0

П о случай новата 2023 г. екипът на вестник „Телеграф“ събра пожеланията на едни от най-обичаните и големи български звезди, които се надяват следващата година да бъде мирна и всички да бъдат здрави и щастливи.

Папи Ханс: „Пожелавам си това, което пожелавам и на всички – да си припомним, че сме хора и да се насладим на семейната топлина“. 

Явор Янакиев - 100 Кила: „Пожелавам на читателите на „Телеграф“ здраве, защото това е най-важното“.

Константин: „На всички пожелавам да сме здрави, да взимаме правилните решения в живота и да обичаме повече, за да са пълни с любов сърцата ни. На читателите на „Телеграф“ пожелавам да четат повече вестника ви, а вие да правите още по-интересни статии и дай Боже да са по-хубави и добри теми, които да ни карат да се усмихваме, а не да плачем“. 

Силвия Кацарова: „Желая топли и уютни празници. Берекет на всяка трапеза, топлина във всеки дом. Аз дарих книги на Лео Кадели да продава за благотворителна цел, да се закупят храна за семейства, на които в хладилниците има само хляб и кисело мляко. Ето на това да обърнат внимание псевдоинтелигенцията и красивите, и умните. Българският народ заслужава да бъде добре и нахранен“.

Илиян Бойд: „Първо искам да пожелая на целия екип на „Телеграф“ винаги да бъдат така успешни, дълголетие им пожелавам, благодаря за приятелството, което имам с целия екип, и да запазят себе си. Много любов на тях, на техните семейства и читатели“.

Бони: „Пожелавам светли празници, любими приятели и красиви хора. Нека да бъдем здрави, нека съхраним обичта в сърцата си. Бог да е във всеки един от нас. Обичам всеки един от вас, без значение кой какъв е. Благодаря за всичко, което сте ми дали през изминалата година, бъдете благодарни и вие за всичко, което ви се случва. Благодаря за цялата любов, която получавам от феновете си. Бъдете благословени вие и семействата ви“.

Емануела: „На читателите на вестник „Телеграф“ пожелавам през 2023 г. на първо място да бъдат здрави, защото в последните години се убедихме, че това е най- важното. Щастлива съм, че се върна възможността да живеем един свободен и пълноценен живот и се надявам така да остане и ковид пандемията да е спомен от миналото. Смятам обаче, че тези години ни научиха да ценим повече всеки миг, в който може да сме заедно с любимите си хора и ни направиха по-добри. Научихме се да ценим това, което имаме. Така че нека сме благодарни и щастливи и през 2023 г. Щастието и късметът да съпътстват всички, а любовта да е най-верният ви спътник. На себе си пожелавам същото, но най-вече децата ми да са здрави и щастливи, както и близките ми, и все така да имам любовта на феновете си, защото това ме прави цяла и завършена. А за любовта, ако е писано и е истинска, да заповяда през 2023 г.“.

Борис Дали: „На всички читатели желая здраве на първо място. За мен това е най-важното. Човек не е ли здрав, всичко се обезценя. Щастие, късмет, добри приятели и също така хубави моменти с любими хора. Аз си пожелавам същото и на себе си. На Нова година ще работя, имам участие в Сандански“. 

Йоана Буковска: „Първо пожелавам здраве, за да може да сбъднем мечтите си. Пожелавам мир, за да можем хората да дораснем до проясненото съзнание какво е да си човек. И трето пожелавам повече сбъднати чудеса, защото аз вярвам в тях и те на мен наистина ми се случват. А единственият начин да ни се случват е да вярваме в тях“. 

Зорница София: „Пожелавам екипът ви да следва историите със сърце, независимо дали са най-популярните на деня, но да дава гласност на доброто, за да може то да расте и да го полива“.

Дарин Ангелов: „Пожелавам на екипа да бъдат обективни, да могат да гледат с чисти очи случващото се по света и с чисто сърце да го поднасят по най-лесния и достъпен начин на своите читатели, да продължават да са все така номер 1 и най-бързо да доставят любопитните неща на света. А на читателите преди всичко желая здраве и им желая интересни, любопитни новини и такива, каквито искат да четат“.

Калин Сърменов: „С най-голямата ми обич желая здраве на всички. Клиширано е, но в крайна сметка това е единственото нещо, което е важно. В тези времена, с всичко това, което се случва около нас, аз самият изкарах много тежък ковид. И видях, че всъщност всичко е толкова крехко. Да уважаваме времето, което ни е дадено. Да се наслаждаваме на времето, да се обичаме и да няма злоба и разделение между нас. Защото всичко е толкова кратко и ако ние през това време не работим, не се радваме на това, което правим, то няма смисъл“.

Даниел Петканов: „Ние, хората, трябва да внимаваме много какви мисли ни минават. Положителните мисли предизвикват положителни резултати. Негативните – обратното. Затова пожелавам на всеки един човек да знае какво иска и да мисли позитивно независимо в каква ситуация ще изпадне. Защото времето минава и доброто, и лошото свършват. Но когато мислим позитивно, някак удължаваме хубавите моменти, а лошите ги преодоляваме по-лесно“. 

Деси Бакърджиева: „Пожелавам на прекрасния екип на “Телеграф” и неговите читатели: здраве, благоденствие и да си създадат само красиви спомени тази Коледа, изпълнени с любов и радост“.

Дора Прангаджийска: „Пожелавам и на себе си, и на всички читатели преди всичко здраве, много смелост в мечтите и много сбъдвания през следващата година“.

Ути Бъчваров: „Пожелавам на читателите на „Телеграф“ пухкав сняг, здраве и добри приятели с пълни чаши“.

Златка Димитрова: „Пожелавам им най-вече здраве, защото без здраве сме за никъде. Желая им да бъдат добри, да показват на близките си хора, че ги обичат, че държат на тях, че ги уважават. И да имат едни страхотни, топли и светли празници“.

Анатоли Нанков: „Първо на екипа на „Телеграф“ желая да са все така добри в работата си, да са номер едно и да радват читателите с позитивни и интересни новини. На читателите желая здраве, много щастие, да не забравят да се усмихват и да четат вестниците ви. Нека само поводи за позитивни статии да се случват през новата 2023 г. За Коледа бях в Букурещ, но за Нова година ще си бъда в София с приятели“. 

Димитър Живков: „Нека 2023 да донесе на всички много здраве, късмет, хармония, много любов и сбъдване на най-искрените им желания! Нека е мирна, благословена, да има хубави театрални събития и залите да са пълни с прекрасната публика! Честита 2023 и весели празници“.

Джулиана Гани: „Пожелавам си голяма весела къща, защото 2022 г. беше трудна за мен, но поучителна. 2023 г. за мен ще започне с раждането на сина ми – малкото чудо. Надявам се тази година да бъде много плодородна, много истинска и много щастлива“. 

Венета Харизанова: „През 2022 г. желания се правеха на 18 декември или на рождения ден, защото когато има ретроградни планети, както сега Меркурий е ретрограден, не се сбъдват желания. Затова на никой човек през последните две години не му се случват желанията, които отправят през края на годината. Тоест вече е късно за желания, защото в момента всичко е на обратно. Но все пак пожелавам на всички хора най-вече здраве. Аз мечтая за много неща и желая най-вече да започна да се занимавам с това, на което съм си посветила живота последните 7-8 години. Ритуални и енергийни практики искам да ги превърна в професия“.

Антон Порязов: „Пожелавам да бъдем здрави, да имаме хармония, топлина и уют в живота. Борбен дух, за да може да се справим с всички трудности, но и с отворени сърца, за да приемем всички нови възможности и любов, които ни е подготвила новата 2023 г. На Нова година ще бъда в София, но имам колебание между три места, така че в последния момент ще реша къде ще бъда“. 

Радина Боршош: „Честита Нова година! След изминатите пътища, преживените емоции, изречените думи стигаме до момента, когато трябва да започнем нова страница. Винаги чакам този миг, защото в него има надежда, мечти и нови посоки. Колкото и трудно да е било, останете винаги с надежда, че напред ни чакат по‐хубави времена. Пожелавам ви да сте здрави, да стъпвате смело през живота си, да летите нависоко и винаги да стигате там, където ви води сърцето. Защото отвъд мащабните планове накрая остава най-важното - да си там, където искаш, с теб да са хората, които обичаш, да има на кого да вярваш, да можеш да подадеш ръка на някого и да получиш подкрепа, когато си сам. Затова за финал едни думи на великия Лео Меси, който изпраща тази година като световен шампион - "Повече се тревожа дали съм добър човек, отколкото дали съм най-добрият футболист на света". Да бъдем преди всичко добри човеци! За много години“. 

Кирил Десподов: „Пожелавам на всички най-вече здраве. От това по-важно нещо няма. Разбира се, желая много щастие, хубави моменти, незабравими мигове. Всички да бъдат обичани от близките си хора“, каза футболистът на Лудогорец. „Пожелавам българите да бъдем по-добри и смирени през новата 2023 г. Трябва да следваме мечтите си и да не се отказваме при първата трудност“, добави капитанът на националния отбор. „Ще посрещна Новата година в родния си град Кресна. Ще бъдем голяма компания - близки, семейство и приятели. Със сигурност ще бъде много приятно“, завърши Десподов.

Неда Спасова: „Здрава да е и мирна Новата 2023 година за всички ни!
На екипа на в. "Телеграф" пожелавам вдъхновение, нови хоризонти и предизвикателства! На читателите - спокойствие и радост!“.