0

Г олемият актьор Георги Кадурин и писателката Теодора Димова гушнаха внуче. Новината съобщи първа дъщерята на Кадурин – Лора, в социалните мрежи. „На 25 септември се роди дъщеря ни Матея Петрова. Добре дошла в света, мило наше същество! Обещаваме ти, че ще те обичаме винаги. Благодарим ти, че избра нас.“ Тя написа това под снимка, на която държи в своята ръка бебешка, облечена в розова блузка. 

Щастие 

„Щастлив съм много, как може да се чувства един дядо“, каза пред „Телеграф“ актьорът, когото открихме по време на репетиция за представлението му.

ДО ДНИ: Кадурин става дядо!

Той сподели, че това е едно от най- прекрасните чувства. Две седмици преди това своето обръщение към бъдещата майка направи зетят на Кадурин, който е и син на писателката Теодора Димова: „Честита моя, Лора. Последната ти обиколка около слънцето, преди да станем трима“ - написа той в социалните мрежи.

През лятото, докато чакаха рожбата си, Лило и Лора се ожениха. Пак в социалните мрежи те качиха снимка от щастливото събитие, на което актрисата е облечена в бяла рокля, държи букет, а косата й е вързана на небрежен кок.

На черно-белия кадър се вижда как булката нежно гали младоженеца по лицето, а на неговата дясна ръка се вижда и брачната му халка.

Двамата изглеждат по-щастливи от всякога, а за фон на своята радост са поставили песента на Rudimental – Needn't Speak. 

*Автор: Василена Игнатова