0

П ървата двойка, която отпадна от риалити формата „Един за друг“ по NOVA - Кристина и Емилиян Димитров, се сгодили във Варна край брега на морето. „Запазихме дата за сватбата ни две години по-рано“, сподели семейството пред „Мачкаст“, където гостува.

Пръстен

Докато живеели в Германия, Емо решава, че иска да предложи брак на любимата си Кики. Тогава е изправен пред дилема дали да бъде в България, където искат да се върнат и да живеят, или да отидат на ваканция в Ню Йорк. „Сумата за билетите беше еднаква, но вече бяхме решили, че се прибираме в Българя за постоянно, затова остана първия вариант“, казва той. „Сестра ми помогна за намирането на пръстена и успяхме да уцелим точно размера, което не беше никак лесно. Имаше и пианист, фотограф, за да запечатаме този момент. Паднах й на коляно, тя се разплака и започна да повтаря – да, да да“, споделя Емо.

Любовта им започва по различен начин. Емо се влюбва от пръв поглед в Кики, а тя изобщо не е на вълна нови връзки по това време. Когато се запознават в дискотеката, Кристина точно е приключила дълга връзка и няма никакви намерения за нова. По това време красавицата учи в Германия и след почивката си у дома отново заминава. „Започнахме да си пишем в социалните мрежи и той беше много настоятелен. Отначало му се дърпах, но след това видях, че наистина има сериозни намерения. Правеше много мили неща, дори ми изпрати колет от Албена с подаръчета“, споделя брюнетката. „Спечели ме с грижи и отношение“. След това Емо заминава при нея в Германия и започва да работи, докато тя учи там. „Научих езика много бързо. Работех в Мерцедес и се адаптирах набързо“, споделя той. „Никога не сме имали идея да останем да живеем там“, разкриват те.

Фаворитите Кики и Емо от Добрич напуснаха „Един за друг“, a дали младите влюбени могат “Един без Друг” (ВИДЕО)

Кая

Емилиян Димитров първо кандидатства в друг риалити формат, а именно „Игри на волята“. „Бях в много добра форма по това време, преди 2-3 години. Спортувах много. Тренирал съм футбол, лека атлетика, волейбол и фитнес. Но в момента съм контузен. Като се възстановя, ще кандидатствам отново“, казва участникът. Кики и Емо нямат деца все още, но отглеждат домашен любимец. „Кучето ни липсваше най-много, докато бяхме във формата. Защото семействата са ни добре, приятелите също, само за Кая ни беше притеснено. Защото, когато я оставяме на хотел, много страда. Когато се прибрахме, ни се радваше толкова много, вървеше постоянно до нас, за да не изчезнем отново. И в предаването ми се посмяха, защото казах, че кучето ни е като дете“, споделя Кики.

Стратегия

Кики и Емо са близки приятели с други участници от предишен сезон на формата, Тина и Станимир. „Преди да влезем в предаването, ни изпратиха с думите, че няма смисъл да правим стратегии, а да се отдадем на забавлението. Те затова си останаха една от най-обичаните двойки. Защото са непринудени и естествени, не играят роли. Много близки сме си с тях“, казва семейството. Двойката споделя, че си тръгват с много позитивни емоции и спомени.

„Ако правиш схеми, стратегии, може да изкараш до по-късен етап. Но главата ще ти е само в някакви схеми и няма да се насладиш на нищо. Ние, макар и да си тръгнахме първи, се прибрахме с толкова много спомени и приятели, което е много по-важно“, допълват те. В къщата Кики и Емо се чувствали като деца. „Връщат ни в детските години, нямаш грижи, играеш игри. Забавно е много. Игрите не са толкова лесни, колкото изглеждат“. Единственото, което ги притеснявало, били всичките камери около тях. „Когато сме на игра, само ти си фокусът и мен това ме стресираше допълнително“, споделя Кики.

Две двойки станаха родители след "Един за друг"

Приятели

Макар че участието им, което било мечта за двамата, да бе кратко, зрителите се влюбват в тях. „Хората ни спират, радват ни се, а бяхме за кратко. Постоянно ни пишат, че много ни харесват и колко много си личи, че се обичаме“, радостно казват те. Семейството се сближи най-много със Сияна и Светльо, които определено се разстроиха при напускането на приятелите си. „С тях живеехме в един апартамент, не можехме да се наговорим до нощите. Чакаме ги нагости след финала, обещали са ни. Ходехме често до съседите ни – Мишето, Венци, Крис и Маги. Галена и Петър също са страхотни и им стискаме палци и на тях“, споделят двамата. „На излизане ме сравниха с Тити Папазов. Казаха, че Кики влезе с Емо и излиза с Тити. Когато се разплаках, го измислиха, защото аз не съм от тези хора, които се разстройват толкова, беше необичайно за мен“, допълни Емилиян.

Емилиян превърна Къщата на любовта в Кухнята на Ада

Историята, която винаги ще разказват Кики и Емо, е, че са превърнали Къщата на влюбените в Кухнята на Ада. „Докато си правехме вечеря, режисьорите ни снимаха. Тогава аз реших да им предложа да не си готвим нормално, а да направим Hell's Кitchen. Намериха ми престилка и аз започнах да играя ролята на шеф Ангелов. Казах им, че имат тежката задача да направят 26 бургера. След това в един глас ми се отговори – „Да, шеф!“. Но бях милата версия на шефа. Всеки беше на станция, Венци беше на месо и риба“.

Попитах ги: „Знаете ли какво правим?“, а получих отговор: „26 бургера, шеф“. „А колко сме издали“, отново задавам въпрос. „Нула, шеф“, отговарят. Беше много комично“, разказва през смях Емилиян.