0

Г радинска техника и аксесоари с до 50% намаление предлагат веригите за дома в страната. Промоциите са до началото на септември и до изчерпване на количествата. Сред аткраткивните оферти са тези за градинска техника. В момента се предлага моторна косачка за 285 лева вместо за 380 лева.

Тя е практична косачка, подходяща за косене на средно големи тревни площи до 700-800 м2. Корпусът на машината е метален, осигуряващ дълъг експлоатационен живот. Косачката се захранва от 4 - ри тактов бензинов двигател с обем от 99 см3. Ширината на косене е 40 см, а височина на косене на тревата може да се регулира централно на степени.

Бензинова косачк  има предни колела с размер 6" и задни с размер 8", които и осигуряват стабилност при косене на тревните площи. Кошът за трева е изработен от текстил и е с голяма вместимост до 40 л. Моторната косачка се управлява със стабилна и удобна ръкохватка, която се сгъва за лесно транспортиране и складиране на машината. До началото на септември може да купите и моторен верижен трион наполовин цена или за 250 лева. С 360 лева по-евтино или за 840 лева може да се сдобиете с косачка робот. 

Намаления 

На ниски цени са в момента и градинските мебели като масите със столове са намалени с около 100 лева. Предлагат се и двуместни люлки за 120 лева, вместо за 160 лева. Луксозна шатра със завеси размер 3 на 3 метра сега може да се купи за 490 лева, което е намаление с 210 лева. 

Може да оборудвате градината с голама маса и шест стола от ратан за 1050 лева, вместо за 1500 лева. 

Предлагат се на промоция и богато разнообразие от саксии както за засаждане на растения, така и за разсад на зеленчуци. Те са на различни цени в зависимост от материала, качеството и други. Предлагат се и с намалени надуваеми дюшеци на цени от 30 до 48 лева.