0

ОВЕН Благоприятни дни – 22, 23 декември; Неблагоприятен ден – 29 декември; Любов: ** Драги Овни, намерете време за любов и душевен отдих. В противен случай работата, в която сте въвлечени в момента, може да ви погълне и ще потънете до шия в проблеми, които дори не сте си създали вие. А те може да окажат негативно въздействие върху разположението на силите на личния фронт. Работа: *** Периодът е благоприятен за вашето кариерно и професионално израстване. Здраве: ** Ако усетите болка в коленете, обърнете внимание на този знак и незабавно се заемете с лечение.

ТЕЛЕЦ Благоприятни дни – 24, 25, 26 декември; Неблагоприятен ден – 23 декември; Любов: *** Периодът е удачен за завладяващи пътешествия и ярък отдих далече от дома. Те може да ви примамят с хоризонтите и новите възможности (в това число и в личния живот). Но ако няма възможност за пътуване в чужбина, намерете време за пътешествие из родината. Работа: *** Прекрасен момент за неформално общуване с делови партньори от чужбина. Здраве: ** Не би трябвало да възникнат сериозни проблеми със здравето ви, ако не претоварвате черния си дроб.

БЛИЗНАЦИ Благоприятни дни –  22, 23 декември; Неблагоприятен ден – 26 декември; Любов: ** Нелека седмица очаква Близнаците. Ако сте готови да рискувате и да играете ва банк в личния си живот, може много да ви провърви. Ако се придържате към спокойни и умерени отношения, няма да ви бъде много комфортно в бързо менящата се ситуация. Работа: ** Вашите усилия засега ще бъдат безполезни, а преговорите ще преминат безрезултатно. Здраве: ** Опасен период за травми и екстремни ситуации на пътя. Бъдете внимателни, избягвайте общуване с носители на коронавируса.

РАК Благоприятни дни – 25, 26 декември; Неблагоприятен ден – 29 декември; Любов: ** Ракът е една от най-миролюбивите зодии, и сега трябва да проявите най-добрите си качества. Но имайте предвид, че как ще се стекат партньорските ви отношения, зависи не толкова от вас, колкото от вашия партньор. Може мненията ви по някой принципен въпрос да се окажат диаметрално противоположни. Работа: ** За бизнеса не е най-доброто време. Мненията ви няма да съвпаднат с тези на партньорите. Здраве: ** Пазете се да не простудите бъбреците си или пикочния мехур, избягвайте преохлаждането.

ЛЪВ Благоприятен ден – 29 декември; Неблагоприятен – 23 декември; Любов: ** Типичните Лъвове сега трябва да сдържат вродената си сексуалност. За любов тази седмица изобщо не подхожда – освен проблеми нищо друго няма да получите, особено ако настойчиво ще искате да постигнете желаното. За известно време ще се наложи да свикнете с подчинена роля. Работа: ** Бизнес проектите за известно време ще се замразят. Не си струва да ги активизирате. Здраве: ** Не се занимавайте със самолечение, ако сте заболели. Може би си струва да се обърнете към лекар.

ДЕВА Благоприятни дни –  21, 29 декември; Неблагоприятен ден – 26 декември; Любов: *** Тази седмица е нелошо време за укрепване на партньорските отношения, за запознанства и завоюване на сърца. Творческото разкриване и креативният подход към личните отношения ще ви помогнат да се сдобиете с взаимност. Ако отидете в чужбина, то отдихът обещава да е незабравим. Работа: *** Периодът способства не за самата работа, а за привличане на общественото внимание към дейността ви.  Здраве: ** Пазете си сърцето, в този момент то е много уязвимо. Не си струва да посещавате сауната.

ВЕЗНИ Благоприятни дни – 22, 23 декември; Неблагоприятен ден – 21 декември; Любов *** Този момент повече подхожда за решаване на въпроси от семеен характер, отколкото за активност на личния фронт. Съсредоточете се върху близките и роднините си, постарайте се да ги облагодетелствате. Удовлетворете всички нужди на родителите си от лекарства и продукти. Работа ** Сега е безсмислено да се започна каквото и да било. Завършете започнатите дела. Здраве ** Ако не следвате диетата, болестите на стомашно-чревния тракт ще ви принудят да се обърнете към лекаря.

СКОРПИОН Благоприятни дни – 21, 25, 29 декември; Неблагоприятен ден – 23 декември; Любов *** Има смисъл да посветите седмицата на общуване и пътувания. Това е прекрасен период за запознанства, особено при кратките пътувания: при екскурзии, пътешествия, конференции. Запознанствата сами ще се появят. Скорпионите ще бъдат неотразими и сексуално привлекателни. Работа *** Удачна седмица за неформално общуване. Прекрасно време за пускане на сайтове. Здраве ** Бъдете внимателни при боравенето с остри и режещи предмети.

СТРЕЛЕЦ Благоприятни дни – 22, 23 декември; Неблагоприятен ден – 26 декември; Любов *** Драги Стрелци, на прага е Новата година – времето, когато се оформя програмата на събитията за година напред. Ще ви се наложи да отделите немалко внимание на своята външност, тъй като ситуацията предполага към доста перспективно запознанство. Не жалете средства за стилисти и козметолози. Работа *** Нелош момент за големи покупки (особено в последните дни на годината), за придобиване на скъпоценности. Здраве ** Старайте се да не преяждате, дръжте се в рамките на разумното.

КОЗИРОГ Благоприятни дни – 25, 26 декември; Неблагоприятни дни – 21, 29 декември; Любов ** Със зимното слънцестоене за Козирозите започва отговорен период. Трябва да набележите ясно приоритетите: любов или работа, а от това, какво конкретно ще изберете, зависят успехите ви в дадената област. Сега времето е такова, че концентрацията може да даде желания резултат, и дори нещо повече. Работа *** Инициативата в бизнеса ще даде добър резултат. Трябва да инициирате нови проекти. Здраве ** Ако нямате проблеми със сърдечно-съдовата система, нищо сериозно освен коронавируса не ви застрашава.

ВОДОЛЕЙ Благоприятен ден –  29 декември; Неблагоприятен ден – 23 декември; Любов *** Драги Водолеи, въпреки вродения ви авантюризъм, не се правете на герой-любовник. Особено сега, тъй като вашите постижения и завоевания на любовното поле може да започнат да действат срещу вас. Ако не искате истината за личния ви живот да узнае съпругът или съпругата ви, рязко намалете сексуалната си активност.  Работа ** Съкратете активната си дейност. Сега може да допуснете сериозна грешка. Здраве ** Заемете се със здравето си. Това е добър период за лечение на хронични болести и пречистване на организма.

РИБИ Благоприятни дни – 21, 29 декември; Неблагоприятен ден –  26 декември; Любов *** Представителите на една от най-романтичните зодии изживяват доста благоприятен период за личния им живот. Ако неочаквано ви споходи любовта, нека това не ви смущава, че не е станало напролет, а през зимата. Въпреки това, всяка вечер ще бъде удивително хубава. Работа *** Върнете си дълговете и се освободете от задължения, смело гледайте в бъдещето. Здраве ** Не носете тежести и избягвайте големи натоварвания на краката,.ако сте предразположени към тромбоза.