0

Ц вети от „Експоуз“ е най-голямата почитателка на 11-годишния си син Александър, който е футболист.

Не пропуска нито един мач на момчето си. „Той е зодия Телец, има много и разнообразни интереси. Пее  но не съм искала никога да съм от родителите, които натискат децата си в някаква посока. Тренира футбол, доста е артистичен“, споделя изпълнителката.

Двамата правят почти всичко заедно. “Много често ходим да гледаме мачове заедно. Аз разпускам с футбол, това е голяма моя страст. Опитвам се да прекарвам времето си с него пълноценно. Искам да го науча на всичко, което знам. Четем, пишем и всякакви такива неща”, споделя Цвети.

Често подкрепя любимия си отбор Левски на стадиона

 Често подкрепя любимия си отбор Левски на стадиона
Авторът

Заради професията си почти постоянно е на път, така че за нея най-голямата почивка е възможността да си остане вкъщи на спокойствие. „Обичам да си почивам с книга, някой интересен филм и чаша совиньон. Много харесвам да гледам футболни мачове и това също е начин да се отпусна, като същевременно си набавям и емоция и адреналин“, разказва тя. 

Вдъхновение 

Всичко преживяно Цвети разказва чрез музиката, която прави. Най-хубавата музика е тази, която е вдъхновена от истински истории, споделя певицата. В момента тя и дуетната й половинка Светльо работят по нов авторски албум. “Разказваме различни любовни истории или други от живота, които сме преживели. Всяка една песен е истинска история”, споделя Цвети.

С музикалната си половинка Светльо

 С музикалната си половинка Светльо
Авторът

Село

Музиката е част от живота й, никога не си е представяла, че може да живее без нея. Спомня си първото си качване на сцена като съвсем малка. “Това всъщност не беше точно сцена. На вилата на дядо ми като дете помня, че ме качи на масата отгоре и каза: Това е твоята сцена, пей. В началото бях много притеснена, но после си изпях всички песни, казах всички стихчета, които знаех, и изпитах едно такова удоволствие, че тогава разбрах, че това е нещото, което искам да правя”, спомня си изпълнителката. Дядо й бил много артистичен, пеел, пишел стихове и може би част от таланта си дължи на него.

Дискотека

С дуетната си половинка Светльо се срещат още като деца. “Не помня точно деня на първата ни среща и как сме си казали здрасти, но помня, че наши общи компании ни запознаха. После помня, че общата ни цел музиката ни обедини и до ден-днешен е така”, разказва тя. Работят заедно ужасно много години, но освен това са много добри приятели. Не се карат, спорят понякога, но винаги градивно. “Ние се оформихме като характери заедно и толкова много си приличаме и имаме общи цели. Това е много важно. Не само в работата, а и в отношенията между хората“, казва Цвети.

В началото работят по заведения, барове, дискотеки, мечтаят за голяма сцена с много голяма програма и танцьори. Правят уникално авторско шоу, с което и до днес обикалят страната. Последните години са осъзнали, че са готови да правят тяхна музика. Преди няколко години се ражда първият им авторски албум. Приема го като някакъв вид ново начало. “Открихме себе си и правим музиката, която наистина сме ние.

Първият ни албум се казва “Силата на любовта”. Направихме страхотна промоция в цирка, съчетахме живата музика с номерата на цирка и стана уникално шоу. Циркът беше препълнен”, разказва тя. В новия албум има още по-емоционални парчета, всичките до едно преживяни. Вдъхновява се от любовта, но не тя е единствената й муза. “Например в първия ни албум има една песен, която стана много известна и е за силата на мечтите. Тя се казва “Не се предавам“, разказва Цвети.

Татуировка

Въпреки че е най-големият оптимист на света, има един момент в живота й, в който е на път да се откаже от пеенето. “Реалната ми среща с несправедливостта в българския шоубизнес ме накара след много битки просто в един момент да си кажа стига. Тогава отидох при Лъчо и му казах, че не мога повече. Някак си идеалната ми представа за музика беше разбита.

Тогава той не ми повярва. Брат ми ми каза, че е излязъл автобиографичният филм на Еминем и ми предложи да го гледам, скъсах се да плача на целия филм. Оказа се, че това изобщо не е случайно, защото там се казваше, че можеш да изгубиш битката много пъти, но е по-важно да не се отказваш.

Ако имаш един шанс, трябва да го хванеш, да продължиш и припознах собствените си емоции в него и след това отидох и си татуирах името на Еминем на кръста и никога повече не се отказах от музиката“, разказва Цвети.

Вае тяло във фитнеса с инструктор

Певицата споделя , че не е от най-суетните, но все пак като артист за нея външният вид не е за пренебрегване. През деня често може да я срещнем небрежно без грим, но когато има участие, залага на професионалисти. „За толкова години съм се научила и сама да се гримирам, но когато е за сцена, фотосесия, се доверявам на гримьор“, споделя Цвети. На фризьор ходи почти два пъти в седмицата, на маникюр веднъж в месеца, но не пропуска тренировките в залата с инструктор. Казва обаче, че тайната на вечната младост се крие в това да запазиш духа си млад.