0

Л юбимците на българските меломани Владимир Ампов – Графа, Михаела Филева, P.I.F. и Jеremy? се събират на една сцена навръх Рождество, за да отпразнуват с феновете си най-светлия християнски празник. Събитието е с ограничен капацитет от 2000 души.

Под надслов „Коледа в Рим“ родните звезди ще представят най-доброто от творчеството си сред декорите на Древен Рим в студията на „Ню Бояна Филм“. Цената на билетите на предварителна продажба е 60 лв., а в самия ден ще е 80 лв. Децата до 7 г. влизат безплатно с родителите си, а за останалите трябва билет на цена 40 лв. Духът на гостите ще бъде подгрян от сет на българския диджей Burlak.

Влизането на територията на студиото ще се случва единствено чрез представянето на зелен сертификат. На разположение ще има и лаборатория за бързи тестове. "Както знаете, преди няколко години организирахме новогодишно събитие в Ню Йорк. Междувременно няколко неща се случиха на световно ниво като пандемията. Поради това от много време не сме имали никакви събития и тази инициатива един вид символизира нашето завръщане. Тук разполагаме с това голямо място, защо да не опитаме в Бояна да направим "Коледа в Рим"?", коментира шефът на „Ню Бояна Филм Студиос“ Ярив Лернер. Приятели, каня ви на 25 декември в Nu Boyana Film Studios на един страхотен концерт!“ - с тези думи Влади Ампов покани почитателите си на Коледа.

До 25 декември посетителите на коледния базар ще могат да се възползват от много атракциони. Пиршеството в полите на Витоша ще е подходящо за малки и големи, тъй като е част от атракционен парк, съчетан с коледен базар. Освен задоволяване на меломанските потребности на феновете се предлага да се разходят из античния град, който ще е изпълнен с коледен дух и светски живот, съдържание и атракциони. По улиците му ще греят празнични светлини, а по пиаците му ще можем да открием различни вкусотии и напитки. Сред декорите на Рим ще има ледена пързалка, цирк, истински карусел, Инстаграм въртележка, голяма сцена за звездни музиканти и малки улични артисти. В декорите ще има обособени различни топли помещения с ежедневна програма, работилници, Дядо Коледа с подаръци, кът за снимки, куклен театър, кинопрожекции и 3D арт инсталации. Билетът за входа е 8 лева, а пропускът, който включва и ползване на атракциони, е на стойност 20 лева.