0

- Маг Розали, защо в България има толкова много духовност?

- Ние в България сме първичната духовност, ние сме народа на Слънцето, носим я тази духовност в сърцата си и добрата сила е навсякъде около нас. Всички славянски народи са наши духовни деца – украинци, руснаци и т.н. Затова ние трябва да бъдем на страната на мира, да говорим за мир. Ако допуснем този мир да бъде разрушен, цялата планета ще отиде. Всичко ще загине, няма да е само славянството, няма да има нищо и Земята няма да я има. Затова трябва да сме добри и да работим за мира и щастието на всички. Това е нашето духовно призвание.

- Какво са картите Таро? Как правите хороскопи?

- Аз работя с колодата на Търсещия. Това означава, че хората непрекъснато търсят отговори за съдбата, за това, което предстои от кармата и т.н. Тези карти дават насоки и отговори за това. Моят хороскоп го изготвям по няколко начина. Първо правя медитация. После се свързвам с висшите сили, които са около мен. След това правя индивидуална карта за всяка една от зодиите в случая. Виждам кои планети са на небосклона тази и какво е тяхното движение, на звездната карта. И тогава тегля карта, която отговаря на тези параметри,за да може предсказанието за новата седмица ,да е максимално точно.

- Какво означават онези малки думички на картите Таро, например „Шестица чаши“ с пояснение „щастие“?

- Това са подсещания. Това е много общо казано за самата карта. Картата може да има съвсем друго значение, когато се изтегли за дадена зодия или ситуация. То е свързано, както казах с много неща, с медитация, със звездната карта... Ние не сме нещо отделно, ние сме свързани с всичко около нас с енергиите,с природата.

- Много често се пада карта, от която човек трябва да се ужаси, например „Смъртта“, но Вие казвате: спокойно, това е само един етап и идва следващият?

- Може би само европейците възприемаме това като фатален край. В случая тази карта отбелязва завършека на нещо и поставя ново начало. Особено, когато има добри планети като Венера, Меркурий, Юпитер. Тогава връзката с картата на Смъртта посочва едно ново начало. Например, когато е Венера това е ново начало в любовта, когато е Меркурий и не е ретрограден – е ново начало за финансите и т.н. Винаги, след като нещо си отиде, започваме и нещо ново. Затова казвам: Смъртта е новото начало.

- Вие сте специалист и в други области, като магии, може ли да разкажете малко повече за това?

- Не само в областта на магии, лея восък, гледам и на кафе и т.н. Преди години идваха хора при мен и ме молеха да правя магии за успех, примерно да започна нова работа, да си намеря подходящ добър приятел, да отида на почивка, да имам пари и т.н. Искаха от мен магии за това, човек да бъде щастлив. В момента наблюдавам тотално негативно въздействие. Много хора идват и казват: Искам да развалиш магия за смърт, или да направиш магия за смърт. Аз, като бял маг ,не се занимавам с такива неща, работя само в светлата част на магията. Хората при мен могат да дойдат и да поръчат магия, за да са щастливи, или да се освободят от направена вече прокоба. Защото всяка една магия за нещастие си е прокоба. Работя много успешно и с изпращане духове в отвъдното.

- Какво ще рече това?

- Понякога има останал дух в къщата, или на мястото в което живеят хората. Когато човек е с по-слаба аура, може да има и обсебване, или вселяване на дух, както казват възрастните хора. На мястото, в което хората пребивават, има отворена врата към отвъдното (портал). Това е пагубно за всички, които обитават къщата или сградата. Аз мога тези врати (портали) да ги затварям и да освобождавам духовете да си отидат в отвъдното, където им е мястото. Не дай си боже човек да е обсебен от дух. Тогава често лекарите казват, че има шизофрения. Но това не винаги е така. Когато човек чува гласове, преместват се или изчезват разни предмети в дома му или му се внушават разни неща, това в повечето случаи е вселяване на дух в къщата или дори в самият него.

- Може ли да ни разкажете как сте помогнали с вашите магии?

- Работих с една клиентка, на която й бяха направили турска магия за раздяла с мъжа, когото обича. Тя живееше при него и в един момент той си взе нещата и отиде при друга жена, която беше виждал само два пъти в Интернет, дори не бяха познати. Влюбената жена се обади на мен и започнахме да работим той да се върне. Много беше работата, другата го беше обвързала до смърт да бъде с нея. Когато дойде при мен влюбената, поиска да направя магия, а аз й отвърнах, че няма да правя магия, а ще разваля тази, за да може да си върне мъжа. И след доста работа всичко се получи. Дори сега са насрочили сватба през септември. Направих и нужната защита, за да не страдат и да не се разделят. Какви хора има! Не стига, че бяха направили магия да отиде с другата жена, но и да бъде до смърт с нея?!

- Как се обяснява това?

- Тази жена, която е поръчала магията, може и да не знае, а да е отишла при вещ в занаята и той да й е казал, че ще й върже мъжа до живот. Тя се е съгласила и се е получило до смърт. Магът е обвързвал човека, докато умрат ,да са заедно. Да не казваме и за другите, които непрекъснато ми звънят. Имах наскоро един друг фрапантен случай. Обадиха ми се млади хора -брат и сестра. Искаха черна магия да умрат родителите им. Попитах ги защо, а те отвърнаха, че искат да си харчат парите от наследството сега, докато са млади, а не след смъртта на родителите им. Казах им, че такова нещо няма да направя, отвърнаха ми, че съм абсолютна глупачка. Казах им, че само Господ може да реши, кой кога да си отиде. Сигурна съм обаче, че са намерили някой, който да им вземе парите. Моята мисия е да работя само в светлата страна на магията и да помагам на хората да са щастливи.

- Кога се лее восък?

- При много случаи. Примерно при негативна енергия. Вървели сте по улицата и някой ви е проклел, скарали сте се с някого и тази обида е заседнала в душата ви. Може и при някакъв психически проблем. Наскоро при мен дойде жена, която ми каза, че детенцето й на три и половина години много говорело, но изведнъж спряло и не можели да открият причината. Изглеждало умислено и плачело без причина. Излях восък и ми се получи главата на някаква котка, на пантера. Питах я ходило ли е в зоопарка детето или да е видяло някаква котка, която го е изплашила. Тя ми отвърна, че е било в зоопарка и е видяло черната пантера, страшно се е уплашило и е избягало. Това е уплах и затова е спряло да говори. Изляхме восъка и след няколко дни тя ми звънна и ми благодари, че детето отново си говори. Вече беше щастливо и си играеше, както преди. С восъка, който излях, успях да изтегля този уплах. Восъкът маха негативни програми, затова го ползвам много често в моята практика.

- Може ли магията да действа от разстояние, а да не е само с директен контакт?

- Да. Аз работя само и изключително от разстояние и премахвам магии на 100 процента, изпитано е. То и научно е доказано, че енергията преминава десетки хиляди километри. Може да сте в Австралия, в Испания, в Италия и т.н., а аз да съм в България и да изпратя енергия. Но трябва да знаеш как да я изпратиш. Енергиите вървят по въздуха, по земята, по водата. Могат да се изпратят навсякъде.

- Нали се занимавате и с регресивна терапия?

- Аз съм от маговете, които непрекъснато вървят напред. Занимавам се и с регресивна терапия, с която лекувам и помагам за изключително много проблеми. Учих я три години. Последно лекувах един страх на жена, която не може да кара кола. Изкарала е книжка, не е правила катастрофа или да попада в някаква ситуация, която да я изплаши. Тя обаче не можеше да кара колата си. Направих регресивна терапия и се оказа, че в предишен живот е карала каруца. Бързала е да отиде в съседното село и да помогне на майка си и сестра си. Но се сблъсква с друга каруца и в следствие на това умира. От там идва този страх в сегашният и живот. Душата й го е запазила като спомен. Душата помни какво ние сме преживели. Това е записано в нея като страх . С регресивната терапия го изчистихме. На другия ден жената отиде далече с колата си. Беше карала над сто километра абсолютно сама. Обади ми се и ми благодари. В такива моменти, когато ми кажат, че съм изпълнила мисията си, съм много щастлива.