0

Е то какво очаква зодиите според Павел Глоба в периода 21-27 юни 2022 г.

ОВЕН 

Благоприятни дни: 26 юни

Неблагоприятни дни: 22, 23 юни

Любов ** За Овните ще бъде много трудно да разкрият потенциала си в личните отношения през идната седмица. Вероятно ще бъдете засегнати от капризи на по-старото поколение. Може да се наложи да се грижите за болен член на семейството. В такава ситуация любовта се проявява под формата на грижа, настойничество и помощ.

Работа ** Възможни проблеми с наеми на недвижими имоти.

Здраве ** Ще ви притеснят храносмилателни проблеми, особено ако имате предразположение към гастрит.

ТЕЛЕЦ 

Благоприятни дни: 21 юни

Неблагоприятни дни: 24, 25 юни

Любов **** Телците ще трябва да покажат необичайната си динамичност в съвсем близко бъдеще. Подвижност, приказливост и спонтанност са качествата, които трябва да покажете в момента, за да впечатлите противоположния пол. Може да срещнете бъдещата си половинка на концерт, изложба, презентация или просто в приятелска компания.

Работа *** Бизнес пътувания, преговори, бизнес срещи - фонът на предстоящата седмица, на която ще реализирате своя интелектуален и търговски потенциал.

Здраве ** Възможни са настинки, болки в гърлото, както и обостряния на хронични заболявания на дихателната система.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятни дни: 22, 23 юни

Неблагоприятни дни: 24, 25 юни

Любов ** Време за преосмисляне на нещата. Трябва да разберете чувствата си. В областта на личните отношения ще постигнете много, но последствията от вашите действия могат да бъдат непредвидими. Сега всичко зависи само от вас. Не пестете енергия. Емоционалният ви заряд в момента е в състояние да разтопи леда на едно непревземаемо сърце.

Работа *** След четвъртък ще усетите прилив на енергия и желание да повдигнете планина. Използвайте този импулс.

Здраве ** Не прекалявайте с лекарствени препарати, които не са ви изписани.

РАК 

Благоприятни дни: 22, 23 юни

Неблагоприятни дни: 26 юни

Любов *** В момента Близнаците не бива да се разпиляват върху дреболии – концентрирайте се върху нещо наистина важно, ако искате да направите силно впечатление на обекта на вашето внимание. Способността да говорите и да убеждавате е вашето вродено умение. Използвайте това оръжие. И не пестете комплиментите.

Работа **** Сериозните инвестиции няма да попречат на вашия бизнес сега. Този момент е подходящ за получаване на заеми и решаване на финансови въпроси.

Здраве ** Погрижете се за гърлото, не пренапрягайте връзките. Може да се наложи да посетите зъболекар тази седмица.

ЛЪВ 

Благоприятни дни: 22, 23 юни

Неблагоприятни дни: 24, 25 юни

Любов ** В живота на типичния Лъв в близко бъдеще са възможни пропуски и взаимно неразбиране в отношенията с близките. Тайните аспекти на живота ви могат да станат явни за една нощ. Не е сега времето за романтични приключения. Важно е да проиграете правилно козовете си. Не преследвайте призрачната птица на късмета, няма да я настигнете. Не се лутайте в илюзии, не стройте призрачни кули от фантазии. И не разчитайте твърде много на интуицията си.

Работа ** Сега определено не е моментът за бизнес инициатива. Ако е възможно, отидете на почивка и си починете от работата.

Здраве ** Трябва да обърнете голямо внимание на привидно леки заболявания, те могат да бъдат предвестници на сериозни здравословни проблеми.

ДЕВА

Благоприятни дни: 24, 25 юни

Неблагоприятни дни: 21, 26 юни

Любов *** В личния живот на представителите на най-прагматичната зодия всичко може да се промени много драматично за един миг. Бъдете готови за промяна, въпреки че никога не можете да бъдете на 100 процента подготвени за нея. В живота ви може да се появи нов човек или връзката с редовен партньор ще достигне ново ниво (ако сте готови да погледнете на отношенията по нов начин). Направете промени във външния си вид.

Работа *** Ако сте готови за иновативни проекти, сега е времето да се захванете с тях.

Здраве * Бъдете благоразумни. Не се претоварвайте с работа – можете да нанесете сериозни увреждания на нервната си система.

ВЕЗНИ 

Благоприятни дни: 26 юни

Неблагоприятни дни: 22, 23 юни

Любов *** Родените под знака Везни ще трябва да претеглят плюсовете и минусите на възможността за повишение в бизнеса или на работа, тъй като рязкото увеличаване на натовареността неизбежно ще доведе до проблеми в личния им живот. Просто няма да насмогвате със семейните задължения. Очакват ви проблеми в отношенията с партньора ви, независимо дали сте готови на компромис или не.

Работа *** Въпреки че е лято и настроението ви е по-лежерно, ще трябва да се понапрегнете, ако искате да постигнете реални резултати в работата.

Здраве ** Болките в ставите тази седмица може да са знак, че трябва да обърнете сериозно внимание на превенцията на артрозата.

СКОРПИОН

Благоприятни дни: 21 юни

Неблагоприятни дни: 24, 25 юни

Любов ***** Скорпионите ще имат страхотна възможност да пътуват в близко бъдеще. Зарежете работата и отидете на почивка с любимия човек. Очаква ви незабравимо изживяване, което ще изпълни връзката ви с противоположния пол с нов смисъл. Настоящият момент е добър както за женените, така и за необвързаните Скорпиони и е особено благоприятен за сватби и установяване на дългосрочни връзки.

Работа **** Среща с бизнес партньори от чужбина може да бъде много продуктивна.

Здраве * Тази седмица не трябва да се забърквате в употреба на наркотици или алкохол. Черният ви дроб може да е увреден.

СТРЕЛЕЦ 

Благоприятни дни: 22, 23 юни

Неблагоприятни дни: 21, 26 юни

Любов * Тази седмица няма да сте в кондиция. Периодът ще бъде белязан от конфликти, взаимни обвинения и търсене на виновния. Ще трябва да преминете през криза на отношенията, от която ще излезете освежени или съсипани. Опитайте се да запазите това, което имате и да не разваляте напълно отношенията с брачния си партньор. Изграждането на взаимоотношения ще бъде много трудно. Най-вероятно вашата позиция ще бъде коренно различна от мнението на вашия партньор.

Работа *** Този момент се характеризира с преосмисляне на случващото се, което пък може да ви подтикне да вземете важно и трудно решение.

Здраве * Не е най-лесното време от годината. Пазете се от наранявания и обостряне на заболявания на репродуктивните органи.

КОЗИРОГ

Благоприятен ден: 20 юни

Неблагоприятни дни: 25, 26 юни

Любов ** Козирозите не са склонни да се чувстват в подчинено положение, нито в семейството, нито в работата, но точно сега трябва да се примирите и да издържите. За романтичните отношения седмицата е безперспективна. Въпреки лятото, работата ще ви тревожи повече от домашните проблеми. Ако предстоят перспективи за кариера, може да предпочетете работата пред личните отношения.

Работа * Възприемате сега работата като тежко бреме и дълг. Уви, в близките месеци това няма да се промени.

Здраве ** Време е да вземете своето здраве в собствените си ръце. Ако е необходимо, направете си план за лечение.

ВОДОЛЕЙ 

Благоприятни дни: 24, 25 юни

Неблагоприятни дни: 22, 23 юни

Любов ** На Водолеите в близко бъдеще ще им е доста трудно да реализират личния си потенциал и да привлекат вниманието на противоположния пол. Трябва да се научите да слушате партньора си и да проумявате неговите нужди. Временно укротете амбициите си и погледнете на ситуацията през очите на партньора ви. Очевидно е необходим компромис.

Работа *** Бъдете готови да преодолеете препятствията и недоразуменията от страна на колеги и партньори, да защитите своята гледна точка. По-добре е да не сключвате сериозни договори сега.

Здраве *** Бъбреците и цялата пикочна система могат да ви донесат много грижи тази седмица.

РИБИ 

Благоприятен ден: 24, 25 юни

Неблагоприятни дни: 21, 26 юни

Любов ****** В момента е препоръчително представителите на зодия Риби да си вземат почивка и да отидат на пътуване, което ще е по-скоро романтично. Сега е най-доброто време да признаете любовта си, да спечелите благосклонност, да прекарате вечерите в красива среда, благоприятна за доверие и тясна комуникация. Като цяло, сега е вашето време, опитайте се да не го пропускате. Птицата на щастието не идва често.

Работа **** Ако креативността е подходяща във вашата работа, не се колебайте да я покажете. Сега всичко зависи от способността ви да излезете извън условностите.

Здраве ** В момента не трябва да се натоварва сериозно сърцето. Имайте това предвид, пазете се от физически натоварвания.