1

А мериканската звезда Бритни Спиърс отново шокира феновете си в социалните мрежи. Поп принцесата публикува на страницата си поредната снимка на ръба на приличието. 40-годишната певица се снима чисто гола във ваната.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

На снимката Бритни позира, прикривайки пищните си гърди с ръце. Боцнала е емотикон под формата на цвете на интимното си място. Вместо овации обаче повечето от последователите на звездата я питат дали е наред.

„Мъжът ви не е ли против подобни снимки?“, „Децата ви не ви ли помолиха да спрете да си правите такива снимки?“, „Всеки, който подкрепя това поведение на Бритни, трябва да се срамува от себе си. Нещо не е наред тук. Това е много тъжно и ще доведе до още една холивудска трагедия“, пишат последователите на Спиърс.

Опека

Певицата има и много предани защитници. Те са сигурни, че по този начин звездата просто изразява чувствата си и се радва на новооткритата свобода след дългите години настойничество на баща си. Наскоро Бритни публично заяви, че е била тормозена от Джейми Спиърс.

- Усещах, че се опитва да ме убие. Надявам се да гори в ада - каза певицата.

Бритни си спомни как баща й по едно време гарантирал, че тя е пълно куку.

„Направих три ядрено-магнитни резонанса, не се оплаквах от нищо, баща ми каза, че трябва да отида и аз го направих“, сподели Бритни. По думите й тя била задържана на процедурата един час, въпреки че този преглед обикновено отнема не повече от 30 минути.

Спиърс чувства, че Джейми все още я следва и иска да си върне властта над нея и нейните банкови сметки. Сега, след като успя да се отърве от попечителството му, певицата успя да сбъдне мечтата си - омъжи се за Сам Асгари, фитнес треньор, актьор, модел, инфлуенсър и бизнесмен. През юни изпълнителката и любимият й се ожениха. Бритни твърдеше, че страстно мечтае за дете и дори се похвали, че забременяла, но после направила спонтанен аборт.

Срам

Най-близките на Бритни, включително синовете й, не присъстваха на сватбата. 16-годишният Шон и 15-годишният Джейдън живеят с баща си и не искат да виждат майка си, защото се срамуват от откровените й снимки в социалните мрежи. Джейдън даже я обвини, че си търси внимание. И въпреки че Бритни се жегнала много от забележката, не дава вид да си е взела поука.

От 2008 г. синовете на звездата са под грижите на баща си, рапъра и танцьор Кевин Федърлайн, и живеят в къщата му. Кевин никога не е забранявал на децата да виждат майка си. Наскоро обаче те сами решиха да не се срещат повече с Бритни.