0

А стрологическа прогноза от Павел Глоба за периода 10 – 16 май 2022 г.:

ОВЕН

Благоприятен ден – 16 май

Неблагоприятен ден – 14 май

Любов: ** В любовните отношения тази седмица може да премине като време за отрезвяване. Може да разберете, че на първо място при вас стои не любовта сама по себе си, а това, че избраникът ви печели достатъчно. Разбира се, той би ви харесвал и без пари, но не е факт, че в такъв случай пак бихте били заедно.

Работа: *** Седмицата е добра за различни видове инвестиции, сключване на сделки и финансови операции.

Здраве: ** Пазете си гърлото, не си пренапрягайте гласните струни. Може да заболеете от ангина.

ТЕЛЕЦ

Благоприятни дни – 10, 11 май

Неблагоприятен ден – 15 май

Любов: *** За Телците дойде време да хванат бика за рогата. Активността ви ще ви отвори всички врати. Но помнете, че забраненият плод не винаги е оправдано сладък. Използвайте периода за активна изява. Любовта ще ви възнагради за смелостта. Ако сте уверени в силите си и разкрепостени, всичко ще стане както трябва.

Работа: *** Старайте се да използвате удачната възможност за нови начинания. Това, което посеете сега, ще ви храни дълго.

Здраве: ** Има опасност за хипертониците. Следете кръвното си налягане и при първи признаци на главобол пийте хапчета.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятни дни – 12, 13, 14 май

Неблагоприятен ден – 11 май

Любов: ** При Близнаците тази седмица всичко ще става доста банално и предсказуемо. Нови романси са възможни в близко време, но преди всичко в някакво зачатъчно състояние. Може да се сблъскате с този, който ви се нрави, в една компания или на работата. Но засега всичко е доста неутрално, макар той да проявява интерес.

Работа: ** Не бива да бягате пред събитията, позволете си леко да отпочинете. Инициативата сега ще се окаже наказуема.

Здраве: ** Следва сериозно да се заемете със здравето си. Сега е вероятно изостряне на нервни разстройства, безсъние.

РАК

Благоприятни дни – 11, 15, 16 май

Неблагоприятен ден – 14 май

Любов: ** Най-вероятно това, което сте планирали, ще се отложи за друго време и ще възникнат обстоятелства, които ще ви заставят да промените отношението си към ситуацията. Ако искате да разчитате на взаимност, дошло е време да се промените както външно, така и вътрешно. Не се настройвайте на спокойна седмица.

Работа: *** Ако сте мислили за смяна на работата, сега му е времето. Ако сте собственик на бизнес, замислете се за реорганизация.

Здраве: *** Сега нищо не застрашава здравето ви. Избягвайте прекаленото напрежение в стресови ситуации.

ЛЪВ

Благоприятни дни – 12, 13, 14 май

Неблагоприятен ден – 15 май

Любов: ** Преди всичко ви очакват проблеми в отношенията заради прекаленото натоварване в работата на вас или на партньора ви. Сега това може да стане препъникамък и дори да охлади отношенията ви. Кариерното израстване или простата необходимост да печелите пари ще ви отвлекат от главното.

Работа: *** Ако сте готови за борба, тази седмица ще може да постигнете много. Но бизнесът ще ви отнеме немалко сили.

Здраве: ** Пазете се от пролетно изостряне на хронични заболявания.

ДЕВА

Благоприятен ден – 15 май

Неблагоприятен ден – 11 май

Любов: *** Съдбата е благосклонна към Девите. Сега, както никога, ще се възползвате от интерес от страна на противоположния пол. Авторитетът ви неотклонно ще расте. Това е просто забележително време за романтични пътувания. Ярките впечатления ще разпалят чувства и ще прекарате времето незабравимо.

Работа: *** Сега е прекрасно време за установяване на делови контакти с партньори от чужбина, усвояване на нови пазари и разширяване на влиянието ви.

Здраве: ** Пазете си черния дроб. Сега си струва да се въздържате от употреба на алкохол.

ВЕЗНИ

Благоприятен ден – 16 май

Неблагоприятен –ден 14 май

Любов ** На типичните представители на зодията Везни ще им бъде трудно да постигнат мир и разбирателство. Очакват ви остри усещания и силни преживявания. Бъдете готови за изненади на съдбата и неочаквани ситуации, изискващи бърза реакция и готовност да устоите на удара. Същото се отнася и до личния ви живот.

Работа ** Сега не очаквайте стабилност. Бизнесът ви ще се клатушка. Ще се наложи да взимате рисковани решения.

Здраве ** Организмът ви сега е уязвим за инфекции. Внимателно следете свежестта и качеството на храните.

СКОРПИОН

Благоприятни дни – 11, 16 май

Неблагоприятен ден – 15 май

Любов ** Тази седмица семейните интереси излизат на преден план, а вашите собствени минават на втори или трети план. Това не е неочаквано за представителите на най-уравновесения знак. Нека сега това да не ви е изгодно, но с времето ще разберете, че това е било правилно решение.

Работа ** Сега е важно да запазите това, което имате. Не се опитвайте да разширявате бизнеса си.

Здраве ** Неприятностите в работата може да събудят спящите хронични болести.

СТРЕЛЕЦ

Благоприятни дни – 12, 13, 16 май

Неблагоприятен ден – 11 май

Любов ** На Стрелците ще им се наложи временно да се примирят със ситуацията и да се подчинят на обстоятелствата. Тази седмица категорично не подхожда за начинания на любовния фронт. Или взаимните ви очаквания ще бъдат завишени, или вие няма да сте готови да давате и взимате „поравно“.

Работа ** Сега рискувате да потънете в бумаги, изпълнявайки обичайна рутинна работа.

Здраве ** Вероятно ще се наложи да се обърнете към лекаря. По-добре е, ако го направите по собствена инициатива.

КОЗИРОГ

Благоприятни дни – 10, 11, 15 май

Неблагоприятен ден – 14 май

Любов *** Тази седмица е прекрасно време за завоюване на сърца и укрепване на партньорските отношения. Съвместният отдих ще ви дойде идеално. Сега дори съпружеските отношения може да се окажат завладяващи и пълни със страст, ако проявите фантазия и креативни способности.

Работа *** Насочете енергията си в плоскостта на креатива и търсенето на нови направления в професионалната дейност.

Здраве *** Като цяло здравето ви няма да е лошо, но има вероятност от изостряне на болестите на сърдечно-съдовата система.

ВОДОЛЕЙ

Благоприятни дни – 12, 13, 14 май

Неблагоприятен ден – 15 май

Любов ** Създалата се ситуация не способства за ярко разкриване на чувства, но може да стане лакмус за проверка на слабите места на вашите отношения. Най-вероятно, тази седмица ще ви се наложи да общувате с роднини на брачния ви партньор. От вашите взаимоотношения с неговото/нейното семейство зависи много.

Работа *** Най-доброто време за строителство и ремонт. Тези проблеми ще ви създадат много грижи, но резултатът ще ви зарадва.

Здраве ** Не претоварвайте стомаха си, въздържайте се от пикантна и препържена храна. Възможни са проблеми с храносмилането.

РИБИ

Благоприятен ден – 15 май

Неблагоприятен ден – 11 май

Любов ** Рибите, като представители на „подвижен“ знак, са много активни и в новите отношения. Това е естествено за вас и не бива да се държите иначе. Тази седмица си струва да посветите на общуване и пътувания. Не се стеснявайте, намерете точки за съприкосновение с противоположния пол.

Работа *** Колкото по-активно ще се придвижвате в реалното и виртуалното пространство, толкова повече полза ще имате.

Здраве ** Както преди, дихателните ви пътища са уязвими. Внимавайте с климатика в офиса и колата.