0

Б лаговест и Светослав Аргирови изненадаха  и и се появиха в Хисаря на конкурса „15 лалета“, който се провежда за 12-та поредна година. Аргирови предизвикаха истинска еуфория с появата си и буквално се образува опашка за снимки с най-известните близнаци у нас, а веднага след това те побързаха да прегърнат Мими и Развигор и общия им мениджър Евгени Боянов.

Участници

Самата Мими Иванова пък прати букет с цветя на юбилейния им концерт в НДК, след което замина за Хисаря, тъй като надпреварата там започна сутринта след събитието на Аргирови.

Повече от 450 изпълнители, възпитаници на 64 музикални школи от 31 населени места, взеха участие в Националния младежки конкурс. Участниците бяха оценявани от жури от доказани професионалисти в областта на поп, рок и джаз музиката с председател Мими Иванова, чието песенно творчество е в основата на конкурса. Припомняме ви, че Иванова е почетен гражданин на община Хисаря.

Изненада

В Хисаря пристигна и композиторът Светослав Лобошки, който имаше щастието да чуе част от песните, които прозвучаха на сцената на читалището. За пръв път бе връчена и специална награда „Обич и песен“ от мениджъра и организатор на поредица от концерти и турнета на най-големите български изпълнители Евгени Боянов. „Не случайно, разбира се, наградата носи името, под което се провеждат всичките сборни концерти, защото спечелилият я ще има уникалната възможност да се качи и да пее на сцената на концерта „Обич и песен“ редом до най-големите имена на българската музика“, каза пред „Телеграф“ Евгени Боянов.