0

Е то какво очаква зодиите според Павел Глоба в периода от 19-ти до 24-ти юли:

ОВЕН (21.03. - 19.04.)

Благоприятни дни: 23, 24 юли

Неблагоприятни дни: 19, 20 юли

Любов *: Сега Овенът не трябва дори да мисли за бурен личен живот, шумни партита и неистово забавление. Нищо добро няма да излезе от това със сигурност. Някой може да изложи пикантни подробности от вашето забавление – онлайн или по друг начин. Запознанствата в момента няма да ви донесат нищо ново, ще ви се струва, че се движите в омагьосан кръг. Отдъхнете си!

Работа **: Периодът е повече от благоприятен за придобиване на недвижими имоти. Но за бизнес дейност - не много.

Здраве **: Тази седмица може да сте загрижени за проблеми с храносмилането. Избягвайте храни, които могат да провокират болки в стомаха.

ТЕЛЕЦ (20.04. - 20.05.)

Благоприятни дни: 19, 25 юли

Неблагоприятни дни: 21, 22 юли

Любов *: Телците могат да покажат пълния си личен потенциал, но качеството на събитията ще зависи пряко от ваша лична настройка. Ако по природа сте егоист, ви очакват сериозни разногласия, сблъсък и взаимни обвинения. Ако сте алтруист, настоящата напрегната ситуация може да бъде разрешена чрез компромис за взаимно удоволствие.

Работа **: Само активното участие в преговори, кореспонденция и пътувания могат да ви гарантират успех и изпълнение на всички задължения.

Здраве ***: Освен простуда или настинка при плуване в студени водоеми нищо не ви заплашва.

БЛИЗНАЦИ (21.05. - 21.06.)

Благоприятни дни: 19, 20 юли

Неблагоприятни дни: 23, 24 юли

Любов **: Трудно е да се измисли по-подходящ момент за разрешаване на лични проблеми. Ако проявите щедрост и искрена загриженост към ближните си, успехът в любовта просто ви е гарантиран. Хората на творчеството ги чака въодушевление и може би истинско влюбване. Това е моментът, в който трябва да инвестирате не само в бизнес, но и в лични отношения.

Работа ***: Започналото в момента сътрудничество ще бъде успешно и много вероятно за дълго време.

Здраве **: Може да почувствате болка в шията и по целия гръбначен стълб, но не е нужно да ходите на мануален терапевт сега.

РАК (02.06. - 22.07.)

Благоприятни дни: 21, 22 юли

Неблагоприятни дни: 19, 20 юли

Любов ***: Продължава идеалният период за разкриване на личния ви потенциал. Ако сте активни, уверени в способностите си и освободени в мисленето, всичко ще се нареди по най-добрия начин. Отидете на многолюдни места, бъдете в центъра на събитията и център на вниманието. Страхотно време за нови връзки, срещи, почивка и пътувания. Не пропускате възможностите.

Работа ***: Не стойте със скръстени ръце. Разширяването в нови области на бизнеса е повече от оправдано.

Здраве **: Сериозните преживявания могат да причинят безсъние и мигрена. Имате нужда от почивка на открито.

ЛЪВ (23.07. - 22.08.)

Благоприятни дни: 19, 20, 24 юли

Неблагоприятни дни: 21, 22 юли

Любов ***: Трябва да намерите време за почивка и най-накрая да се успокоите. Погледнете в дълбините на душата си, анализирайте какво се случва и се опитайте да намерите вариант за развитие на отношенията, който устройва вас и вашия партньор. По-добре е да мълчите, отколкото да изразите всичко, което мислите. Най-важното е да не усложнявате ситуацията.

Работа *: Не е добро време за работа, а за почивка. Ако сте под аренда, очаквайте промяна в договора.

Здраве **: Пазете се от инфекции и се въздържайте от плуване в обществени водоеми. Внимавайте какво пиете.

ДЕВА (23.08. - 22.09.)

Благоприятни дни: 21, 22 юли

Неблагоприятни дни: 23, 24 юли

Любов ***: Ще изживеете предстоящите дни много бурно. Обстоятелствата предоставят доста възможности за внасяне на промени в живота. Отлично време за нови запознанства, непринудена и неформална комуникация, срещи с приятели и съмишленици. Новите и по-остри усещанията в момента ще ви вълнуват повече от постоянните и възприемани като досадни връзки.

Работа ***: Подходящ момент за смяна на работата или за промяна на условията на договора. Имате нужда от по-гъвкав работен график.

Здраве *: Проблеми с вените на краката. Може да се наложи да вземете лекарства за разреждане на кръвта и укрепвани на кръвоносните съдове.

ВЕЗНИ (23.09. - 22.10.)

Благоприятни дни: 23, 24 юли

Неблагоприятни дни: 19, 20 юли

Любов **: Много сте активни по това време и сте готови на изблик на емоции, което не е много типично за вас. Най-важното е емоциите да не са прекалено негативни. Опитайте да не упреквате и не провокирате партньора си, не създавайте конфликтни ситуации. Не влошавайте отношенията си. Трябва да решите съществуващите проблеми.

Работа **: Бизнесът ви се нуждае от инвестиции. Ще има приходи, но няма да ги задържите - похарчете всички средства за изплащане на дългове или за развитие.

Здраве **: Бъдете внимателни при шофиране и по време на дейности на открито. Сега е по-добре да не посещавате зъболекар.

СКОРПИОН (23.10. - 21.11.)

Благоприятен ден: 25 юли

Неблагоприятни дни: 21, 22 юли

Любов ***: Сега сте в пик на своята физическа и емоционална форма. Изпълнени сте с активност, включително и сексуални желаният. За вас е важно да намерите време за почивка, пътуване и личен живот, чието благополучие в момента ще зависи само от вас. Не трябва да следвате утъпкания път, особено след като късметът ви работи в момента.

Работа ***: Чудесен момент за делови контакти с чуждестранни партньори и подписване на договори.

Здраве **: За момента трябва да се придържате към диетата си, особено ако имате проблеми с жлъчката.

СТРЕЛЕЦ (22.11. - 21.12.)

Благоприятни дни: 19, 20 юли

Неблагоприятни дни: 23, 24 юли

Любов *: Преминавате през криза в отношенията, която или ще ви изтощи емоционално, или ще ви принуди да се мобилизирате. Сексуалното неудовлетворение може да остави отпечатък върху поведението и отношенията ви с другите. Трябва да се сблъскате с прекомерна придирчивост и подозрителност към партньора си, за да може да ги изживеете. Поддържайте връзките, които имате, за да не ги загубите.

Работа **: Очаква ви тежка работа с дългосрочна перспектива и не особено бързо идващо заплащане.

Здраве **: Наранявания и удари могат да ви дебнат навсякъде. Избягвайте многолюдните места и не влизайте в конфликти, да да не ви провокират.

КОЗИРОГ (22.12. - 19.01.)

Благоприятни дни: 21, 22 юли

Неблагоприятни дни: 19, 20 юли

Любов **: Не се отдавайте напълно на емоциите си сега. Приемете това, което имате, особено в личните отношения. Не е време да променяте нищо, въпреки че противоречията в отношенията с партньора могат да достигнат до истински конфликт. Важно е в момента е да разберете причината за несъгласието и да видите в партньора си качествата, които ви липсват.

Работа *: Не е време за договори и споразумения. Не подписвайте важни документи.

Здраве **: Опитайте да не се преохлаждате, докато плувате в море или езеро - може да ви дебнат цистит, нефрит и подобни.

ВОДОЛЕЙ (20.01. - 18.02.)

Благоприятни дни: 20, 23, 24 юли

Неблагоприятни дни: 21, 22 юли

Любов *: Любовната ви връзка в момента може да не се развие, защото се надценявате, а в същото време искате твърде много от партньора. Трудно ще намерите духовен контакт, а за Водолея това е важен въпрос. Най-вероятно няма да можете да се съсредоточите върху взаимоотношенията. Многобройни афери и проблеми пречат да се потопите в морето от чувства и емоции.

Работа **: В момента се настройте към обичайната рутинна работа. Не се очакват големи печалби.

Здраве ***: Ако нещо ви притеснява, отделете време и посетете лекар. Може би хроничните заболявания ще напомнят за себе си.

РИБИ (19.02. - 20.03.)

Благоприятни дни: 21, 22 юли

Неблагоприятни дни: 23, 24 юля

Любов ***: Време е да реализирате амбициозните си планове, макар да не сте от най-амбициозните зодии. Не сдържайте чувствата си, бъдете щедри и великодушни. Любовните преживявания могат да бъдат най-силният импулс за пълноценно творческо разкриване. Добро време за интелектуална, физическа и сексуалната активност, също и за взаимност.

Работа ***: Вашият авторитет нараства, особено при чуждестранни партньори. Съвместните ви действия сега могат да дадат колосален резултат.

Здраве *: Трябва да се грижите повече за сърцето си. Но не прекалявайте със спорта или приятните неща.