0

К ои са най-добрите странни двойки според астрологичната характеристика – на това се опитват да отговорят вещи в занаята от хилядолетия. Ето още един поглед по темата кой е твоят невъзможен на пръв прочит човек в зодиака, даден от астролозите на „Мари Клер“. Но и тук сякаш важи принципът, че може би има не по-малко изключения, отколкото са правилата. Интересното на зодиите е в това колко са различни една от друга и как всяка има своите силни и слаби страни. Понякога виждаме двама души и се чудим как изобщо са се събрали заедно, защото изглеждат твърде различни или пък твърде много си приличат. Истината е, че за да сработи една връзка добре, партньорите трябва да имат еднакви ценности. Всичко останало се нагажда с времето. Ето и предположения за най-добрите комбинации в зодиака, дори и да изглеждат малко чудати и на пръв поглед невъзможни двойки.

Овен и Рак

Овенът е такъв тип човек, който обича да бъде герой и държи другите да се похвалят с него. Той е рицар в бляскава броня и ще спаси Рака, а след това двамата ще избягат в крепостта на Овена, където ще бъдат в безопасност. Водният знак има нужда от закрила и от някого, който го пази дори от собствените му грешки. Решителният Овен и чувствителен Рак са една чудесна комбинация. Дори огненият знак понякога да се изтощава от водещата роля, чувството, че е значим ще го зарежда с нови сили. Ракът опитва да укроти демоните си и да се отпусне в компанията на своя герой.

Телец и Риби

Телецът е знак, който може да си стегне багажа и да се пренесе на другия край на света, ако това е начинът да остави проблемите зад гърба си. Стресът ужасно измъчва този знак. Рибите реагират по подобен начин на напрежението, а комбинацията от двама изнервени партньори може да не изглежда най-доброто решение, но всъщност никой друг не би могъл да ги разбере така добре, както те един друг. Двамата ще се сработят наистина добре, защото всеки път, когато единият има нужда да разпусне, другият ще се погрижи за всичко.

Близнаци и Скорпион

Връзката между тези два знака може да изглежда едновременно ужасна и страхотна. И двамата имат силни характери и не се притесняват да заявяват открито пред другите, че те командват. И двата знака менят рязко своето поведение и емоции, което за другите може да изглежда малко страшно, но те се чувстват чудесно заедно. Скорпионът и Близнаците са доминиращи и жестоки към другите, но в перфектна симбиоза помежду си.

Лъв и Козирог

Тези двамата на пръв поглед изглеждат като невъзможна комбинация, но ако положат малко усилия се получава чудесна връзка. Те са известни като двойка на властта, защото за тях авторитетът и постиженията са от най-голямо значение. Лъвът и Козирогът имат здрава връзка без да са твърде залепени един за друг, но когато има нужда всеки от тях е веднага насреща. И двата знака никак не се притесняват да правят мръсни номера, за да напреднат в кариерата – амбицията, която имат се превръща в здравословно състезание помежду им, но не бива да прекаляват.

Дева и Везни

Тези двамата са далеч от останалите, защото са много различни. Поотделно те са красиви – вътрешно и външно, а когато се съберат заедно се превръщат в мощна сила. Те показват един на друг най-доброто от себе си, като се радват на невероятно взаимно уважение и любов. Както Девата, така и Везните имат много големи очаквания от живота и понякога се конкурират, но тъй като са много интелигентни и съобразителни успяват да изглаждат недоразуменията навреме.

Стрелец и Водолей

И двамата имат склонност да се изказват без много да му мислят, което често поставя околните в неудобно положение, но те си комуникират чудесно един с друг. Имат еднакви вярвания и ги защитават и бранят с цената на всичко. И Водолеят и Стрелецът държат на своето мнение и често са непоколебими. Тази връзка изглежда като да имаш двама от най-добрите войни, които се борят за справедливост и добри каузи. И двата знака имат нужда да вършат добрини за света, да помагат на онеправданите, за да се чувстват значими и щастливи и заедно те сбъдват своите мечти и цели.