0

А стрологична прогноза на Павел Глоба за периода 5-11 юли:

ОВЕН

Благоприятни дни: 9, 10 юли

Неблагоприятни дни: 5, 6 юли

Любов ** В семейния ви живот може би не всичко ще е прекрасно, но поне ще е привично и спокойно. Не е момент за радикални промени. Помислете за някакво развитие на отношенията, като подобряване на жилищните условия, което ще окаже положителен резултат в семейството. Възможно хармонично преживяване сред природата.

Работа * Трудно ще достигнете желаното в бизнеса, по-скоро различни външни въпроси ще отвличат вниманието ви.

Здраве ** Балансирайте диетата си, откажете се от лютивата храна и от пържената.

ТЕЛЕЦ 

Благоприятен ден: 11 юли

Неблагоприятни дни: 7, 8 юли

Любов ** Може да поемете въздух с пълни гърди, отхвърляйки бремето на задълженията по работата и дългове. Седмицата е прекрасна за запознанства, особено при кратки пътувания, като екскурзии, пътешествия, конференции, предлагащи интелектуално общуване с потенциалния партньор. Очакват ви приятни изненади.

Работа *** Командировките ще ви дадат перспективни възможности за развитие на бизнеса, въпреки летния сезон.

Здраве ** Пазете се от вероятни прорезни рани и травми и кисти по пръстите, а също и от алергия.

БЛИЗНАЦИ 

Благоприятни дни: 5, 6 юли

Неблагоприятни дни: 9, 10 юли

Любов ** Направете ревизия на материалните си възможности -от тях зависи личният ви живот – дали ще си позволите отпуск, какъвто и където искате с вашето семейство. Ако сте в току-що зародили се отношения, ще ви се наложи да инвестирате, за да ги укрепите и стигнете до съществен резултат. Любовта е като растение, което трябва да се полива и прекопава редовно.

Работа *** Инвестирайте в собствен бизнес, средствата ще ви се върнат с лихвите.

Здраве ** Пазете си гърлото, не пийте прекалено ледени напитки, може да ви доведе до ангина.

РАК 

Благоприятни дни: 7, 8 юли

Неблагоприятни дни: 5, 6 юли

Любов *** Сега небето е благосклонно към типичните Раци. Може много да постигнете и преуспеете на личния фронт. Времето работи за вас, но колко ще сте достойни за успеха, вниманието и любовта, зависи само от вас. Трябва да подредите приоритетите си и ако е необходимо, съсредоточете се върху решаването на въпрос от личен характер.

Работа *** Определете бъдещата си стратегия и набележете най-близките си цели. Сега е вашето време, възползвайте се от възможностите.

Здраве * Неприятни събития могат да ви извадят от релси. Ако сте склонни към хипертония, следете и се грижете за кръвното си.

ЛЪВ 

Благоприятни дни: 9, 10 юли

Неблагоприятни дни: 7, 8 юли

Любов * „Леснозапалимите“ Лъвове трудно сдържат вродената си сексуалност, но точно сега е моментът, в който трябва да погасят всякаква активност на любовния фронт, иначе рискувате да направите сериозни грешки. Опитите за запознанства и начало на нови отношения ще ви заведат в задънена улица. Внимавайте да не излязат наяве скрити неща от живота ви.

Работа * Придвижването на много проекти се преустановява. По-добре си вземете отпуск.

Здраве ** Сега не си струва да ходите по басейни и сауни, не се къпете в открити водоеми.

ДЕВА

Благоприятни дни: 7, 8 юли

Неблагоприятни дни: 9, 10 юли

Любов ** Бъдете готови на всичко, възможни са промени ъв всички посоки в личния живот. Може във вашите отношения да измените нещо, да достигнете до нови граници, да смените ролите. Добро време за смяна на обстановката, да отидете за малко някъде. Ако сами не промените нещо в живота си, то самият живот ще го направи, но вече със съответните корективи.

Работа *** Ако замисляте смяна на работата или някаква модернизация на бизнеса си, сега е точното време.

Здраве * Възможни са проблеми и болки в краката, свързани с подуване. Направете профилактика, ходете с удобни обувки и сега по-малко се разхождайте.

ВЕЗНИ 

Благоприятни дни: 9, 10 юли

Неблагоприятни дни: 5, 6 юли

Любов ** Налага ви се да решавате сериозни въпроси от личен характер. От решението ще зависи благополучието на семейството ви. Възможно е единият от съпрузите да опита да доминира, което води до противодействие на другия. Може да се стигне до ескалация и директен конфликт. Бъдете готови за сериозни изпитания в отношенията.

Работа ** Възможно е известно придвижване по служебната стълбица и известен ръст, но трябва да играете по правилата.

Здраве ** Предпоставки за травми и падане буквално на равно място. Особено внимавайте по време на активен отдих.

СКОРПИОН 

Благоприятни дни: 5, 11 юли

Неблагоприятни дни: 7, 8 юли

Любов *** Може да се каже, че сега е време за ръст на вашите авторитет и популярност у другия пол. Не изпускайте шанса за стигане до стратегически висоти, за да не съжалявате после. Използвайте момента за запознанства и завоюване на сърцата.  Сега всичко ви се получава. Прекрасно време за пътувания и общуване с противоположния пол. Сега е вашето време.

Работа *** Вашата инициатива сега получава поддърка, съвместни проекти с чуждестранни партньори получават нов импулс.

Здраве * Внимавайте сега за черния си дроб, старайте се да приемате минимално количество медицински препарати, въздържайте се от алкохол.

СТРЕЛЕЦ 

Благоприятни дни: 5, 6 юли

Неблагоприятни дни: 9, 10 юли

Любов ** Сега се проявяват всички скрити нюанси в отношенията ви с противоположния пол. Някои пропуски и тайни мисли могат внезапно да се превърнат в истинска тирада от обвинения. Бракът може да се пропука, съвместният живот ще изостри недоволството от навиците на другия. Решение може да е сексуалният релакс, но само с партньора.- не правете опити за кръшкане.

Работа * Сега не може да се говори за кариерен ръст или за успех в бизнеса, важното е да не загубите активи.

Здраве * седмицата не ви носи нищо хубаво, възможни са неочаквани проявления на болести, които преди не сте забелязвали.

КОЗИРОГ 

Благоприятен ден: 1 юли

Неблагоприятни дни: 5, 6 юли

Любов ** В близко бъдеще с цялата си очевидност проблем ще бъдат семейните отношения. Чашата на търпение на единия съпруг може да прелее и най-малкото камъче може да преобърне колата, което води от поредица от взаимни обвинения. Ако не изгладите сега противоречията, в бъдеще това ще доведе до много сериозни различия и проблеми, които ще се задълбочават.

Работа ** Дивиденти не чакайте, но правете всичко, което зависи от вас. Време на жестока конкуренция.

Здраве *** Ако имате хронични заболявания, сега е възможно те отново да напомнят за себе си.

ВОДОЛЕЙ 

Благоприятни дни: 5, 6 юли

Неблагоприятни дни: 7, 8 юли

Любов * Сега се чувствате в подчинено положение, което ви обърква, защото обикновено вие водите във всяка една ситуация. В момента може да ви се стори, че всичко е против вас. Смирете се с това, че е време да се плащат дългове, което в личния живот ще се проявява като участие в решението на проблемите на партньора, децата, бившите съпрузи и любовници или родственици.

Работа ** Трябва много да внимавате при въвеждането на ред в бумащината и счетоводството, в оформянето на документи и прочие рутинни задължения.

Здраве ** Заемете се вие с вашето здраве, преди да се наложи доктор да го направи.

РИБИ 

Благоприятни дни: 7, 8 юли

Неблагоприятни дни: 9, 10 юли

Любов *** Съдбата е благосклонна към Рибите. Трябва само да създадете условия за реализация на най-добрия сценария, за да се случи. Трябва да изглеждате колкото се може по-добре сега. Не скривайте привлекателността си, а я подчертайте, дори това да ви се струва неуместно. Любовта ще ви зарадва, в който и стадий на отношенията да сте. Време за запомняща се почивка.

Работа *** Прекрасен момент за творчески инициативи, а още повече за незабравими спомени от ваканцията.

Здраве *** Сега здравето ви сякаш от нищо не е заплашено, не все пак избягвайте претоварване и не си почивайте прекалено активно.