0

Е то какво очаква зодиите според Павел Глоба в периода 12-17 юли:

ОВЕН 

Благоприятни дни: 12, 15 юли

Неблагоприятни дни: 13, 14 юли

Любов ** Посветете това време на семейството и дома. Възможни са проблеми с родители, между съпрузи и това да развали отношенията в семейството. За активност на личния фронт първите дни са безполезни, но в края на седмицата може да ви се усмихне щастието. Тогава настава време за любов и романтика, както и за проявата на творчески способности.

Работа *** Възможно е да решавате въпроси с аренда или с покупка на недвижимости.

Здраве ** Възможни са проблеми с храносмилането. Избягвайте продукти, способни да провокират болки в стомаха.

ТЕЛЕЦ 

Благоприятни дни: 13, 14 юли

Неблагоприятни дни: 15, 16 юли

Любов *** Благоприятен период за запознанства и установяването на отношения. Възможно е първоначално да са повърхностни, но имат всички шансове да прераснат в стабилни чувства. Вие, за щастие, не сте лекомислени, затова може да не бързате да приемате бързо възпламеняващи решения, не се хвърляйте с главата напред в басейна на чувствата.

Работа *** Прекрасно време за командировки и установяване на нови делови контакти.

Здраве *** Сега нищо не ви заплашва, но внимавайте да не се простудите или да не се преохладите при къпането в летните открити водоеми.

БЛИЗНАЦИ 

Благоприятни дни: 15, 16 юли

Неблагоприятни дни: 12, 17 юли

Любов *** Представителите на най-подвижния и информиран знак могат с успех да използват времето за решаване на лични въпроси. Прекрасно време за ухажване, за запознанства – ще произведете най-положителни впечатления. Време е за големи инвестиции в бъдещето на семейството. Ако направите всичко по правилата, ще излезете на плюс, роднини и близки ще ви подкрепят.

Работа *** Ако планирате финансова операция или придобивки за вашия бизнес, сега им е времето.

Здраве *** Може да почувствате болки в шията и гръбнака, но да отидете на мануален терапевт или на физиотерапия, не си струва сега.

РАК

Благоприятни дни: 17, 18 юли

Неблагоприятни дни: 13, 14 юли

Любов *** Средата на юли е време за емоционален и физически подем за типичните Раци. Неотразими сте, хиперактивни сте. Природният ви магнетизъм и умение при необходимост да сте в центъра на вниманието, предразполага към вас обкръжаващите ви. Тази седмица може и да постигнете многообещаващо запознанство. Време за ново начало и открития.

Работа *** Инициатива в бизнеса ще даде добри резултати, но ако не я направите, всичко ще е по старому.

Здраве * Сериозни преживявания и претоварване могат да бъдат причина за безсъние и мигрена. Трябва ви почивка на свеж въздух.

ЛЪВ

Благоприятен ден: 12 юли

Неблагоприятни дни: 15, 16 юли

Любов ** Типичните Лъвове в средата на юли са принудени да ограничат активността си в интимен план. Ще се вълнуват повече от тайните в действителността, отколкото от това, което е на показ. Понякога си струва да приемете покровителствена поза, сега е моментът. Влошеното здраве може да е проблем. Изчакайте, а не да действате активно.

Работа ** Не се доверявайте на непроверени партньори и не влизайте в никакви авантюри, по-добре стойте настрана и изчакайте.

Здраве ** Пазете се от инфекции, особено при къпане в обществени водоеми. Внимавайте какво пиете.

ДЕВА

Благоприятни дни: 13, 14 юли

Неблагоприятни дни: 12, 17 юли

Любов ** Сега типичните Деви, които са готови да работят, дори когато останалите почиват, се нуждаят от лична свобода и независимост, от възможност да прекарват време с приятели. Семейните връзки може да ви изглеждат тежко бреме, което със сигурност ще продължите да носите, но без особен ентусиазъм. Опитайте се да разнообразите установения модел.

Работа *** За да продължите напред, се налага да се откажете от нещо старо. Подходящо време за „превъоръжаване“ на вашия бизнес.

Здраве ** Ако сте заплашени от тромбози, взимайте препарати за разреждане на кръвта и укрепващи съдовете.

ВЕЗНИ

Благоприятни дни: 15, 16 юли

Неблагоприятни дни: 13, 14 юли

Любов * Отношенията на типичните представители на зодия Везни с противоположния пол може да се разгорещят тази седмица. Разбирателство най-вероятно няма да има и ще трябва да търсите начини за помирение. Везните не са склонни да провокират конфликти и разправии, но сега ще бъдете „наелектризирани“ и можете просто да останете без „спирачки“.

Работа ** Възможни са претенции от страна на шефовете, очаквайте и допълнителни задължения.

Здраве * Пазете се и бъдете особено внимателни при шофиране и по време на активен отдих. Ако няма спешни причини, не ходете сега нае стоматолог.

СКОРПИОН

Благоприятни дни: 13, 14, 17 юли

Неблагоприятни дни: 15, 16 юли

Любов *** В средата на юли Скорпионите се развихрят. Вашият авторитет ще расте, вниманието на противоположния пол ще бъде приковано към вас. Тази седмица ще ви предостави страхотна възможност за запознанства и романтично време на пътуване, дори и да е служебно. Ако в момента тръгнете на пътешествие, няма да останете без романтични приключения.

Работа *** Използвайте времето за преговори и задгранични командировки. Сега вашият авторитет расте.

Здраве ** Трябва сега да се придържате към стриктен режим на хранене, особено ако имате проблеми с жлъчката.

СТРЕЛЕЦ 

Благоприятни дни: 15, 16 юли

Неблагоприятни дни: 12, 17 юли

Любов * Сега за типичните Стрелци не е лесно да намерят общ език със себе си и още повече с противоположния пол. Ситуацията в семейството може да ескалира без причина и ако има повод за ревност, тогава сериозни проблеми в отношенията не могат да бъдат избегнати. Най-доброто лекарство в този случай ще бъде сексуалното помирение.

Работа ** Времето е подходящо за ликвидация на предприятия и фирми.

Здраве * Травмите и ударите могат да ви настигнат по всяко време. Избягвайте места с много хора, не влизайте в конфликти.

КОЗИРОГ

Благоприятни дни: 17, 18 юли

Неблагоприятни дни: 13, 14 юли

Любов ** Следващата седмица за Козирозите е екстремна във всяко отношение и най-вече в личния живот. За търсенето на любов периодът сега е просто опасен. Пазете се и не влизайте в конфликт с непознати. Очевидно ви очакват финансови разходи (вероятно големи), които могат значително да влошат трудната ситуация. Не провокирайте партньора си.

Работа * Преминавате през период на сътресения и бизнес реорганизация. Бъдете търпеливи, скоро ситуацията ще се промени към по-добро. 

Здраве ** Опитайте да не се преохлаждате, докато плувате в море или езеро - може да ви дебне цистит или нефрит.

ВОДОЛЕЙ

Благоприятни дни: 12, 18 юли

Неблагоприятни дни: 15, 16 юли

Любов * Тази седмица типичните Водолеи ще бъдат преследвани от неразбиране, липса на вътрешна хармония и присъщото им самочувствие. В съпружеските отношения, както и в общуването с бизнес партньори, ви очаква напрежение и невъзможност да намерите консенсус. За да подобрите ситуацията, ще трябва донякъде да намалите собствените си апетити.

Работа * Известно време ще трябва да търпите подчинена роля, въпреки че ви е трудно. Новаторските ви идеи сега няма да бъдат оценени.

Здраве ** Ако нещо ви притеснява, отделете време за лекар. Може би хроничните заболявания ще напомнят за себе си. 

РИБИ

Благоприятни дни: 13, 14 юли

Неблагоприятни дни: 12, 17 юли

Любов *** Типичните Риби да очакват късмет в любовта през следващите три седмици. Най-важното е да сте ярки, енергични и уверени в себе си. Ако в момента нямате постоянен партньор, сега може да се появи такъв. Вероятно отношенията ви първоначално ще бъдат само приятелски и едва след това ще наберат скорост. Сега ви трябва само активна почивка в добра компания.

Работа ** За творчество времето е просто изключително, но за рутинна работа и изпълнение на задължения - не толкова.

Здраве ** Трябва да пазите сърцето си. Не прекалявайте със спорт или с удоволствията и купоните.