0

Ако решите да си купите нов автомобил Infiniti вече може и да не ходите до шоурума на марката, намиращ се на бул. „Цариградско шосе” 166 в София, а да го поръчате както си стоите у дома или в офиса например, от цялата страна. Това е възможно, благодарение на първия в света сайт за онлайн продажба на автомобили Infiniti и първата по рода си платформа за България.

Премиум марката Infiniti разработи сайт, в който клиентът има възможност да извърви целия път от шоурума до покупката без дори да се налага да става от стола. Компанията в България обеща да го достави пакетиран на посочен от клиента адрес. За тези, които не са готови да направят онлайн покупка на автомобил, компанията дава възможност да направят тест-драйв на посочен от тях адрес или да се свържат с търговски консултант от Infiniti.

Над задното стъкло на Q30S има голям спойлер, а в двата края се намират капковидните светлини.

Като иновативна премиум марка Infiniti е една от първите, които предлагат продажба на автомобили онлайн. Клиентите ще могат да разгледат всички модели, да конфигурират желания автомобил и да получат пълна информация за оборудването на колата. Информацията е лесна за употреба и клиентът може да избира автомобила по цена, оборудване или двигател.

Освен всичко друго, клиентът ще може сам да предложи стария си автомобил за изкупуване на пазарна цена, а ако има колебания, ще може да направи справка в сайт за употребявани автомобили. Компанията се е погрижила клиентите да имат възможност да получат и предварително онлайн одобрение за лизинг и дори сами да определят лизинговата си вноска, срока на лизинга и остатъчната стойност.

Управителят на Infiniti у нас Владимир Еленков (в ляво) показа как функционира сайта вижинфинити.бг.

Всеки клиент може да провери дали неговата конфигурация е налична в реално време. Сайтът е свързан с платформата за стокови наличности на производителя. Клиентите могат да разгледат и подобни конфигурации за налични автомобили, максимално доближаващи се до техния избор. Домейнът на сайта е регистриран на кирилица – вижинфинити.бг. Сайтът вече е активен и работи. Услугата е иновативна и възможна от няколко месеца на българския пазар.

След последните ъпдейти на Google, домейните на кирилица са още по-силни и компанията се надява сайтът да стане още по-популярен. Целта на Infiniti България е все повече клиенти да получават цялата информация, свързана с покупката на автомобил Infiniti бързо, лесно и удобно 24 часа в денонощието. Специален гост по време на старта на този пилотен проект в България беше Раул Пичело, вицепрезидент на Infiniti, отговарящ за Европа, Средния Изток и Африка.

Компактният кросоувър QX30 се отличава с по-сурова визия и увеличен пътен просвет до 202 мм.

За да бъде по-близо до клиентите си, Infiniti България откри два нови оторизирани сервиза – в Русе и Бургас. Сервизите отговарят на високите изисквания на марката, а специалистите там са преминали обучение и квалификация, така че да могат да предложат качеството, което марката изисква. Infiniti България обяви и партньорството си с Божана Кацарова, която е и поредният посланик на марката. Божана е последният победител от Master Chef. Тя е на 27 години и до скоро е живяла в Амстердам, но в момента живее е България и шофира компактния кросоувър Infiniti Q30, като вече му е навъртяла 12 000 км и е безкрайно щастлива.