0

Е то какво очаква зодиите според Павел Глоба в периода -9 май:

ОВЕН

Благоприятен ден – 8 май

Неблагоприятен ден – 6 май

Любов: ** Тази седмица на Овните най-вероятно ще им се наложи да развържат кесиите. От преките ви инвестиции в този момент зависи вашия статус в отношенията ви с противоположния пол. Не се бойте да правите твърде добро впечатление. В това отношение е трудно да се престараете. Очаква ви успех.

Работа: *** Очаква ви укрепване на материалното положение и сключване на изгодни споразумения.

Здраве: ** Тази седмица може да ви обезпокоят зъбите или венците, вероятно ще се появят и болки в гърлото.

ТЕЛЕЦ

Благоприятни дни – 5, 6, 7 май

Неблагоприятен ден – 9 май

Любов: *** В този момент сте във върхова форма. Сега му е времето да хванете птицата на щастието. Това се отнася както за ситуацията като цяло, така и за положението на любовния фронт. Не се спирайте на това, което сте постигнали, и не изпускайте идеалния момент за инициатива.

Работа: *** Бизнес проектите от този период ще получат допълнителен импулс, обстоятелствата ще започнат да работят за вас.

Здраве: ** Пазете си гърлото, старайте се да не пренапрягате гласните си струни, особено ако имате склонност към ларингит.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден – 8 май

Неблагоприятен ден – 4 май

Любов: ** Постарайте се да прекарате няколко вечери в тишина и покой. Сега не си струва да пилеете времето си в клубове и шумни компании. Угасналите чувства може да възкръснат в спокойна обстановка, ако намерите време за поверителен разговор. Да започвате сега нови отношения е все едно да наливате вино в препълнена чаша.

Работа: ** Този период не ви обещава успех в бизнеса. Колкото по-незабележими бъдете, толкова по-малко проблеми ще имате.

Здраве: ** Може би е дошло време да минете през пълно медицинско изследване.

РАК

Благоприятни дни – 9 май

Неблагоприятен ден – 6 май

Любов: ** Пролетното поведение на хората, родени под знака на Рака, може да се стори донякъде екстравагантно на техните партньори. За нови отношения ще бъдете твърде свободолюбиви и пресметливи. Вашият приятел вероятно съвсем не е наясно каква сте всъщност и затова ви предлага по-плътно общуване.

Работа: *** Прекрасен момент за изграждане на планове за бъдещето, обмяна на мнения с партньорите, търсене на нетривиални решения.

Здраве: ** Ако имате склонност към варикозно разширение на вените, бъдете много внимателни тази седмица. Избягвайте големите натоварвания.

ЛЪВ

Благоприятни дни – 3, 4 май

Неблагоприятен ден – 8 май

Любов: ** На представителите на царствената зодия в близко време ще им се наложи да се концентрират върху работата и възможностите за професионално и кариерно израстване. Това може да се отрази негативно на отношенията ви с противоположния пол. Партньорът ви може да прецени невниманието ви като безразличие.

Работа: *** Постиженията ви в бизнеса и професионалната дейност ще бъдат отбелязани и може би възнаградени.

Здраве: ** Тази седмица има риск от инфекциозни заболявания. В никакъв случай не яжте в заведения за обществено хранене.

ДЕВА

Благоприятни дни – 5, 6, 9 май

Неблагоприятен ден – 4 май

Любов: *** Без любов животът губи вкуса си, а за някои – и смисъла си. Във вашия случай всичко е различно. Девите поставят на първо място работата и благополучието. Но понякога и вие трябва да си починете. В този момент съдбата може щедро да ви дари с любов, емоции и романтика. Въпросът е доколко сте готови за това.

Работа: *** Тази седмица ще ви забележи началството, авторитетът ви ще се укрепи.

Здраве: ** Органите на кръвотворната ви система са уязвими. Това не е най-доброто време за донорски процедури.

ВЕЗНИ

Благоприятни дни – 3, 4, 8 май

Неблагоприятен ден – 6 май

Любов ** Родените под знака на Везните изживяват нелек период, изискващ от тях самообладание, търпение и готовност за саможертва в името на любовта. Сега ще ви се наложи да се откажете от нещо, да преразгледате нещо в себе си. Може би сексуалният ви живот вече не ви носи радост като преди. Трябва нещо да се направи.

Работа ** Не разчитайте на големи печалби сега. Най-вече ще задлъжвеене и ще търсите финансова подкрепа от приятели.

Здраве ** Както преди се запазва опасността от травми, затова си струва да се въздържате от излишни натоварвания.

СКОРПИОН

Благоприятни дни – 5, 6, 7 май

Неблагоприятен ден – 8 май

Любов ** Напролет Скорпионите често изживяват криза в личните отношения. Може да ви се стори, че сега му е времето да се радвате на живота и да получавате удоволствие от него, ама не. Вместо това изпитвате мъка и сами не разбирате обективните причини за душевните си терзания.

Работа ** Може би си струва да се откажете от част, за да не загубите всичко. Не разчитайте на увеличение на доходите.

Здраве ** Ако имате склонност към образуване на камъни, тази седмица бъбреците ви може да напомнят за себе си.

СТРЕЛЕЦ

Благоприятни дни – 7, 8 май

Неблагоприятен ден – 5 май

Любов ** Стрелците ще се хвърлят с главата напред в работата. Над вас ще тегнат задълженията и необходимостта някакси да изплувате в нелеката икономическа ситуация. Всякакви романтични чувства сега ще минат на втори план. Някои дори ще възприемат потребността на близките си от топлина и грижи като бреме.

Работа ** В професионалната си дейност ще се наложи да се върнете към оправяне на стари грешки.

Здраве ** Възможно е общо влошаване на здравето и дори изостряне на хронични процеси в организма ви.

КОЗИРОГ

Благоприятен ден – 9 май

Неблагоприятен ден – 6 май

Любов *** Козирозите може да се окажат мишени на амурчета, които ви обстрелват с любовни стрели. Любовният живот ще ви зарадва, независимо на кой етап от отношенията се намирате. Може дори да се стигне дотам, че да започне да ви ухажва собственият съпруг или съпруга, макар отдавна да сте заедно.

Работа *** Трябва да се изявявате, да правите рекламни кампании и други акции, насочени към привличане на вниманието към вашия бизнес.

Здраве *** Бъдете здрави и се наслаждавайте на доброто си самочувствие. Сега не би трябвало да се разболеете.

ВОДОЛЕЙ

Благоприятни дни – 3, 4 май

Неблагоприятен ден – 8 май

Любов ** Ако някой от Водолеите е витаел из облаците и е градил илюзорни планове за светло бъдеще, засягащи личния им живот, ще им се наложи да се „приземят“ и да се заемат с решаването на доста земни въпроси, засягащи жилището, имота, ремонта и др. Със сигурност няма да сваляте звезди от небето тази седмица.

Работа ** Не се опитвайте да изстискате максимум продуктивност от този период, по-добре го посветете на решаване на жилищните си въпроси.

Здраве ** Всички проблеми тази седмица ще бъдат пряко свързани с храненето ви.

РИБИ

Благоприятни дни – 5, 6, 7 май

Неблагоприятен ден – 4 май

Любов ** В този момент влияние върху личния ви живот ще оказват роднини, които може да не одобряват вашия избор. Не е най-доброто време за запознанства или за договаряне. Но пък затова може да се опитате да изясните какво не ги устройва. Постарайте се да бъдете по-меки с близките си.

Работа *** Нелош период за всевъзможни посреднически схеми. Широкият кръг от познанства ще помогне за развитие на бизнеса ви.

Здраве ** Дихателните пътища и ръцете ви ще бъдат доста уязвими идната седмица.