0

В лична година 9-ка помъдрявате и остарявате, приключвате важен етап от живота и кариерата си. Някой се дипломира, друг се пенсионира, но като цяло тенденцията е да получите награди за дългите години старание, работа и учене. Това е година на есента, обирате реколтата и правите равносметка на живота и връзките си. Ако сте родени в двата часа след изгрева, може да приключите и дългогодишна връзка или да решите да се разведете. Старта на новите инициативи планирайте за 2025 г.

Родените днес са стари духове, от малки ще правят впечатление с нестандартен и агресивен ум. Родените на обед ще ръководят големи проекти, ще са добри критици и политици и ще имат силни покровители и спонсори, родени в края на април. Родените на изгрева ще са добри журналисти, а острият им език ще им създава доста проблеми. Родените до два часа след изгрева ще имат трудно детство, но в бъдеще ще са богати.

Овен 21 март – 20 април

Днес родените в третата декада ще успеят да разделят неделимото и да се справят с всеки възникнал проблем. Балансирайте отношенията си, движете се в златната среда на амбиции, сили и възможности. Препоръчват се спокойни и зареждащи разходки и разговори, които ще поощряват и свързват разделените преди. Останете у дома и сред свои, нужно е уединение и размисъл. 27-и възстановява равновесието и хармонията след вчерашния агресивен ден. На 28-и всичко да е с мярка. На 29-и си дайте точна сметка докъде може да стигнете. 30-и е рисков, не се обвързвайте и не сключвайте нови договори. На 31-ви и 1-ви срещате опозиция дори и сред най-близките си хора. Някъде ще ви поставят и ултиматуми, с които трябва да се съобразите. На 2-ри стартирайте нови дейности.

Телец 21 април – 20 май

Ден на промени, изисква се нов подход в новата ситуация. Уран тръгва в директна посока в знака на Телеца и сключва конфликтни аспекти със Слънце и Луна. Не дразнете лъвовете в живота си и тези, от които зависите лично или служебно. Може да изкажете претенциите си, но по един благ и дипломатичен начин. Съобразете се с желанията на близките за пътуване, срещи и обвързване до утре. На 27-и родените около 10 май е добре до стоят мирни и да не провокират околните. На 28-и е добре за обвързване и сключване на брак. Предприетото ще носи ползи, късмет и любов. На 29-и сложете край на илюзиите, мислете реалистично. На 30-и не подписвайте нови договори и не правете големи поръчки. 31-ви ви води към важна цел. 1-ви ви свързва с подходящите хора. 2-ри е рисков и опасен.

Близнаци 21 май – 21 юни

Пълнолунието отминава. Действията ни стават по-премерени и умерени. Успокойте топката, не искайте много от живота и от другите. Ден на човешката душа. Опитайте да разберете гледната точка на тези, с които влизате в контакт. Влезте и в положението на близките, които имат своите си проблеми и трудно биха ви помогнали във вашите. Ден, в който не бива да се убиват птици и мечти. 27-и е ведър, хармоничен и балансиран, с всеки може да се разберете. На 28-29-и програмата се сменя, чакат ви проблеми и конфликти. На 30-и не се обвързвайте с никого за нищо. На 31-1-ви сте във вихъра на кармични събития, които ще променят животи и съдби, ще ви насочват към нови връзки и партньорства. Подпишете и нови договори за работа. На 2-ри търсете нов треньор и консултант.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес може да се разберете с всеки, да разрешите семеен спор и делови въпрос. Опитайте да влезете в кожата на другия и да усетите неговите страсти и предпочитания. Нищо да не се прави на всяка цена, а да се търси компромисното решение, което устройва и двете страни. Символ на деня е човешката душа. С жест на разбиране и внимание ще спечелите всеки и ще получите каквото искате. На 27-и може да намерите път към всяко сърце. 28-и е ден за предложения и забавления. Някой върви към годеж и брак. 29-и вкарва нови играчи, които ще си играят тяхната игра, без да се съобразяват с вашата. На 30-и срещате неразбиране. 31-ви ви вкарва в рискова и източваща ресурсите дейност. На 1-ви обърквате посоките, разсеяни сте и давате шанс на конкурент. На 2-ри идват победи и печалби.

Лъв 22 юли – 22 август

Луната от Лъв е в конфликт с Уран от Телец. Не рискувайте свои и чужди пари, не играйте хaзартно и проверявайте по различни канали всичко, което ви казват и предлагат. Движете се в златната среда на всички нива и не отивайте в крайности. Всяка крачка да е съобразена с нуждите на момента и на хората, с които сте свързани. Не влизайте в разправии, днес крясъците разболяват и вредят. 27-и е объркващ за родените в третата декада. Не правете прибързани промени. На 28-и чакайте визити и гостувайте, прекарвате приятно. 29-и е ден на илюзиите, време е да се действа реалистично. На 30-и и най-мъдрият ще сглупи и може да падне в капани. Не правете рискови сделки и плащания. На 31-ви постигате поне една цел, а на 1-ви правите силен и обезпечаващ ход. 2-ри е ден на загуби.

Дева 23 август – 22 септември

Днес природата се стреми да запази хармонията, постарайте се и вие в отношенията и не отивайте в крайности. Днес скандалите и крясъците разболяват и вредят повече, отколкото си мислим. Излезте сред природата, на тихо и спокойно място може да получите вдъхновение и да решите проблемите си. Да не се убиват птици. Не подсичайте в зародиш и мечтите на близките. На 27-и водете мирни преговори, не е време за ултиматуми. На 28-29-и Луната от Дева е в брилянтни аспекти с планетите в другите земни знака. Всичко може да се подреди и стабилизира. Бъдете инициативни. На 30-и не се обвързвайте, не влизайте в съмнителни съюзи и схеми. На 31-ви постигате важна цел, а на 1-ви може да подпишете изгодни договори. 2-ри носи нови знания и връзки.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес намирате към всеки верния подход и в крайна сметка получавате своето. Не се толерират директните сблъсъци. Старайте се да сваляте градуса на напрежението в общуването с околните, постъпете тактично и дипломатично в личните и делови разговори. Търсете златната среда в отношения, които в бъдеще ще ви служат като мост към другите и подкрепа в трудните моменти. 27-и е синхронен с вашата природа, носи ви хармония и баланс в чувствата. 28-и идва с песни, танци и веселие, но контролът да не се губи. На 29-и мислете реалистично, край с една илюзия. На 30-и Луната от Везни е в конфликт с Венера, взаимно се лъжем в любовта. На 31-ви постигате важна цел, а на 1-ви правите обезпечаващ ход в работата и бизнеса. На 2-ри спазвайте закона и разпоредбите.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Родените около 10 ноември са в трудна и рискова ситуация, не отстъпват и са склонни да водят свещени войни. Но този ден изисква балансирани действия. Овладейте негативните изблици, за да не навредите не само на връзките, а и на здравето си. Туширайте скандалите в зародиш и дайте всичко от себе си за омиротворяване на ситуацията, за да не страдат и невинните в нея. На 27-и трудно поддържате равновесието и баланса в отношенията, но на 28-и си изкарвате добре с близки и приятели. 29-и ви вкарва в нова бизнес игра и ситуация, срещате голяма конкуренция. На 30-и не се обвързвайте, не влизайте в съмнителни връзки. На 31-ви ще се похвалите с победа и ще завършите определен цикъл на дейност. 1-ви ви дава нови шансове, а на 2-ри ги проучвате.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Дори и да сте сърдити или обидени на някого, днес може да стопите ледовете и отново да сте заедно, да изгладите и стоплите отношенията. Проявете добронамереност, търсете начин да подновете връзките, които ви липсват. Печели балансираната игра. 27-28-и са най-добрите дни в месеца за предложения, годежи и брак. Връзките ви ще са покровителствани от висшата любов. На 27-и може да постигнете всичко с дипломатични преговори. На 28-29-и всичко ще става с мъка и ще ви вкарва в разходи. Дори и веселието ще трае кратко, ще завършва със сълзи и дано е от радост. На 30-и бъдете избирателни в контактите, попадате на мошеници. На 31-ви приключете преговори с договор и споразумение. 1-ви е добър за пътуване и сделки. 2-ри ви носи нужната информация и контакт.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес с всеки може да се разберете, а с роднините да си стиснете ръцете със споразумение за имотни и наследствени делби. Натрупаното неудовлетворение може да се разреши с преговори. Днес благата дума отваря железните врати на недоразуменията. Конфликтите ще се разрешат без много шум и най-вече без много разходи и от двете страни. Влизаме си един на друг в положението. На 27-и Уран тръгва в директна посока в знака на хармоничния ви Телец. Вече може да се реши успешно наследствен проблем. 28-29-и са силни, успешни и творчески дни, в които стабилизирате отношенията си. На 30-и рискувате във всяка сделка и личен избор. На 31-1-ви всичко при вас става с мъка, но все пак ще се намери решение и споразумение. На 2-ри започнете нов учебен курс.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Родените в третата декада попадат в стресиращи обстоятелства, които променят досегашните им връзки и отношения. Луна и Уран са в конфликт със Слънцето ви. Не участвайте в различни демонстрации на сила. Мислете повече за себе си и за личния си живот, откажете се от безперспективни връзки и насочете усилията и любовта си към тези, които наистина ви обичат. На 27-и срещате опозиция, на която е добре да отговорите с любов. Този уикенд е най-добрият в месеца за сключване на брак. На 28-и всичко да е с мярка. 29-и определя лагерите, ще ви е трудно да изберете къде да продължите. На 30-и може да надхитрите хитреците и лъжците. 31-ви ви води към важна цел, а на 1-ви сключете нови договори. На 2-ри изпадате в плен на илюзии и лъжи, бъдете себе си.

Риби 19 февруари – 20 март

Навлизате в период на промени, може да привлечете тези, с които в миналото сте имали конфликт и сте се раздалечили. Денят се свързва с душата, с умението да разбереш и приемеш другата гледна точка и да направиш помиряващите компромиси. Доверете се на интуицията, намерете приемливи варианти, обадете се на тези, които ви липсват. Днес гордостта отстъпва пред любовта. 27-и е ден на балансираната политика. На 28-и Луната е в опозиция на Сатурн от Риби. Диалогът между поколенията е труден, нужни са компромиси. На 29-и не споделяйте идеите си, още утре ще ги видите реализирани от друг. На 30-и лесно се влиза в капани. 31-ви ви води към важна цел, преследвайте я до край. На 1-ви подписвате нови договори, а на 2-ри влизате в перспективна и спонсорска среда.