0

К расивите момичета и лошите момчета открай време вървят ръка за ръка. Един от най-актуалните пример за това са певицата Ариа и половинката й Георги Йомов. Звездата на ЦСКА бе задържан преди дни след престрелката на Околовръстния път край София. Според певицата тя не е свидетел на инцидента, но отишла на мястото, за да прибере колата на приятеля си и защото била притеснена за състоянието му. По време на стрелбата са ранени двама души, които са откарани в болница. Изстрелите са предхождани от спречкване между две групи мъже, като поводът за това все още остава в сферата на догатките.

На мястото са намерени три гилзи и един 9-милиметров патрон, както и колата на футболиста на ЦСКА. Фаталната Мария Цветкова е известна с афинитета си към лоши момчета. Преди да се залюби с Йомов, мацката имаше връзка със сина на Миньо Стайков-Стайко. Отношенията им бяха бурни, а самият Стайко е популярен с нрава си. Последно той бе арестуван преди две години, когато отказал да представи документ при полицейска проверка. Стайков се возил в брониран автомобил с въоръжени мъже. Пред органите на реда обяснил, че тръгнал на автостоп към Айтос и така се озовал в джип. Преди това синът на Миньо е обвинен по дело за данъчни престъпления за почти половин милион лева и за участие в организирана престъпна група за контрабанда на цигари и пране на пари. Преди него Мария Цветкова имаше връзка с настоящия съпруг на Преслава - Павел. Говори се, че Павката бил дясна ръка на сочения за приближен на Маргините - Стефан Бонев-Сако.

Близкото и далечното минало е пълно с куп знаменити хубавици, чиято красота се оказва фатална за половинките им. Един от най-последните случаи е убийството на съпруга на носителката на титлата „Мис България“ Наталия Гуркова. Убит е през 2018 в Южна Африка на път за вкъщи. Свидетели разказват, че двама мъже на мотор са следвали автомобила, спрели точно до него и произвели два изстрела срещу водача през страничното стъкло, след което избягали. По време на покушението Гуркова била в София и за убийството е информирана от полицейски инспектори. От отмъщение на сръбската мафия до провалена сделка с наркотици са версиите за убийството на Джордже Михалевич. За бизнеса му през годините има много съмнения за връзки с подземния свят. На светло е търговията му с диаманти и имоти, а в тъмната част е връзката му с чешкия мафиот Радован Крейчир. След убийството на мъжа си Наталия излезе извън светлините на прожекторите и рядко се показва дори в социалните мрежи. Хубавицата е загърбила модния подиум, почти не дава интервюта, нито пък говори за личния си живот.

През 2015 бе убит съпругът на още една знаменита родна манекенка. Роси Черногорова остана вдовица, след като застреляха съпруга й в Пловдив. Той е убит, докато бил в италиански ресторант и почива на път за болницата. Стоянов имал заложна къща, която според мълвата служела за пране на престъпни пари. Според друга той е бил убит, защото е дал огромна сума пари на заем на някого, който е решил да не ги връща. Лихварският бизнес на 38-годишния мъж е бил много печеливш. Той и моделът Роси Черногорова демонстрирали добър стандарт на живот. След смъртта на съпруга си моделката отглежда двете си деца сама. Тази година красавицата сключи брак с бившия мъж на колежката си Маги Желязкова - Боби Манекена.

Една от най-известните връзки между манекенка и наркобос, завършила с фатален край, е тази между Косьо Самоковеца и Цеци Красимирова. За разлика от повечето родни гангстери Самоковеца няма школовката на борците. Попада сред мутрите напълно случайно - харесват го като портиер на дискотеката на хотел "Рила" в Боровец, а криминалното му досие се изчерпва с участие в групово изнасилване във Варна на дипломатска щерка. Косьо се влюбва във фаталната моделка Цеци Красимирова и двамата изживяват драматична връзка, която завършва на 6 декември 2003 г. на входа на най-големия в света магазин за диаманти в Холандия след показен разстрел, при който Косьо е убит с няколко куршума в главата, а Цеци Красимирова е тежко ранена. Един от патроните рикошира и се забива в главата й. Години наред тя живее с куршум в главата, който бе заседнал буквално на милиметри от сънната й артерия.

Бившата гимнастичка Нели Атанасова, а по-късно и телевизионна водеща, също изживява бурен романс с подземен бос. Красавицата има връзка с Иво Карамански, от когото се ражда и първият й син. Приживе бившият гребец се страхува да не го убият, затова ходи винаги в компания. Убит е по най-нелепия начин - от ръката на пиян приятел по време на купон. Естествено е години след това да се говори, че зад двата куршума прозира ръката на конкурентни престъпни групировки. Кръстника си отива от този свят така, както е живял - с алкохол, купони и скандали.

В миналото остават още връзките между наши родни красавици, изгубили половинките си след куршум. Такива са ексмоделката и шефка на модна агенция Ирина Папазова, Дарина Павлова и, разбира се, вдовицата на Васил Илиев - Мая Илиева.