1

Х арисън Форд се загледал по Мис Плеймейт Нора Недкова по време на едно от партитата на кинофестивала в Кан. „Забелязах, че този велик актьор проявява много сериозен интерес към мен, може би защото съм младо и красиво момиче”, каза пред “Телеграф” плеймейтката. Красавицата била поканена на дневно парти на фестивала в един от най-луксозните хотели „Карлтон“, там се срещнала със звездата на „Индиана Джоунс“.

Той бил придружаван от съпругата си, актрисата Калиста Флогхард. Актьорът, въпреки че не бил сам, останал определено впечатлен от визията на БГ красавицата и на няколко пъти погледите им се засичали. Вечерта била и премиерата на „Индиана Джоунс“. Нора имала специална покана, а след тричасовата прожекция имала възможност да се срещне макар и за кратко с него. „Казах му, че съм впечатлена от филма и от това какъв велик актьор е и го помолих да се снимаме“, обясни Нора за срещата си с Харисън Форд. 

Джей Ло

От три години плеймейтката посещава Френската Ривиера. Благодарение на работата си и приятелите, които има в сферата на шоубизнеса по цял свят, успява да си издейства акредитации за най-известния кинофестивал в Кан. Поканите й дават възможност да мине по червения килим заедно със световните холивудски звезди. „С българския хайлайф съм приключила вече. Скучен и безинтересен ми е, нямам желание да общувам с нашите ВИП-ове“, обясни нашенката. Тази година гост на фестивала в Кан трябвало да бъде Бен Афлек, който, разбира се, да бъде придружен от съпругата си Дженифър Лопес. Недкова, която преди години бе обявена за БГ Джей Ло, мечтаела да види на живо своята любимка. Да, ама не. Премиерата на последния филм на Афлек преминала без тяхното присъствие. Все пак емоционални срещи по време на фестивала не липсват. След премиерата на последния филм на Леонардо ди Каприо имала възможност да се докосне и до тази звезда. „Това е най-красивият мъж на 50 години, когото съм виждала“, с усмивка сподели Нора.

След прожекцията било пълно с фенки, а моделката обяснява, че да се доближиш до тях е много трудно. Ди Каприо отказал почти всякакви снимки, но не и на Недкова. Така тя се нарежда до малкото успели да се щракнат с него за спомен. Остава разочарована от канадския певец The Weekend. В момента предстои сериал, в който ще участва той, заедно с дъщерята на Джони Деп. Той бил един от малкото, които отказали снимки на всички, не обърнал внимание на почитателите му и това направило много лошо впечатление на Нора, макар и тя да му симпатизира.

Семпло

Красавицата признава, че имала покани за червения килим в Кан почти всяка вечер. „Проблемът там е с гримьорите и фризьорите. Смело мога да кажа, че по-добри от българските гримьори няма. Там просто не могат“, споделя Недкова. През цялото време моделката се оправяла сама, грим, коса, всичко, и това била една от причините да не се чувства достатъчно подготвена, за да мине по червения килим, редом с холивудските величия. „Не искам да отстъпвам по нищо на тях, искам да съм в целия си блясък”, добавя още тя. За престоя си в Кан заложила на по-семпли тоалети, не толкова разголени и основно дълги рокли.

Шампанско

По време на фестивала звездите основно пиели шампанско. Това била и предпочитаната напитка на нашенката. Залагала на утвърдена и скъпа марка. Коктейли с пенливата течност във всякакви разновидности се леели по масите на звездите. Иначе на партитата имало основно леки хапки с морски дарове.

Има мъж до себе си

„Разбира се, че имам приятел. Това, че не качвам снимки в социалните мрежи и че не парадирам с личния си живот, не означава, че съм сама“, споделя Недкова. Приятелят на блондинката не е българин. Нора добавя, че е приключила отдавна с българските мъже. Половинката й има бизнес в Европа и тя гледа да съобразява пътуванията си с неговия график. Признава си, че по време на пътуванията си все по-често се оглежда за място, на което да се премести да живее. Засега си е харесала най-много Испания. „Марбея или Барселона. Но ако не е в Европа, ми си иска да е Америка. Преди ковид щях да заминавам да живея в Америка, но така се случи, че не заминах. Но не виждам моя живот в България и нямам желание да отглеждам децата си тук“, обяснява тя. Разбира се, че се прибира във Варна, и това лято ще остави поне седмица за родното си място.

Във ВИП ложата с Флавио Бриаторе

Нора Недкова е голяма фенка на Формула 1. По този спорт я запалила нейна близка приятелка - журналистка. Така от шест години посещава най-голямото и известно рали в света. Имала е възможност да седи на ВИП ложата с Флавио Бриаторе. Тази година била впечатлена от това колко много хора искали да посетят това събитие. „Беше пълно заради формула, това вдигна цените на нощувките, които стигнаха до около 20-30 хиляди лева на нощ. Беше невъзможно да се спи в Монако. Дори в Бусолей бяха по 5-6 хиляди“, обяснява Нора.

Няма нито една пластична операция

Красавицата споделя, че добрия външен вид дължи на ген. Няма нито една пластична операция по себе си, залага на естествената си красота. “Красива съм по рождение, такава са ме направили нашите“, с усмивка разказва тя. Разбира се, си признава, че е много суетна. „Прекарвам пред огледалото 2-3 часа, особено ако ще излизам. Правя си косата, всичко трябва да е перфектно, изпипано. Гримът също е важен“, разказва тя. Няма време за спорт и диети, обича да си хапва всякакви вкусотии. Разпуска с масаж и пътешествия.