0

В година 6-ца наистина може да уцелите шестица от тотото на живота и то точно в този месец, когато Меркурий, Юпитер и Венера са в Близнаци. Сега е моментът да направите предложение, да сключите нови договори и да получите чаканата материална подкрепа. Кандидатствайте за странично финансиране, направете подсигуряващи вложения, важни за бъдещето ви и това на децата. Нищо важно да не се отлага, юридическата ви позиция е силна, може да спечелите дело и да направите изгодна инвестиция на сили, таланти и средства.

Родените днес идват на този сват с артистични и музикални таланти. Ако в рода ви имате човек на изкуството, бъдете сигурни, че ще наследят неговата дарба. Ще имат своя собствена фирма и патент, ще се наложат в средата си и ще оцеляват при всякакви превратности на съдбата. Родените в часовете след изгрева са пазени от съдбата и притежават прогностичен талант. Родените на обед ще достигнат върхове в кариерата, а в любовта и брака е добре да изберат партньор, роден в началото на Овена. Неблагоприятно за раждане двата часа след залеза.

Овен 21 март - 20 април

Тази нощ, малко преди да навлезе в знака на Овена, Луната е в съвпад с Нептун - планетата на висшето божие вдъхновение. Ще получите откровение, ще сънувате пророчески сънища. Всеки на своето ниво може да открие своята бленувана Менделеева таблица, да намери решението на тежък проблем и начините да подобри живота си. Не подминавайте без внимание знаците на съдбата. 1-ви е ден на творческото вдъхновение, реализирайте хрумванията си от тази сутрин. На 2-ри постигате отдавна гонена цел. Затворете си очите за всичко друго маловажно. На 3-ти лесно се въвличате в излишни спорове. 4-5-и са благоприятни за старт на нова фирмена дейност. На 6-и Слънцето е в съвпад с Луна и Венера. Вероятни са изневери, в живота ви може да се появи третият. 7-и е интуитивен.

Телец 21 април – 20 май

Денят се свързва със строителството, с новите градежи и новите надежди в семеен и бизнес план. Край с планирането, време е да се действа, да се обновяват връзките, да се ремонтира дома и работното място. Разгледайте различните оферти, не се бавете с предложенията и годежите. Денят носи голяма порция вдъхновение и озарение как да се подреди новият ви житейски пъзел. Действайте. На 1-ви заложете нова база за бъдещите си дела и инициативи. На 2-ри достигате важна цел и може да почерпите. На 3-ти Меркурий напуска Телеца и отива да помага в бизнеса на Близнаците. За 4-ти планирайте само двустранни преговори и сделки. На 5-и и най-проблемната ситуация ще се реши изгодно за вас. На 6-7-и не рискувайте в любовта и връзките, за да не останете от два стола на земята.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес се отърсвате от проблемите в миналите дни, взимате отговорни решения за бъдещето, планирате ремонти и срещи с хората, с които смятате да вървите напред. Обърнете внимание и на здравето си, посетете зареждащо място. Денят е с огромна преобразуваща сила, която ще задейства стопираните ви амбиции, дарби и желания. Време е да помислите за личните си удобства и комфорт. На 1-ви се разделяте с миналото, започвате промени и ремонти. На 2-ри обирате плодовете на дълъг труд, търпение и любов. На 3-ти Меркурий навлиза в Близнаци и на 4-ти е в съвпад с Юпитер. Аспектът стимулира юридически бизнес инициативите ви. Стартирайте нови дейности, регистрирайте фирми на 4-5-и. Новолунието в Близнаци на 6-и ви среща с любовта и зачатието. 7-и идва с лично откровение.

Рак 22 юни – 21 юли

Не си правете планове, може да се наложи да тръгнете в нова посока или ще се изгубите по пътя на големите си надежди и очаквания. Родените в първата декада са притеснени в семеен план, ако се наложи да отсъстват служебно. Денят е добър за ремонти и ако нещо се развали, не отлагайте поправката, за да не платите повече. Сексуалната ви енергия се събужда, дано сте на точното място. От 1-ви до 3-ти на обед много неща ще се случват и променят, ще ви засегнат болезнено и неприятно и ще активизират личната ви агресия. Запазете спокойствие и неутралитет. Не вадете зъб, освен ако няма накъде и не се озъбвайте на никого. 4-5-и носят късмет във връзките и бизнеса, подпишете нови договори. 6-и е критичен за любовта, вероятни са изневери. На 7-и слушайте гласа на интуицията.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес може да реализирате на практика отдавна замислените планове и идеи. Навлизате в период на трансформации и промени, които ще изискват ремонти не само у дома или в офиса, но и в отношенията ви с околните. Време е да стартирате това, което отдавна обмисляте. Сънищата ви показват дали всичко е наред и със сексуалната ви енергия. Време е за обвързване, не се колебайте. 1-ви е ден за реформи, старото си отива, планирайте промени и ремонти. 2-ри носи победи на всички нива. На 3-ти контролирайте емоциите, не насрочвайте събрания и съвместни срещи и не взимайте важни решения. На 4-5-и може да ви предложат изгодна сделка и финансиране, но с определена цел, която може и да не ви се съобщи. 6-и е ден на задкулисни споразумения. На 7-и нека ви води интуицията.

Дева 23 август – 22 септември

Излизате от труден период и се решавате на генерални промени. Ден с огромна преобразуваща сила. Може да се справите със здравословен проблем, да намерите лекар или лечебно за вас място. Използвайте този ден не само за укрепване на здравето, а и на връзките. Излезте с любимите и приятелите сред природата, може да ви хрумнат неочаквани идеи кое как да стане и да се постигне. За 1-ви планирайте повече физическо натоварване, заемете се с лечения. На 2-ри бъдете търпеливи и до вечерта ще се похвалите с победа. Не бързайте за никъде и за никого. 3-ти започва с негативна емоция, но ще завърши с предложения и печалби за вас. На 4-5-и може да сключите изгодни договори и да влезете в перспективна среда. На 6-7-и губите в играта, връзките ви са поставени на изпитание.

Везни 23 септември – 22 октомври

Решенията, които взимате днес, няма да се харесат на засегнатите в ситуацията, но реформите не може да се избегнат, промените са наложителни. Родените в първата декада влизат в остри битки за права и лична територия на влияние. Заемете се с нужните лечебни процедури, подгответе се за ремонти и преустройствени дейности, осигурете си комфорт и по-добри условия за работа и живот. На 1-2-ри ще водите тежки битки с вятърните мелници на неразбирането и отчуждението. 3-ти започва рисково за родените след 10 октомври, но до вечерта се задават придобивки и предложения за съвместна дейност. Предприетото на 4-ти е добра инвестиция. Подпишете нови договори до 6-и на обед. Вечерта на 6-и вървите към изневери, а на 7-и намирате точното място и казвате точните думи.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес слагаме край на голяма част от миналите връзки и дейности, животът тръгва в нова посока, с нови изисквания и правила. Който не се съобрази с промените, ще изостане от печелившата група. Сега е моментът да се направят и ремонти, да се подновят отношения със стари партньори, да се реновират старите къщи и помещения, в които ще се живее и работи. Осигурете си здрав фундамент. 1-ви е ден на преобразяването, въвеждат се нови правила в дейности и лични връзки. 2-ри е ден за финализиране на отношения с предложение за брак или раздяла. На 3-ти не играйте хaзартно. 4-5-и изискват повече разходи, плащате и чужди сметки. 6-и е ден на сивата икономика и на задкулисните инициативи. На 7-и интуицията ви работи на пълен капацитет, доверете й се и ще спечелите повече.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на базовите проекти. Започнете ремонти у дома и в отношенията с партньори. Време е да се строи и надгражда. Инвестирайте в дейности, които ще подсигуряват живота и пряката ви работа. Погрижете се за здравето си, проведете някои лечебни процедури, търсете места и хора, които ще ви презаредят и помогнат да тръгнете по нов път, с нови амбиции и надежди. И сексът ще е на ниво. На 1-ви заложете на промените, започнете нещо ново и направете предложения. 2-ри е благоприятен за постигане на крайни цели, връзките ви се финализират с брак и подписване на нови договори. На 3-ти се играе с тоягата на принудата, ще се водят преговори от позиция на силата. За 4-ти планирайте старта на нови проекти и съвместни инициативи. На 5-и важното свършете до обед. 6-7-и са рискови.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес проблемите ще са повече за родените в първата декада. Луната навлиза в Овен и сключва пречупващ аспект с Козирога до 3-ти сутринта. Ще си патите от първосигналната си реакция и взетите прибързано решения. Този ден изисква нов подход в старата ситуация, за да се излезе от лични и професионални кризи. Очертават се опити за странично въздействие и намеса в плановете ви. 1-2-ри са рискови и проблемни, не планирайте по възможност вадене на зъб и не се озъбвайте на никого. 3-ти носи облаги и възможности за делово партньорство. На 4-5-и постигате максималното. Ще спечелите повече от планираното, ще осъществите перспективни връзки. Подпишете нови договори, пътувайте, преговаряйте и бъдете активни. 6-7-и са дни на изневери, за които ще плащате на 8-9-и.

Водолей 21 януари - 18 февруари

Днес старото си отива, може да започнете начисто във връзките, да планирате ремонти у дома и по всякакъв начин да мислите повече за бъдещето и да не се връщате назад. Спомените са хубаво нещо, но в момента ни зове една нова програма, нови хора напират да влязат в живота ни и нови отношения са на път да променят съдбите. Погрижете се за здравето си, за да имате сили. 1-ви е ден на съзиданието и градежа. Добре е всичко да се започне наново, по нов начин и с променени правила. На 2-ри целта е лесно достижима, не се разсейвайте. 3-ти е ден на конфликти, ограничете контактите. 4-ти ви води към съюзи, източващи личните ви сили и ресурси. На 5-и важното свършете следобед. Силата ви нараства и на 6-7-и ще играете водеща роля в живота на другите.

Риби 19 февруари – 20 март

Събуждате се с усещане за новата посока и с намерение да промените из основи живота си и да започнете нова програма. Оставете в миналото всички колебания и проблеми. Гледайте напред. Ден на откровение за бъдещето. Сънищата показват и дали всичко е наред в секса. Край с изчаквателната политика някой да се промени, да ви разбира и обича. Време е да намерите личната си половинка. В първите минути на 1-ви Луната е в съвпад с Нептун в Риби, а този аспект ще ви донесе пророчески сънища на зазоряване. 2-ри изисква цялата ви активност за постигане на важна цел. На 3-ти към обед очаквайте печалби. На 4-5-и сключете нови договори. 6-7-и са дни на изчерпване, на лични разочарования и загуби. Вероятни са изневери, а предателствата трудно ще се преглътнат.