0

К расивата Натали Стойчева, която преди седмица се окичи с короната на „Кралица на София“, ще става певица. Тя вече е записала първата си песен и дори е снимала клип към нея.

Като Кралица на София

 Като Кралица на София
Planeta by Eleven/Instagram/Fusion_Photography/Hi Life/Боби Решовски/Banderol/Real model agency

Кариера

„Мога да ви се похваля, че миналата седмица записах първата си песен и се надявам, че в най-скоро време ще мога и да я представя официално. Снимахме и видео вече, но в момента всичко се обработва“, разказа за „Телеграф“ Натали. От малка се занимава с поп и джаз пеене, но като стил за дебютното си парче избира попфолк. „Интересното е, че в самата песен аз освен че пея попфолк, и рапирам. Бих казала, че жанрово е трап чалга, но с ориенталски мотиви. Получи се нещо доста интересно и се надявам да допадне и на хората“, допълва още миската. Тя има човек, който й помага и я съветва професионално, но не се е насочила към никоя от големите музикални компании все още. „Имам човек, който мога да кажа, че го смятам за мой продуцент и човек, който като цяло стои зад гърба ми и ми помага са всички неща - снимане, техника. Не е от известните продуценти в попфолка. Аз съм първата изпълнителка, с която той се занимава, но вярвам, че ни предстоят много хубави проекти заедно“, казва Натали.

Театър

Освен с песни тя продължава и да танцува в нощен клуб, а редом с това посещава и курс за актьорско майсторство. „От много малка имам много хобита, които включват народни танци, пеене. Свирила съм на цигулка. Занапред също имам много мечти, свързани с музиката и балета. Актьорското майсторство сякаш е една комбинация от всичко, което харесвам. Имах много приятели, които ме запалиха да ходя на кино, на театър и аз самата започнах да съм част от това нещо. Записах се към независима школа и определено съм изключително доволна от това, на което ни учат. Предстоят ми и представления“, не крие любовта си към актьорството хубавицата. Последната постановка, която е посетила, е „Гара за трима“. „Много ми хареса, аз обичам да гледам комедии и персонажите много ми допаднаха“, казва още Стойчева. На въпроса дали мисли да кандидатства в НАТФИЗ тя отговаря: „Аз много бих искала да съм достатъчно подготвена за НАТФИЗ. Не че се подценявам по някакъв начин, напротив, но съм от хората, които правят ли нещо, го правят както трябва и искам да се подготвя така, че да мога да вляза от първия път и наистина да покажа най- доброто от себе си“.

Танцува в нощен клуб, записа първата си песен и ходи на актьорска школа

 Танцува в нощен клуб, записа първата си песен и ходи на актьорска школа
Club 33/Instagram/Fusion_Photography/Hi Life/Боби Решовски/Banderol/ Real model agency

Любов

В личен план красавицата също е щастлива. Тя е обвързана и твърди, че човекът до нея я подкрепя във всичките й начинания. „В момента имам човек до себе си. Аз съм човек, който търси любовта. Обичам да обичам и да съм обичана, както всеки един човек. Когато съм в едни взаимоотношения, аз съм човек, който се раздава за половинката си, и държа отношенията да са искрени. Моята половинка ме подкрепя за всичко, което правя, и съм много щастлива от този факт. Не бих казала, че ревнува. Но всеки го прави, когато обича. Важно е да е в мънички количества, тогава е нещо нормално“, споделя Натали.

Стойчева търси любовта навсякъде и я дава освен на хората и на животните. Тя не крие, че обожава четириногите приятели. „Аз имам малко кученце и често като го разхождам, виждам как родителите пазят децата си от кученца... за мен трябва да ги учим на любов към животните. Лично на мен ми е много жал, когато видя бездомно куче и бих се включила на драго сърце на помагам на тези животинки“, завършва миската.

Готви и подкаст

Освен всичко, с което се занимава, Натали се подготвя да участва и в нов подкаст, като признава, че няма търпение да изгрее в нета и социалните мрежи, защото смята, че има какво да покаже и да каже. „Ще бъдем няколко момичета във всеки епизод, подкастът се казва „По женски“, ще имаме специални гости, но повече не искам да разкривам към момента. Надявам се, че ще бъде интересно“ , казва Натали. Тя иска да бъде пример, който да подтикне хората да бъдат малко по-добри. „Най-важното е да бъдем добри хора. Забелязвам, че в интернет има пошли неща и ми се иска това нещо да го променя като тенденция. Знам, че много хора ще си кажат, че една птичка пролет не прави, но смятам, че ако всеки от нас показва малко повече любов и доброта към останалите, може да постигнем нещо. Всеки сам трябва да намери доброто в себе си. Трябва да се започне отнякъде. Най-лесно е да кажем, че не можем да се борим с лошото, но вярвам, че не е така. Както и вярвам, че накрая доброто възтържествува“, казва Стойчева.