0

И скате ли да знаете кой е най-лесният начин да завишите апетита си в леглото. Мръсни приказки!

Мръсното говорене може да бъде необходимо, за да възроди загасващата искра в отношенията ви или за да издигне на съвсем различно ниво.

Начин

Мръсните приказки не са лесна работа и понякога дори може да ви накара да се почувствате доста смущаващо, особено ако никога не сте опитвали досега. Мръснишкото говорене е изкуство, което трябва да научите. Не се притеснявайте, ако се чувствате неудобно в началото. Ако сте начинаещи, започнете да навлизате постепенно. Най-лесният начин да почувствате неудобство е, ако се опитвате да говорите мръсотии и мислите за това като за представление. Не преигравайте. Няма грешен начин. Изразите, които използвате, трябва да бъдат истински, автентични, не говорете повече от това, което ви е удобно и не използвайте думи, с които не се чувствате комфортно.

Глаголи

Понякога мръсните приказки под формата на текст са добър начин да свикнете с това. Със сигурност е по-лесно да бъдете открити и смели по телефона и в крайна сметка ще се почувствате достатъчно комфортно, за да пренесете тази енергия и в реалния живот на следващ етап. Започнете така: „Обичам, когато ти [глагол]...“ Това е идеалната формула за добър старт.

Има различни глаголи и части на тялото, които можете да вмъкнете в това изречение, за да възбудите партньора си. Ето някои от по-меките варианти, но можете да си представите и някои по-палави: "Обичам, когато целуваш врата ми", „Обичам, когато ме галиш по гърба.“ Разбира се, винаги можете да промените точните думи, които използвате за вариация. Попитайте дали любимият ви харесва това, което правите. Докато продължавате да го докосвате и галите. Не казвайте просто „Харесва ли ти това?”. Вместо това попитайте дали харесва точно това, което му правите. Това може да бъде чудесен начин да научите повече за това, което харесва и допълнителна възбуда. "Харесва ли ти, когато те целувам така?" е добро начало , което ще засили усещането на целувката.

Фантазия

Кажете колко се вълнувате. Не се страхувайте да кажете на любимия си колко добре ви кара да се чувствате. Дори простото „Толкова съм възбуден“ или „Ти ме караш да …“ може да помогне много. Партньорът ви ще се възбуди повече само като чуе колко сте развълнувани. Разкрийте фантазиите си. Разкриването на най-секси фантазията ви е чудесен начин да говорите мръсотии. Разкажете на партньора си най-смелата си сексуална фантазия. Вижте дали могат да го изпълнят. Ако вие и вашият любим наистина се чувствате добре един с друг, просто се отпуснете. Кажете му/ѝ всичко, което винаги сте искали, и вижте колко много ще ги възбуди.

Когато усетите, че сте близо до кулминационния момент, просто го прошепнете в ухото на партньора си. Това ще възбуди и двама ви още повече. Ще добави натрупване и ще накара и двамата да се почувствате още по-развълнувани, когато настъпи моментът.