0

Е то какво очаква зодиите според Павел Глоба в периода 16 - 22 август:

ОВЕН

Благоприятни дни: 20, 21 август

Неблагоприятен ден: 16 август

Любов *** Може да предприемете драстични стъпки. Те ще бъдат успешни и ще получите точно този ефект, на който разчитате. Ще успеете да впечатлите своя избраник или избраница. Ако сте способни на творчество - използвайте всичките си таланти - това много ще ви помогне в общуването с противоположния пол. Бъдете спонтанни и непредвидими. Съдбата е на ваша страна.

Работа ** Направете рекламни кампании и промоции, насочени към привличане на вниманието към вашия бизнес.

Здраве *** Астрологично имате шансове да се радвате на добро здраве. Сега не трябва да се разболявате.

ТЕЛЕЦ

Благоприятни дни: 21, 22 август

Неблагоприятни дни: 17, 18, 19 август

Любов ** Това не е най-доброто време за срещи, но не е лошо за укрепване на отношенията чрез разрешаване на жилищни проблеми и/ли озеленяване. Възможни са разногласия по битови въпроси, не си правете илюзии, че всичко може да се разреши бързо - трябва да положите много усилия. Опитайте да не критикувате родителите на партньора си - можете да предизвикате буря.

Работа * Не опитвайте да изтръгнете максимална производителност, по-добре посветете времето за решаване на жилищни проблеми.

Здраве ** Всички проблеми през тази седмица ще бъдат пряко свързани с диетата ви.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятни дни: 16, 22 август

Неблагоприятни дни: 20, 21 август

Любов * В момента със сигурност ви се иска да пътувате. Дори и недалеч, но все пак смислено пътуване ще ви помогне да събудите сетивата си. Може би по време на пътуване ще срещнете интересен човек, но дори и това да не се случи, положителният емоционален заряд, който получавате, значително ще ви помогне да изгладите една разклатена връзка. Най-важното е да се движим.

Работа *** Много добър период за всякакви посреднически схеми. Широкият кръг от познати ще помогне за развитието на вашия бизнес.

Здраве * Горните дихателни пътища, както и ръцете, ще бъдат много уязвими през следващата седмица.

РАК 

Благоприятни дни: 19, 20 август

Неблагоприятен ден: 16 август

Любов *** Раците все още са в разцвета на своята жизненост. Зарядът от лятото ще ви стигне още няколко месеца. Но тъй като вие самите сте източник на енергия за другите, трябва ясно да разберете какво харчите и за кого. Проявявайте щедрост, но внимавайте с безсмисленото харчене на пари. Съдбата ще бъде благосклонна към вас, ако не проявявате егоцентризъм.

Работа *** Очаква ви укрепване на финансовото състояние и сключване на изгодни споразумения. Финансовата дейност обещава печалба.

Здраве * Тази седмица може да имате проблеми със зъбите или венците, както и възпалено гърло.

ЛЪВ 

Благоприятни дни: 16, 22 август

Неблагоприятни дни: 17, 18, 19 август

Любов *** Чудесен момент за запознанства и започване на връзки, както и за възобновяване на стари, ако отчетете предишни грешки. Вашата инициатива може да ви проправи път към сърцето на избраника или избраницата. В семейния живот също всичко ще върви гладко, ако вие сами го желаете и направите първата крачка към помирението и поправянето на допуснати грешки.

Работа *** Бизнес проектите от този период ще получат допълнителен тласък, обстоятелствата ще започнат да работят за вас.

Здраве ** Погрижете се за гърлото си, не пренатоварвайте гласовите връзки, особено ако имате склонност към ларингит.

ДЕВА

Благоприятни дни: 17, 18, 19 август

Неблагоприятни дни: 20, 21 август

Любов * Понякога е време да уредите дълговете си и да платите за грешките от миналото. Ако то все още не е дошло за вас - знайте, че не е далеч. Възможно е да ви обвинят за стара любовна история, независимо дали причината е реална или измислена. Товарът от грешки, които сте натрупали, съществуващите психологически проблеми и греховете от миналото определят линията на вашето поведение.

Работа * Засега трябва да "отидете на дъното". Настоящият период не ви обещава късмет в бизнеса.

Здраве ** Може би е време за цялостен медицински преглед. Погрижете се за себе си, никой няма да го направи освен вас.

ВЕЗНИ 

Благоприятни дни: 20, 21 август

Неблагоприятен ден: 16 август

Любов *** Дойде време за положителни промени в живота и на първо място това се отнася до любовните отношения. Страхотно време вашите чувства да бъдат обновени и освободени. Брачните отношения могат и трябва да бъдат разнообразени, за да не се превърнат в рутинно съжителство. Не се страхувайте да експериментирате, но в разумни граници.

Работа *** Страхотен момент за изграждане на планове за бъдещето, обмен на мнения с партньори, търсене на нетрадиционни решения.

Здраве * Избягвайте големи натоварвания - вероятността от нараняване е висока, пищялите са уязвими.

СКОРПИОН

Благоприятни дни: 21, 22 август

Неблагоприятни дни: 17, 18, 19 август

Любов ** Ще бъдете въвлечени в цикъл от проблеми, които не са пряко свързани с личния ви живот, но въпреки това ще окажат влияние върху него, и то отрицателно. В семейството ви очакват разногласия и противоречия, които няма да се разрешат веднага. Отношенията най-вероятно ще бъдат сложни поради непримиримостта на двамата и въпроса „кой всъщност е шефът“.

Работа *** Вашите постижения в бизнеса и професионалните дейности тази седмица ще бъдат отбелязани и вероятно възнаградени.

Здраве * Тази седмица е изпълнена с инфекциозни заболявания. Избягвайте заведения за обществено хранене.

СТРЕЛЕЦ 

Благоприятен ден: 16 август

Неблагоприятни дни: 20, 21 август

Любов *** Тази седмица трябва да имате късмет в любовта. Намерете време за почивка или пътуване с любимия. Периодът е благоприятен. Можете да установите трайна връзка с противоположния пол, да постигнете успех с този, с когото отдавна флиртувате. Чудесно време за запознанства, установяване на връзки, както и за сватби, развлекателни събития и романтични пътувания.

Работа *** Ще бъдете белязани от началството, авторитетът ви ще укрепне. Ако планирате командировка в чужбина, не отлагайте.

Здраве * Сега кръвотворната и кръвоносната система са уязвими. Това не е най-доброто време за донорски процедури.

КОЗИРОГ

Благоприятни дни: 17, 18, 19 август Неблагоприятен ден: 16 август

Любов ** Трудно ще установите взаимно разбирателство с брачен партньор в момента, ако преди това е имало кавга или охлаждане на отношенията. Най-добрият начин за разрешаване на конфликти е сексуалната интимност, освен ако сексът не е бил причината за предишната кавга. Всичко е баланс на ръба и зависи от много нюанси. Нестандартни решения могат да са изход в ситуацията.

Работа * Не очаквайте големи печалби в този момент. По-скоро ще се окажете в дългове и ще потърсите финансова подкрепа от приятели.

Здраве ** Все още съществува риск от нараняване, така че трябва да се въздържате от прекомерно натоварване.

ВОДОЛЕЙ

Благоприятни дни: 20, 21 август

Неблагоприятни дни: 17, 18, 19 август

Любов * Повече от вероятна поява на недоразумения в отношенията с любимите и с близките хора. Опитайте се да намерите общ език и да запазите хармонията в отношенията, дори и да не е лесно. През този период трябва да сте много умерени в пиенето на алкохол, въпреки проблемите в личния живот. Бягството от проблемите само ще ги влоши.

Работа ** Може би трябва да се откажете от част, за да не загубите всичко. Не разчитайте на увеличение на доходите точно сега.

Здраве ** Ако имате склонност към образуване на камъни, то тази седмица бъбреците може да ви напомнят за себе си.

РИБИ

Благоприятни дни: 17, 18, 19 август

Неблагоприятни дни: 20, 21 август

Любов * Представителите на най-емоционалната зодия са склонни към депресия без любов и разбирателство. А любов в момента определено ще ви липсва. Независимо от житейските проблеми, постарайте се да не изостряте отношенията с околните. Ако цените връзката си, борете се за нея. Ситуацията ще се изостри от проблеми в работата и/ли влошаване на здравето.

Работа ** В професионалните дейности може да се подготвите за проверки, трябва да подредите нещата в документацията.

Здраве ** Възможно влошаване на самочувствието и дори обостряне на хронични процеси в организма.