0

А л Пачино, който на 24 април ще чукне 83, бе засечен на разходка с гаджето. Нур Алфала е на 29 и двамата са заедно вече година. 

През цялото това време дори феновете на актьора се чудят какво намира толкова млада жена у човек, който спокойно може да й бъде дядо. Но на снимките двамата изглеждат замислени и отчуждени, а помежду им не личи да има никаква химия. 

Що се отнася до Нур, нещата са ясни – все пак, преди Ал Пачино, тя  имаше връзка с Мик Джагър (тогава тя беше на 22, а той на 74) и с Клинт Истууд (тя е на 23, а той на 87).

Сърце

„Възрастта ни нямаше значение за мен - споделя Нур за романите си с тези именити старчоци. - Сърцето не вижда, то само чувства. С Мик (Джагър) като цяло това беше първата ми сериозна връзка. Беше щастливо време за мен“. 

Коментарите в социалните мрежи, където снимките от разходката на Ал и Нур се появиха, не са никак позитивни за нея. Хората коментират, че момичето изглежда така, сякаш възрастният й партньор е изпил нейните жизнени сокове. И докато той младее за възрастта си, тя изглежда много по-възрастна, уморена и отчуждена, а в очите й няма никакъв блясък. 

.Вляво: Ал Пачино и Нур Алфала. Вдясно: Пачино с Мейтал Дохан, която го обвини, че е стиснат.

 .Вляво: Ал Пачино и Нур Алфала. Вдясно: Пачино с Мейтал Дохан, която го обвини, че е стиснат.
Getty

Злите езици мълвят, че има причина и младата жена да е цялата в черно. Твърди се, че ексцентричността на Пачино, която отначало изглеждала симпатична, взела да втръсва на любовницата му, която трябвало да се съобразява с всичките му прищявки. 

Например той искал навсякъде в дома му светлината да е приглушена, за да не си личи, че е стар. Освен това настоявал Нур да се облича само в тъмни дрехи, за да съответства на неговия моден стил. И винаги да е на разположение, дори ако й се обади ненадейно и й чукне среща след пет минути. 

Интерес

Може всички тези неща да не притесняват Нур Алфала и тя да обича партньора си с всичките му кусури. Не липсват и такива, които я смятат за мъжеловка и подозират, че е с актьора само защото разчита да сключи брак с него и да пипне наследство. Но Ал Пачино не е известен като щедър любовник, който глези жените с подаръци и пари. Мейтал Дохан, израелската актриса, с която излизаше преди Нур, го заряза, не на последно място заради скъперничеството му. Тяхната разлика беше 39 години.

„Минахме през криза в отношенията, която всъщност стана причина за раздялата. Трудно е да си с такъв възрастен човек, разликата в годините е много голяма. Опитах се да го отрека, но сега той е стар човек, честно казано. Така че въпреки цялата ми любов това не продължи дълго. Напуснах го, защото вече не можех, но общуваме и поддържаме връзка. Между другото той ми купи само цветя за тези две години, без подаръци. Как да го кажа по-учтиво? Той наистина не обича да харчи пари“, призна Дохан.