, 17 юни

Любов *** Типичните Везни сега са в добра психо-емоционална форма. Дори са на върха на сексуалността. Страхотно време за срещи, за започване на връзка, а също и за сватба, меден месец или просто романтично бягство. Използвайте страхотния момент, точно сега вашите стремежи могат да се сбъднат.

Работа ** Ако умеете да взимате рискови решения – времето е дошло, но ако това не ви се удава – изчакайте по-добри времена.

Здраве ** Периодът е добър за лечение на болести на кръвоносната система.

СКОРПИОН 

Благоприятни дни: 16, 17 юни

Неблагоприятни дни: 18, 19 юни

Любов * Не преминавате през най-добрия период в междуличностните си отношения. Постоянният партньор ви изглежда ненужно претенциозен и подозрителен. Може събития да охладят любовния огън и дори да прекъснете връзката. Това няма да се случи, ако намерите приложение на енергията си. Не се фокусирайте върху недостатъците на партньора.

Работа ** Ако работата не върви, избягвайте взаимните упреци. Потърпете, скоро нещата ще се оправят.

Здраве * Вероятността от получаване на травми е висока, внимавайте на пътя.

СТРЕЛЕЦ 

Благоприятни дни: 18, 19 юни

Неблагоприятни дни: 14, 15 юни

Любов * Може да бъдете изправени пред болезнен избор в личния си живот и благополучието ви ще зависи от резултатите на този избор за поне шест месеца. Може вашето мнение и гледната точка на партньора по някакъв фундаментален въпрос да се окажат диаметрално противоположни и това да доведе до охлаждане на отношенията. Но нещата зависят повече от вашия партньор.

Работа ** Трябва просто да преживеете настоящия период. Не започвайте мащабни проекти, нов бизнес. Довършете започнати преди дела.

Здраве * Пазете здравето си, може да ви се стори, че сега всичко е против вас, особено вируси и инфекции.

КОЗИРОГ

Благоприятен ден: 20 юни

Неблагоприятни дни: 16, 17 юни

Любов ** Козирозите не са склонни да се чувстват в подчинено положение, нито в семейството, нито в работата, но точно сега трябва да се примирите и да издържите. За романтичните отношения седмицата е безперспективна. Въпреки лятото, работата ще ви тревожи повече от домашните проблеми. Ако предстоят перспективи за кариера, може да предпочетете работата пред личните отношения.

Работа * Възприемате сега работата като тежко бреме и дълг. Уви, в близките месеци това няма да се промени.

Здраве ** Време е да вземете своето здраве в собствените си ръце. Ако е необходимо, направете си план за лечение.

ВОДОЛЕЙ

Благоприятен ден: 15 юни

Неблагоприятни дни: 18, 19 юни

Любов ** В близко бъдеще ще имате късмет в любовта. Плановете ви за човека, който ви интересува, имат всички шансове да се реализират. Добър момент да постигнете сигурност във връзката, като прехвърлите приятелството в романтика и любов. Имате самочувствие и способност да постигате целта си по нестандартен начин. Но за да успеете, трябва да сте неотразими.

Работа *** Реализирате се в творчески проекти. Старайте се да намерите възможност да проявите креативност и в обикновените неща.

Здраве *** Ако заболеете сега, то ще е по невнимание. Времето е подходящо за спа процедури, за балнеолечение.

РИБИ

Благоприятен ден: 20 юни

Неблагоприятни дни: 14, 15 юни

Любов ** Проблемите във взаимоотношенията с по-старото поколение могат да оставят отпечатък върху връзката с партньора. Сега вашите емоции са застрашени от преливане, за което партньорът най-вероятно няма да бъде готов. В момента са трудни романтични връзки. Не можете да привлечете някой, който досега е бил безразличен към вас.

Работа * Възможни са проблеми в бизнеса, свързани със спазването на срокове. Сега не е вашето време.

Здраве ** Пазете стомаха си, сега е уязвим. Не злоупотребявайте с алкохол.