0

Л юбов, страст и огнена палитра ще завладее настоящия месец и по-специално дългоочаквания 14 февруари, известен като Деня на влюбените. Хиляди мъже и жени ще попаднат в капана на вдъхновението, опитвайки се да превърнат датата в паметно събитие за партньора.

Не губете време, а се заемете с реализацията на идеите си час по-скоро. През 2024 година червеният цвят ще бъде водещ, допълненията разнообразни, а крайният резултат – сто процента успешен!

Афера

Влюбени младежи, двойки на средна възраст и семейства с опит ще имат възможността отново да се понесат на крилете на любовта. Точният терен, разбира се, е най-личната територия - спалнята. Не се доверявайте на клиширания вид, затрупвайки леглото с листа от рози, бонбони и панделки. Освободете зоната, в крайна сметка тя ще бъде център на вечерта. Използвайте балони с хелий, за да допринесете за по-романтичната атмосфера. Бихте могли да ги закупите различни по форма, големина, вид и цвят, стига интериорът на помещението да позволява наслояване на няколко стила. Нашият съвет е да заложите на един или максимум два нюанса, комбинирани със светла палитра. Нежната гама създава усещане за чистота, което би отпуснало половинката ви, карайки я да се чувства в свои води.

Ако декорът, разположен на тавана, ви се струва прекален, то действайте по класическия начин - цветя, охладено вино и плато от плодове, сладки или солени изкушения.

Добро утро

Няма нищо по-приятно от ароматно сутрешно кафе след бурна нощ. Всъщност, ако страстите продължат, то доброто настроение ви е гарантирано. И тъй като не всеки ден е празник, позволете си закуска в леглото. За целта отново се изисква доза старание. Преди да сервирате, подредете чиниите и приборите по етикет. Обърнете внимание на най-малките детайли. Задължително използвайте посуда от един и същ сервиз. Платнената салфетка е заявка за вкус, но има куп хартиени разновидности, които биха направили впечатление на първо четене. Отново се фокусирайте върху тематичната гама - червено, розово, бяло.

Подарък

Жените обожават подаръците със или без повод. Свети Валентин е един от дните, в които нетърпението им не стихва. Ако сте мъж и имате човек до себе си, помислете как да направите деня специален. Бижу, скъп аксесоар, желан парфюм и др. са чест и лесен избор, въпреки че невинаги са бюджетни покупки. Ако в точно този период джобът ви не позволява излишни преводи, не унивайте. Разпечатана стара снимка с послание, писмо с откровения, живи цветя или просто силна прегръдка ще накарат правилният човек до вас да се почувства обичан, обгрижван и на сигурно място.

Любовен дрескод за дамите

Жените се вълнуват от приближаващия празник. Дори някои от тях да споделят, че 14 февруари е ден като ден, бъдете сигурни, че нещата не стоят по този начин. По-смелите представителки на нежния пол ще провокират позитивни емоции с избора на дрескод. Еротично бельо, рокли на сърца, връхни дрехи с тематични елементи, дори аксесоари с надписи ще завладеят гардероба им в средата на месеца. Ако все още не сте избрали как да ги зарадвате, то покупката на нов тоалет далеч не е лош избор.

Ако сте дама и искате да изненадате мъжа си - купете му закачливи чорапи. Хуморът трябва да присъства в ежедневието ви, затова дайте всичко от себе си.

*Автор: Алина Динева