0

Н ай-секси фермерката на Великобритания бе залята с неприлични предложения след появата си в шоуто Кънтрифайл, пише Irish Mirror („Айриш Мирър“). Беки Хауз от Джърси работи във ферма и вече има хиляди последователи след участието й в шоу програмата преди седмица.

Хубавица

Появата на 29-годишната хубавица бе кратка и в кадрите тя обяснява за всекидневната си работа. Феновете на шоуто пък били изключително приятно изненадани да видят русата красавица на екрана. Потребител написа в Туитър: „Ник фермерът не е толкова привлекателен, като Беки фермерката“. Друг добавя: „Разбира се, Беки е интернет сензация, тя е невероятна!“. Фермерката не подозирала с колко нови фенове се е сдобила, докато не видяла в телефона си, че вече има хиляди последователи в Инстаграм.

Истината

Тя обаче смята, че ако новите й почитатели я видят, докато е на работа, те няма да са толкова впечатлени. „Когато вали като из ведро, техниката е счупена, в косата ти има екскременти, а на лицето ти масло или пък ръцете ти са в дупето на крава, това не е толкова очарователно“, цитира я „Сън“. Беки е била известна в социалните медии още преди появата си в шоуто заради снимките си по време на работа. Сега обаче вече има около 75 000 последователи.