0

П редставителките на нежния пол ще нагорещят страстите допълнително през летните месеци, залагайки на абсолютния фаворит за 2024 година - късия топ. Подчертавайки сочните си извивки, те ще сюрпризират мачовците с гардероб, неоставящ много на въображението. С гол гръб, дълбоко деколте или нестандартна декорация те ще успеят да блеснат както на подиума, така и на улицата. От спортно-елегантни до официални потниците ще бъдат предпочитани като основен елемент в аутфита.

Възможност

Богатият избор ще затрудни част от дамите, които трудно рамкират стила си. При по-ежедневните модели, в това число и спортните, ще се наложи райето или карето. Изборът на контраст, с традиционното наличие на белия цвят, има за цел да подчертае шоколадовия им загар. Разбира се, сред предложенията са изчистените модели в широка палитра - от неутрални до ярки нюанси. По отношение на формата се наблюдават различия. Удобство гарантират по-късите потници, които нямат деколте, а в задната си част остават раменете максимално разголени. Подходящи са за жени, които имат малък бюст и искат да го прикрият. Обратно на тях, изкусителките с пищни форми могат да заложат на модел без презрамки или с гол гръб. Този ход е изключително печеливш, придавайки им доза сексапилност.
Бихте могли да комбинирате топовете с поли, с висока или ниска талия, с тесни дънки или широки панталони, последните от които гарантират добър резултат. Освен красива визия следва да си осигурите удобство, а в топлите дни няма нищо по-приятно от широки дрехи, които няма да докосват и запаряват кожата ви.

Голият гръб е неостаряваща тенденция.

 Голият гръб е неостаряваща тенденция.

Повод

Ако трябва да изглеждате добре и в линията на по-елегантния, дори официален стил, не се страхувайте. Моделите с обемни елементи са страхотен избор. Става дума за напълно изчистени модели, които в горната, долната или странична част имат набиваща се на очи декорация. Тя може да бъде огромно цвете, насищане на камъни, груба бродерия или съчетание от няколко украшения. Екстравагантните жени обикновено носят "закачката" върху бюста си, създавайки от дефекта - ефект.
Ако целта ви е да бъдете забелязани мигновено, то вашият топ следва да бъде почти напълно изрязан в предната си част. Бихте могли да изберете модел с връзки, които или се връзват под гърдите, или обикалят цялата талия. За предпочитане са светлите цветове като бяло, бежово, гамата на розово, синьо, лилаво и зелено. Така наречените "убити" цветове също ще се радват на симпатизанти.

Мъжете ги носят само в залата

Край на истерията от страна на мачовците. Потниците при тях ще са предпочитани само и единствено във фитнес залите, където тренират. От една страна, за да демонстрират страхотните си фигури, и от друга - за да се чувстват комфортно и в кожата си. Това, което ще ръководи избора им, е широката кройка и видът на материята. За предпочитане са памучни потници, тъй като при тях съществува най-малък шанс за раздразнение на кожата, наличие на дерматит или друг вид възпаление. Основната гама включва бяло, черно, сиво и червено.