0

Е то какво оаква зодиите според Павел Глоба в периода 9-15 август:

ОВЕН

Благоприятен ден: 9 август

Неблагоприятен ден: 14 август

Любов ** Бъдете креативни в отношенията си с противоположния пол. Не следвай утъпканите пътеки. Бъдете себе си и не се опитвайте да подражавате на другите. Любовта трябва да стане състояние на душата ви в момента, опитайте да откъснете ума си от работата и рутинните домакински задължения. Сега не е обикновен момент. Опитайте се да не го пропуснете.

Работа ** Провеждайте рекламни кампании и други промоции, насочени към привличане на вниманието към дейността на вашето предприятие.

Здраве ** Внимавайте, прекомерния стрес може да засегне сърдечно-съдовата система.

ТЕЛЕЦ

Благоприятни дни: 9, 10 август

Неблагоприятни дни: 11, 12 август

Любов * Телецът трябва временно да забрави не само за любовта, но дори и за обикновените брачни задължения. Домашните проблеми се стоварват върху вас и засенчат всички останали. Добре е, ако това са жилищни въпроси, свързани с изграждането на къща или ремонт на апартамент. Много по-лошо е, ако това са здравословни проблеми на родителите ви (и това е много възможно).

Работа * Не приемайте предложения, които излагат бизнеса ви на риск. Пазете се от авантюри в работата.

Здраве ** Проблеми за тези, които имат киселини в стомаха и хроничен гастрит.

БЛИЗНАЦИ 

Благоприятни дни: 11, 12 август

Неблагоприятни дни: 13, 14 август

Любов ** За да успеете с работа и личен живот, ще трябва да правите всичко в ускорен режим. Мислите за любов могат да помогнат да се справите с възникналите трудности. Кореспонденция, съобщения в месинджъри, телефонни разговори - ще има много от това, но искате нещо по-истинско и осезаемо. Приятелствата сега могат да прераснат в нещо повече.

Работа * Ще отделите много време за преговори, но ефектът от тях ще е минимален.

Здраве ** През този период дихателните органи са уязвими. Бъдете внимателни, когато боравите с климатика в офиса и колата.

РАК

Благоприятни дни: 13, 14 август

Неблагоприятни дни: 9, 10 август

Любов ** Чудесен момент за укрепване на отношенията и извеждането им на ново ниво. Може да създадете основа за разширяване на семейството. Помислете за покупка на недвижим имот или кола, като основа за съвместен живот. Близките очакват от вас внимание, грижи и жестове. Любовният огън също има нужда от грижи, искрени думи и знаци на внимание.

Работа *** Седмицата е подходяща за сделки, изграждащи основата на вашия бизнес.

Здраве ** Пазете се от разтяжения на връзките в краката и/ли от проблеми с гърлото.

ЛЪВ

Благоприятен ден: 9 август

Неблагоприятни дни: 11, 12 август

Любов ** Никой няма да направи вместо вас това, което сами трябва да свършите. И ако нещо в личния ви живот зависи само от вашето решение, то сега е моментът да го вземете. Последствията му ще се усещат доста дълго време - поне година, така че помислете три пъти, преди да предприемете сериозна стъпка. Трябва ви стратегия за поведение на любовния фронт, за да спечелите.

Работа *** Трябва да се съсредоточите върху нови проекти. Благоприятно време за нови начинания.

Здраве ** Вероятност от главоболие, може да се наложи да отидете на лекар.

ДЕВА

Благоприятни дни: 9, 10 август

Неблагоприятни дни: 13, 14 август

Любов ** Сега не търсете нови запознанства и приключения – може да завършат не много приятно. Оставете всичко да върви по течението, за известно време не привличайте вниманието върху себе си. Избягвайте двусмислието. Не споделяйте подробности от личния си живот с никого - това, което бихте искали да скриете, сега може да изплува.

Работа ** Времето е подходящо за закриване на юридически лица, но не и за начало на нови проекти.

Здраве * Обърнете сериозно внимание на общото състояние на организма. Може да изпитате кожни проблеми.

ВЕЗНИ 

Благоприятни дни: 8, 11, 12 август Неблагоприятни дни: 9, 10 август

Любов ** Всичко тече, всичко се променя и сега наистина искате да се промените външно. Всичко, защото нещо вече се е променило във вас, част от вас се е освободила от бремето на миналото и вече се дистанцира от него. Необходими са промени, така че личният живот (независимо дали е семеен или не) да не се превърне в блато. Сега е страхотно време за добра и спокойна почивка с приятели.

Работа *** Не се привързвайте към старото, гледайте смело към бъдещето и откривайте нови посоки в бизнеса.

Здраве ** Не вдигайте големи тежести, особено, ако имате предразположение към тромбоза.

СКОРПИОН 

Благоприятни дни: 10, 13, 14 август

Неблагоприятни дни: 11, 12 август

Любов * Вероятно отношенията ви с партньора ще се усложнят поради непримиримост и различия във възгледите по основен въпрос. Трябва да се борите за чувствата си, възможни са конфликти и конфронтация. Не е най-добрият момент за любов и релакс. Сега връзката ви преминава през изпитание, не бива да чакате взаимност, но не можете и да заемате отбранителна позиция.

Работа *** Благоприятен период за кариера и професионално израстване, не го пропускайте – усилията ви няма да са напразни.

Здраве *** Ако почувствате болка в коленете, обърнете им внимание и незабавно се лекувайте.

СТРЕЛЕЦ 

Благоприятни дни: 11, 12 август

Неблагоприятни дни: 13, 14 август

Любов *** Колкото по-далеч сте от дома си в момента, толкова по-вероятно е личният ви живот да се промени към по-добро. Сега можете да поправите минали грешки, можете да започнете всичко от нов лист. Пътуване на далеч може значително да подобри отношенията ви с партньора, особено ако пътуването не е бизнес, а романтично. С партньора се нуждаете от нови впечатление.

Работа *** Използвайте момента за стартиране на съвместни проекти с чуждестранни партньори. Определено ще спечелите.

Здраве * Не трябва да злоупотребявате с алкохол и мощни лекарства - черният ви дроб сега е уязвим.

КОЗИРОГ

Благоприятни дни: 13, 14 август

Неблагоприятни дни: 10, 11 август

Любов ** Ролята на секса в момента ще се увеличи значително в живота ви. Но отношенията с постоянния партньор са напрегнати. Възможно е да се забъркате в любовни авантюри, които в дългосрочен план значително да усложнят семейния ви живот. Добър период за игри за възрастни, но за обикновения брачен живот е изпълнен с проблеми, ревност и подозрение.

Работа ** Не изграждайте големи и/ли авантюристични планове. Ще загубите повече, отколкото ще спечелите.

Здраве ** Не бъдете небрежни. Възможно е да сте жертва на елементарна небрежност.

ВОДОЛЕЙ 

Благоприятен ден: 15 август

Неблагоприятни дни: 11, 12 август

Любов * Не се настройвайте за почивка и романтично забавление, най-вероятно пред връзката ви с партньора ще има проблеми и трябват заобиколни пътища, за да стигнете до приемливо решение и за двамата. В момента ясно осъзнавате колко трудно е да се намери консенсус. Ще трябва да търсите допирни точки и най-вероятно вие, като тънък психолог, ще ги намерите първи.

Работа * Преговорите тази седмица едва ли ще вървят добре. Най-вероятно няма да можете да намерите решение, приемливо за всички страни.

Здраве ** Не се преохлаждайте. Може да попаднете в медицинско заведение с пристъп на уролитиаза.

РИБИ 

Благоприятни дни: 10, 11 август

Неблагоприятни дни: 9, 13, 14 август

Любов * Може да чувствате, че се движите в омагьосан кръг, всичко се повтаря от ден на ден, което налага рутина във връзката и я прави скучна. В този случай трябва да си вземете почивка (дори един от друг). Психиката има нужда от промени. Ето защо, въпреки натоварването и всякакви проблеми, намерете време и пари за пътуване, макар и не дълго, но много необходимо.

Работа ** Най-вероятно ще трябва да работите за бъдещето или да изплащате някакъв дълг.

Здраве ** Храносмилателната система в момента може лесно да се излезе от строя. Следете храненето си.