0

Овен 21 март – 20 април

До обед уредете последните важни делови задачи. Някой изкачва връх в кариерата и получава заслужена награда. Не планирайте за вечерта участия в служебни мероприятия и веселби, нещо нестандартно може да се случи и да обърка семейните ви и приятелски връзки. Навлизаме в деня на сърцето, трудно се овладяват желанията и страстта. Овладейте импулса, чакат ви у дома. Работете до 14 ч на 23-и, след това навлизаме в деня на сърцето, служебната амбиция да се остави встрани. На 24-и до обед се погрижете за някой в нужда, вечерта бъднувайте с близките. На Коледа всичко се променя, колелото се завърта. Вечерта тръбачът-съдба ни събира с близки и съмишленици. Вечерта на 26-и е рискова. На 27-и са вероятни конфликти. На 28-29-и налагате мнения и решения.

Телец 21 април – 20 май

Ден на нестандартни връзки, съдбата ни среща под дъгата, животът ни става по-цветен, а чувствата доминират над разумната преценка. Родените около 10 май може да направят грешен избор и да тръгнат в нестандартна посока в любовта. Днес лесно се излиза от ограниченията, но понякога те са и надеждната ни защита, така че внимавайте. Колелото на съдбата ще се завърти. На 23-и Луната е в съвпад с Уран в Телец и в опозиция на Венера. Вървите към нестандартни връзки, които може да ви оженят или разведат. На 24-и до обед се погрижете за другите, а след това ограничете кръга, изкарайте една тиха Бъдни вечер с най-близките. 26-и е ден за екипна работа. На 27-и служебният купон разваля семейните планове. 28-и е ден на примирие, но на 29-и отново правите гаф.

Близнаци 21 май – 21 юни

До обед получавате награди за старанията си и за деловите си участия в миналото. От обед до утре на обед направете поне едно добро дело, помогнете на близък или непознат и правете това, за което някой ви помоли. Сега е моментът да стопите ледовете да привлечете с мил жест на внимание тези, които обичате и цените. Вечерта много неща ще се променят и дано е за добро. До обед на 24-и участвайте в дарителски акции и чакайте награди. След това всеки е със своите в подготовката за Бъдни вечер. Съдбата завърта колелото и на 25-и ви чакат гостувания, на които обирате овациите с нов тоалет. За 26-и планирайте последните съвместни инициативи и работни срещи. На 27-и всеки е с претенциите си. От 28-и Венера ще ви гледа в опозиция, любовта зацикля.

Рак 22 юни – 21 юли

Важното уредете до обед, планирайте делови срещи и разговори с шефовете. Някой получава повишение и награда за положените в миналото усилия. От обед тече благотворителна програма. До утре на обед работете повече за другите, за тези, които нямат или са в криза. Няма значение дали са ви близки или не. Не подминавайте протегнатите ръце, за да не ви се наложи сами да ги протягате. На 23-и всичко е възможно, особено в любовта. От обед до 24-и върви спонсорска програма, помогнете на някой в нужда и ще ви се помогне. Вечерта облечете нови дрехи, няма значение, че сте у дома. И на 25-и по дрехите ще ви посрещат. 26-и носи призив за съвместна инициатива. Влезте в нов екип. На 27-28-и Луната е в Рак, пълнолунието ви зарежда. 29-и е ден за уреждане на имотни дела.

Лъв 22 юли – 22 август

До обед свършете важната за вас работа. За следобед отложете срещи със спонсори или сами влезте в такава роля. Включете се в дарителски акции, правете това, за което ви молят, без да правите коментари и да давате препоръки. Всяка среща е от значение, всеки жест ще ви се върне и ще ви помогне в труден за вас момент. Смирете амбицията, навлизаме в светли и празнични дни. На 23-и подкрепете свои и чужди в техните нужди и проекти. От обед на 24-и ограничете страничните контакти, бъдете с близките в тази свята нощ. На 25-и променете прическа и визия и се представете в нова светлина при срещите си. На 26-и свикайте събрание на екипа. 27-и е рисков, смирете лъвските апетити и претенции. На 28-и печелят дипломатите. 29-и носи победа и любов, покани и пътувания.

Дева 23 август – 22 септември

Ден на активни мероприятия за родените около 10 септември. Може да получите награди и предложения до обед, а за следобед планирайте участия в благотворителни инициативи. До утре на обед се движим в деня на сърцето. Обадете се на тези, които обичате и ви липсват, независимо колко сте се раздалечили и колко дълго не сте си говорили. Не подминавайте протегнатите ръце. 23-и ви носи късмет, бъдете активни и търсещи. На 24-и Луната навлиза в Близнаци. Внимавайте, за да не останете от два стола на земята. Вечерта бъдете с роднините, а утре с приятелите. 25-и носи рискове за родените във втората декада, бъдете умерени. На 26-и и родените в третата декада ще продадат евтино труда и таланта си. Останете сред свои на 27-28-и. На 29-и идват покани и награди, почерпете.

Везни 23 септември – 22 октомври

До обед уреждате важен делови въпрос и постигате нещо желано. От обед правете каквото ви помолят, подкрепете инициативите на близки и приятели. Вечерта може да бъдете поканени на среща, на която ще играете ролята на спонсор, независимо, че ситуацията изглежда точно обратното. Ще ви правят услуги хората, при които отивате да помагате или да ги консултирате. На 23-и до обед свършвате добра работа, а след това до 24-и на обед участвайте в спонсорски инициативи. На 25-26-и Луната ви стимулира от знака на Близнаците. Покрай удоволствията и доста работа ще свършите, ще пътувате и гостувате, ще срещате хора, с които в бъдеще може да живеете и да работите. 27-28-и са рискови, работата вреди на семейните дела. 29-и носи награди и протекции.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес не се препоръчват изневери, любовни експерименти и всичко в този дух. Сексът е причина за нападки и неприятни разкрития. За капак ще плащате не само за свои, а и за чужди удоволствия. Не си разваляйте празниците с погледи встрани от семейната пътека. Родените около 15-и ноември лесно влизат в плен на страстта, но от друга страна точно това ще стимулира хората на изкуството. На 23-и попадате в губеща, объркваща и конфузна ситуация, особено в посока на чувствата и любовта. Луна и Уран са в опозиция на Венера от Скорпион. Не изневерявайте, със сигурност ще ви хванат в крачка. На 24-и помогнете на хора в нужда и в празничните дни съдбата ще ви дари. На 26-и намирате нова среда и на 27-28-и уреждате нещо важно за бъдещето ви. На 29-и бъдете внимателни.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

До обед уреждате поне една важна задача и предавате работен проект, но от обед вече мислете повече за нуждите на околните. Сега е моментът да подкрепите някого, да подадете ръка на близък в нужда и да се обадите на приятелите, които винаги са на ваше разположение. До утре на обед се издължете поне в една посока, обадете се на родителите и децата, дистанциите се скъсяват. Седмица на обрати в живота ви. На 23-и чакайте подаръци, но и сами дарявате. В следващите три дни срещате основните си конкуренти. На 24-26-и играете по чужда свирка и се подчинявате на чужда воля. На 27-и ситуацията се променя и на 28-и поставяте условията си. Меркурий е в съвпад с Марс в Стрелец. Вие диктувате правилата и в любовта, от 29-и Венера навлиза в Стрелец.

Козирог 22 декември – 20 януари

От днес започват да ви носят дивиденти всички жестове и вложения, които сте направили в миналото. До обед постигате поредния връх. Някой дочаква повишение, но и потупване по рамото ще свърши работа, ако в следващите дни очаквате да ви се предложи нещо по-голямо. От обед навлизаме в деня на сърцето, който не е милостив, може да се лиши от милост. Влезте в ролята на благодетел. 23-и е ден на неочаквани обрати, които ще ви осигурят протекции и пари. В живота ви се появява спонсор или благоприятна случайност. На 24-и до обед даряваме, а вечерта чакаме добрия старец. 25-и преобръща ситуацията, бъдете на ниво. За 26-и планирайте срещи с тези, с които ще работите, влезте в нов екип или създайте такъв. 27-и е рисков, а 28-и заядлив. На 29-и всичко да е с мярка.

Водолей 21 януари – 18 февруари

За родените около 10 февруари денят носи обрати и промени, които трудно ще контролирате, ще търпите загуби и ще срещате неразбиране. И като капак ще плащате за чужди удоволствия, без да имате право на избор. Внимавайте в любовта и връзките. Ден на изневери и ситуации, за които после няма да искате да си спомняте. Не е време за нестандартно поведение, премисляйте всеки ход. На 23-и водите тежки битки с желанието да имате това или онова и да отидете тук или там. Следват три дни, в които за вас ще действа пръстът на съдбата и всичко може да се подреди според желанията ви. 24-и топи ледовете, 25-и смирява и събира родовете, а на 26-и влизате в подходяща за вас творческа среда. 27-и е ден на конфликти и претенции. 28-и е смирен, а 29-и дистанциращ.

Риби 19 февруари – 20 март

Ден на непредвидени ситуации, в които ще получавате услуги и ще уреждате проблемите си чрез хората, на които сте подали ръка. Очертават се нестандартни срещи и запознанства. Един жест на внимание и подкрепа на човек в нужда ще ви донесе повече награди, отколкото предполагате. Навлизаме в деня на сърцето, до утре на обед всеки е в услуга на някого, а вечерта и на близките. На 23-и до обед получавате презареждане, а следобед помагате на свои и чужди. 24-и започва с жестове на внимание, но към обед се концентрирайте върху своите нужди и ангажименти. Коледната сутрин носи проблеми и изненади, програмата ви се променя и на 26-и не сте в час и не се чувствате комфортно. Но на 27-28-и Луната от Рак и Венера от Скорпион ще ви стимулират. 29-и идва с покани.