0

В ладо Карамазов се пусна по гащи от хотелската стая и взриви нета с разнопосочни коментари. Актьорът, който в последно време предпочита да отделя голяма част от времето си в правене на фотография, сам поясни порива си да покаже на народа марковите си черни слипове. “Проба на ново осветление в 5-звезден хотел“ - кратко и с почти мистериозен устрем Карамазов каза какво му се случва. “С тази камера ще сложа началото на видеоерата“, добави Карамазов. В момента той е най-известен у нас с ролята си на Филип Чанов от превърналия се в култов сериал по NOVA „Дяволското гърло: Есента на демона“. Част от феновете, видели снимката му по черни гащи, предположиха, че той репетира за нови сцени в поредицата. Намериха се и фенки, които да въздишат. Последователка на Владо възкликна: “Рано сутрин радост за очите“. Естествено имаше и такива, които не одобряват Карамазов да се показва по гащи.

Владо Карамазов

 Владо Карамазов
Instagram

Хотел

Всъщност това далеч не е първият път, в който родна звезда се пуска по гащи от хотелска стая. Азис например го е правил от почти всяко място на земното кълбо. Хотелска стая, фитнес, баня, тераса и дори от кухнята. Справка на “Телеграф” показва, че Азис е сред звездите с най-много снимки по бельо у нас. Последният му фотос по бели слипове беше доста провокативен пред огледалото просто за да пожелае на последователите си добро утро. Преди време се пусна от стая в хотел само по бельо и отбеляза, че така чете новините сутрин.

Една от култовите му снимки по гащи е от декември, когато се похвали, че е успял да издържи на студа 10 минути на терасата във Варна, където го заключили негови приятели. Няма как да остане подмината и снимката му от фитнес залата, където със свалени под коленете панталони обясни, че именно този ден е тренирал крака, а резултатът е страхотен.

Снимките по бельо и без бельо са любими на звездата. Не може да се пропуснат и тези по хавлия на излизане от банята. Докато стигнем до една от най-старите му снимки по бельо, на която готви по цикламени слипове в огненочервена кухня. Феновете му подкрепят в по-голямата си част това поведение на звездата: “На него му отива”, е мнението на последователите му, които са свикнали Азис да провокира. Без да е изненада за когото и да било, популярната като Голата Кметица – Диана Габровска, също показа в Инстаграм как готви по секси прашки. Без никакво притеснения порно звездата попита феновете си: „Какво искате да ви направя за вечеря?“.

Instagram

Ирен Онтева

 Ирен Онтева
Instagram

Диана Габровска готви по прашки

 Диана Габровска готви по прашки
Instagram

Душ

След славея на родния попфолк Николета Лозанова е сред популярните личности у нас, които най-често демонстрират бельото си. Виждали сме я напълно съблечена в ерата й на плеймейтка, след изтичането й обаче нюдфотосесиите останаха любими на моделката и тя не пропуска да загатне колко е секси по и без бельо, когато има възможност. Последната й снимка по бикини е от времето на нейната бременност. Николета намери изключително нежен начин да покаже красотата на женското тяло малко преди да роди. Разбира се, красавицата неведнъж е радвала мъжкото око в нета с уж случайно хванати кадри по бельо, селфита по гащи в огледалото на банята са сред любимите на плеймейтката.

Николета в секси фотосесия по бельо

 Николета в секси фотосесия по бельо
Instagram

Бременна, и то без гащи, се щракна русата Златка. Блондинката пусна кадър от почивката си на Малдивите гола под душа. Това беше начин да съобщи на онлайн приятелите си, че тя и половинката й Карен са в очакване на наследник.

Златка Райкова гола под душа

 Златка Райкова гола под душа
Instagram

Праскова

Макар и доста по-рядко, попфолк певицата Мария също намира начин да провокира феновете си с кадри по бельо. Миньончето очевидно харесва задните си части, защото на повечето демонстрира именно тях. На дупето си залага и черната Златка. Мис Плеймейт определено има с какво да се похвали. Благодарение на дългите тренировки в залата е успяла да постигне задни части с форма на праскова, които неведнъж са ставали достояние в мрежата. Разбира се, освен случайно Златка и днес продължава да бъде сред най-търсените модели на бельо у нас и често публикува кадри на секси моделите. Разбира се, че снимките й събират мъжките погледи и хиляди харесвания.

Златка Димитрова показва задни части пред огледалото.

 Златка Димитрова показва задни части пред огледалото.
Instagram

Дантела

Ексмоделката Славена Вътова често също демонстрира перфектната си форма по бельо в нета. Преди време Славена пусна кадри по секси бельо от хотелска стая и написа: “За жените изборът на бельо е специално преживяване“. Разбира се, снимката на хубавицата събра десетки хиляди харесвания и коментари. Макар и майка на две деца, Славена продължава да изглежда перфектно, а тялото й по бельо е съвършено, коментират последователите й. Още една позабравена топмоделка се пусна по бельо на прага на 50-те. Красивата Ирен Онтева показа на почитателите си, че годините са просто цифра. Тя сподели много секси снимка, на която позира по бял дантелен сутиен във ваната, а текстът под нея гласеше: „Създадени сме да творим, да обичаме, да побеждаваме“. Бяло дантелено боди показа в своя снимка и попфолк певицата Андреа. Тя често споделя провокативни и по-разголени снимки обикновено по бански. Преди време обаче русата мацка се пусна по секси дреха от ваната на столичен хотел. Попфолк певицата Камелия също е един от артистите у нас, които многократно са предизвиквали феновете си. Преди време певицата качи предизвикателно видео, последвано и от фото, на което танцува по суперизрязани прашки и розово потниче, едвам покриващо зърната й. „За някои може и да е скандално, но на мен си ми харесва“, написа тогава Ками.

Андреа се разголи във ваната.

 Андреа се разголи във ваната.
Instagram

Камелия запали нета.

 Камелия запали нета.
Instagram

Щракнаха Галена без гащи

Попфолк звездата Галена бе изловена от фенове, че пее без бельо на свое участие. Изпълнителката е популярна с по-освободеното си поведение и оскъдни костюми. По време на концерта си в Америка Галена избра сет от две части в сребристо. Полата на певицата бе толкова изрязана, че трудно под нея можело да се сложат гащи. Според присъстващи на концерта Галена просто пропуснала да сложи бельо, което не попречило на купона.

личен архив

*Източник: Василена Маринова