0

К расотата на еротичния масаж е в това, че води както до отпускане, така и до сексуална възбуда. 

В него няма нищо сложно. С него може да се справи всяка жена, стига да знае няколкото прости правила. 

Аромати 

Започнете с подготовката. Трябва да накарате партньора си да се почувства максимално отпуснат още преди да сте започнали.

За целта може да помогне много атмосферата. Затъмнете стаята, доказано е, че тъмнината отпуска ума. Не правете обаче прекалено мрачно, оставете леко приглушено осветление в меки тонове.

Добра идея е да се добавят аромати, свещи и тиха музика, не прекалявайте с детайлите. Добро допълнение към атмосферата е вашето бельо.

Бабините зъби правят мъжа лъв в леглото!

Имайки предвид, че ще оставите половинката си напълно гол, добре е вие да заложите на леко секси бельо. 

Гърди 

Може да използвате всяка една част от тялото си. В източната култура еротичният масаж е широко разпространен.

Азиатките правят еротични масажи, като използват гърдите, ръцете, дупетата, устните, дори миглите си. За да бъде масажът напълно удовлетворяващ, завършват със стимулиране на интимната зона, докато той не достигне оргазъм. 

Запасете се с масажно масло, което да не е прекалено мазно и не дразни очите и други части от тялото.

Идеята е да продължите към по-разгорещени страсти и да се пипате навсякъде. Започнете масажа от гърба му.

Бъдете възможно най-нежни и плъзгайте ръцете си бавно по тялото. Тук най-важно е партньорът ви да се почувства максимално отпуснат.

Устни 

За по-горещ ефект може да доближите устни до кожата му, така че да усеща дъха ви. Топлината и лекото гъделичкане са особено интригуващи и разпалващи.

Докосвайте го нежно с устни и език, без да се впускате в страстни целувки. Нека усеща гърдите и косата ви по тялото си. Започнете с гърба.

Любимият ви трябва да легне по корем и да постави ръцете си до тялото. Вие седнете върху него. С леки галещи движения масажирайте неговия гръб, започвайки от раменете и бавно спускайки се надолу.

Загорял перверзник уби от секс стадо крави! (СНИМК+ВИДЕО)

Няколко пъти прокарайте пръсти по гръбначния стълб. Отделете особено внимание на областта на кръста, шията и вътрешната страна на ръцете.

Гръб

Помолете любимия си да се обърне по гръб. Именно в това положение се извършва основната част от масажа. Седнете върху него.

Започнете от краката. Достигайки до пръстите с плавни движения, масажирайте всеки един поотделно. След това масажирайте крака нагоре.

Бъдете особено внимателни с вътрешната страна. Следващата стъпка е масажът на гърдите и корема.

При повечето мъже най-чувствителните зони са зърната и областта от пъпа до слабините. Не докосвайте с ръце половите органи.

Именно в процеса на еротичния масаж вие имате възможността да изучите тялото на мъжа и да откриете неговите ерогенни зони.

Ако сте забелязали, че вашият допир до някои области на тялото особено вълнува мъжа, периодично, уж случайно се връщайте на тези места.

Всеки път, когато почувствате, че той е силно възбуден, дайте му възможност да отдъхне – т.е. върнете се към масажа на краката. И така, докато самата вие се почувствате готови да завършите масажа.