0

С ъбитието на лятото за феновете на електронната музика у нас – гостуването на легендарния Армин ван Бюрен, се мести на закрито и в българския „дом“ на Армин – зала „Арена София“. Планираното за 30 август мащабно електронно събитие, част от поредицата Sofia Solid, ще се проведе на новата локация на същата дата без необходимост от смяна или презаверка на вече закупените билети.

Промяна 

Промяната на локацията и провеждането на партито в зала „Арена София“ не само ще запази позитивната хронология в историята на всички гостувания на Армин в София, но и ще осигури още по-интензивно и енергично парти преживяване за публиката с удължено времетраене на диджей сета на Армин и включването на още трима топ диджеи и артистите от Нов цирк с атрактивна съпътстваща програма.

По-дългото времетраене на събитието означава повече музика, повече емоции и незабравими моменти. Очаква се петкратният носител на титлата „Най-добър диджей в света“ да се появи на сцената около 23 ч. Сетът на сензационния холандец в София е част от световното 2024 турне на Армин по повод на последния му албум Breathe In, което включа хедлайн сетове на Tomorrowland, Ultra фестивалите в Маями (САЩ), Сантяго (Чили), Лима (Перу) и изданията в Австралия, SAGA Festival, Parookaville и др. 

Гости 

Avalan Rokston е впечатляваща колаборация между номинирания за „Грами“ вокалист и продуцент Avalan и талантливия продуцент и композитор Rokston, която съчетава поп вокали с електронен денс звук и създава уникален и динамичен вайб, който завладява публиката еднакво силно както в студийните им записи, така и на живо. Youna е изгряващ DJ и продуцент в мелодичното техно и прогресив хауса, който идва от Южна Корея и бързо се утвърждава на световната сцена със своите емоционални мелодии и енергични ритми, които обединяват култури и създават интегрирано звуково преживяване. 

Mеss Salomè започва да създава електронна музика едва на 17 години, а през 2017 г. за дебютното си EP Equivalence, подписва с лейбъла Filth On Acid, което му носи международно признание и води до успешни издания на престижни лейбъли като Anjunadeep и Armadа и редица лайв сетове на ключови за електронната музика локации.