0

Е дин от най-добрите участници в тазгодишния формат на NOVA „Игри на волята“ Крум Апостолов след предаването призна, че иска да направи собствена фитнес зала. „Мечтая да направя добър бизнес, свързан със спорта, като например фитнес зала. Работя по въпроса вече“, казва той пред „Мачкаст“.

Крум от „Игри на волята“: Плюха ме на мач до Пловдив! Победата е недовършената ми задача, признава футболният съдия (ВИДЕО)

Подкрепа

Освен в професионален план Крум мечтае за стабилност в семейството си. Тези празници ще бъдат по-специални за участника, тъй като това ще бъде първата му Коледа с неговата половинка. „Тази година за празниците ще бъда с родителите на моята приятелка, такава ни е договорката. Обичам тези дни, придават топлина, всички коледни песни, всеки си е в дома, събираме се семействата. Когато се събереш с най-близките си, е най-хубавото. С подаръците съм в етап на подготовка“, разказа Апостолов. Приятелката му Габриела го подкрепяла от момента, в който Крум се записал на кастинг за предаването. „Много ме подкрепяше, на моменти вярваше повече от мен, че ще ме приемат. Аз исках точно в този сезон да ме вземат, но вътрешно не бях сигурен, а тя беше убедена. Дори се чудеше как ще се справи без мен толкова време. Сега, когато го гледахме заедно, ми задаваше различни въпроси, как съм успял да направя някои неща. Нервираше се, когато някой е против мен, защото знае, че аз нямам проблем с никого. Не й стана неприятно, когато виждаше, че някой ми говори зад гърба, дори тя не харесва някои хора. За саламите само не ме подкрепи. С тях си изядох и участието в състезанието“, споделя самият той. 

Желанието му за участие в подобен формат се родил отдавна. „Това предаване ми е много интересно. Харесвам такива игри, в които има физическа и социална игра. От малък следя такъв тип предавания. Преди 6-7 години се записах на подобни игри, които обаче са по 2-3 дни. Там усещаш игрите, има някакво гладуване и се справях много добре. Знаех, че мога да се справя и в истински формат вече. Усетих, че това е моето предаване“.

Арена

Крум бе един от най-силните в този сезон на Игрите и се представи блестящо на арената. На въпроса с кой участник би искал да се изправи на бойното поле, ако има тази възможност той отговори: „Не е само един, на кастинга също ме попитаха. Искам да изляза с всеки, който се е смятал за фаворит. Чувам, че казват, че нашият сезон е пълен с много слаби участници, но според мен не е така, а дори обратното. Бих се радвал да се изправя срещу Филип, Гого, Алекса. Юлиан от първи сезон, защото се води, че е най-силният участник, играл някога в Игрите. Нека видим кой е по-добрият.

Искам да се бия с всички победители, за да видят, че просто са имали късмет в техните сезони“. Апостолов дори добави, че е съвсем възможно в бъдеще да си организират подобна битка. Въпреки това Крум не е 100 % доволен от представянето си. „Доволен съм от това, което показах, но имам и грешки. По арената не толкова, но стратегически и в социалната игра имам пропуски. Играта можеше да се развие по съвсем различен начин. Повечето са влезли за приключението, малко бяхме влезли за победа. Аз лично не бях за парите, а за това да съм на първо място. Яд ме, че не спечелих“, разкрива той. „Когато гледах последната битка, си казах, че Рълев трябва само да е благодарен на Виолета и Дунев, не знам с какво го спасиха. Победата е недовършената ми задача. С Рълев и Момчил си имаме една приказка, че искаме една хубава битка с трасе, където има абсолютно всичко, за да видим кой е истинският победител. Повечето, на които сме участвали тримата, са по-леки и не това, което искаме“, допълни риалити звездата. Крум допълни, че е в прекрасни отношения с Иван Рълев, победителя в Игрите, но най-близък му е Дани, както и почти всички Гладиатори. 

Самият той сподели, че през цялото това време е успял да научи много неща за себе си. „Разбрах какво трябва да правя и какво не. Генералното нещо, което не само аз видях, а и цяла България, е, че трябва да бъда по-смирен. Мисля, че успявам да се контролирам вече и да имам напредък. Спокойствието е много ключово в това предаване. Успявам да го контролирам, на битките се стараех. След загуба вече си изпускам нервите. На последната ми битка беше ключов този въпрос“, казва участникът. 

Засада

Крум работи като асистент-съдя. „Малко не ми достигна да бъда професионален съдя. Като физическа подготовка тази професия много ми помогна за формата. Зрителите виждат това, което се случва на терена, крайния продукт от всичко. А реално имаме много дълга подготовка“, казва той. Разбира се, Апостолов не пропусна да разкаже някоя интересна и дори забавна история от професионалния си житейски опит. „В едно село около Пловдив на юг, там е същински ад за свирене, имах интересна случка. Тогава имах стаж 2 години, млад съдия, искам да се докажа, имаше и професионален съдия на мача и исках да изпъкна. Мачът беше дерби, единият отбор е топът на лигата, другия топът на селянията. Срещу домакините вдигнат 7 засади, но според хората оттам не беше така. Крайният резултат беше 2:1 за гостите. В 85-ата минута домакините вкараха гол, но беше засада отвсякъде, три метра. Аз си вдигнах картон, а футболистът, както беше радостен, рязко смени физиономията си. 30-ина фенове започнаха да хвърлят неща по мен, треньора и всичко останали започнаха да ме плюят, беше скандално. Другият съдя успя да ме спаси, защото бе доказан, и застана до мен“, сподели през смях Крум. „Имам и друг случай на един стадион, над който гробищата са точно над него, имаше и водоем. Аз съм от страната на гробищата и едни недоброжелатели решиха да пуснат водоема, станах чисто мокър. На второто полувреме решиха да ме целят с кал, а аз си вървя във водата, защото всичко беше като един гьол, допълни той. 

Свикнал е да се справя със злобата от стадионите

Професията му помогнала за това да се справи с недоброжелателите, които ръсят злоба под постовете му в социалните мрежи. „Смятам, че от социална гледка точка спазваме благоприличие през цялото време на формата, което също ми даде плюс. Не съм искал да ударя никого, но е имало моменти на нервни изблици, в такъв момент се сещам как по време на мач трябва да запазя спокойствие и това ми помагаше на арената. Работата много ми помогна за хейтърите. Толкова съм свикнал да ме обиждат по стадионите, че сега по никакъв начин не ме трогват“, разкрива той с усмивка на лице.