0

К акво ни е подготвила съдбата за месец юли разкрива прогностиката Път на живота. „Месецът за България е под знака на тройката, която вещае много комуникации и нови запознанства, но и една неочаквана ваканция“, изчислява нумерологът Ели Маринова. По думите й много от хората ще предпочетат да отидат в чужбина на море или ще изберат планинските курорти у нас. „Малка част ще се обърне към родния селски туризъм“, разкрива кабалистката.

В общата си отпускарска прогноза за месеца обяснява още, че може да има разминавания между обещаното от обявата или туроператора и обстановката на място. „Очаквайте много изненади. Приятните ще са във вид на по-атрактивни забавления, а неприятните - от корекции в цената. На място е възможно някои хотелиери и ресторантьори да редуцират част от услугите/порциона“, тълкува нумерологичните знаци Маринова. Прогнозира още, че мнозина ще се озовават в непознати води като обстановка. „Съветът ми е да се спазват местните пътни знаци - порядки, традиции и закони“.

А какво ни е подготвила съдбата в личен план, то всеки може да разкрие по-долу, стига да знае своето число Път на живота. То се изчислява, като се съберат всички цифри от рождената ни дата (ден + месец + година) и полученият сбор се редуцира до едноцифрено число. Например за човек, роден на 3.12.1965, изчислението е следното: 3+1+2+1+9+6+5=27. Полученото накрая се редуцира до едноцифрено число чрез ново сумиране 2+7=9. Така човекът с тази дата на раждане е орисан от Път на живота - деветка. А ето и основните прогностични тенденции за работа, ваканцуване, здраве, които Ели Маринова изчисли за месец юли според Пътя на живота ни.

Път 1: Вълнуващи пътешествия

През юли ще бъдете водени от градивно любопитство, ще се стараете да стигнете до самата същност на всяка задача или проблем. Това ще ви даде възможност да планирате успешно бъдещите си действия, да строите стратегии. Съветът на числата към вас е да изпипвате всичко, с което се захванете, за да нямате проблеми. Ако ви предстои път, гледайте колата да е в идеално състояние. В случай че сте направили резервация за почивка, проверете я отново. За тези, които ще се явяват на изпити, тестове или интервюта или пък ще водят дискусии и спорове, успехите са гарантирани, стига да не драматизират излишно ситуацията. В живота ви се задават стари ситуации.

Отпускарите ще имате шанс за интересни пътешествия, по време на които ще посетите тайнствени, загадъчни и интересни места. Очаквайте доста вълнуващи моменти. В битов план често ще сте склонни да се пазарите за по-добри условия, да изисквате всичко да се случва по най-добрия според вас начин. Но ако не сте твърде капризни, всичко ще се подрежда от само себе си. По отношение на здравето ще е добре да внимавате за емоционалното си равновесие, да се пазите от „прегряване”. Не прекалявайте с ол инклузив трапезите, особено с алкохола.

Път 2: Дилемата е ремонт или почивка

Периодът при вас се очертава динамичен, забързан и напрегнат, а ще ви се иска да го давате по-лежерно. Въпреки стремежа ви към тишина и спокойствие през юли ще си поставите важна цел (или ще ви бъде поставена такава от съдбата). Други може да се включите в осъществяването на екипен проект. А е възможно хората под знака на това число да получите повишение или нови поръчки за работа. При други пък се дава сериозна борба за материална независимост. Въпреки тези тенденции месецът е подходящ и за почивка и ваканция. Но се пишат и ремонтни дейности. Даже при мнозина е възможно необходимостта от обновление в имота да вземе превес. Ако предпочетете ваканцията, тя може да премине като пътуване до морето или пък като морско пътешествие. Ако предпочетете ремонта, той ще е свързан по-скоро с водопровод, канализация, окабеляване. И при двата случая може да се случи така, че там, където очаквате всичко да върви като по вода, да се получи обратното. Все пак, ако има добра организация и планиране и не позволите напрежението да ви извади от равновесие, всичко ще мине по ноти. Здраве. Напрежението може да доведе до главоболие или до проблеми с храносмилането. Пазете се от злополуки.

Път 3: Не давайте пари назаем

През юли ще трябва да играете ролята на Слънцето и да огрявате навсякъде. Мнозина от вас е възможно да бъдете поканени като посредник в някакъв спор или пък да ви се наложи да потърсите подобна помощ за решаване на важен въпрос, да бъдете ангажирани с юридически задачи. Въпреки че сме в разгара на лятото, е подходящо да започнете някакъв курс на обучение, за квалификация и надграждане на професионалните знания и умения. Ще е лесно, защото ще се чувствате властелини на информацията. Времето обаче не е никак подходящо за финансови дела, за теглене на кредит, за даване на заеми. Напротив, юли е време за финансова равносметката с цел стабилизиране на бюджета.

Въпреки всички тези сериозни задачи ще имате възможност дори за 2-3 дни да си отдъхнете, да си позволите почивка и забавления, да предприемете романтично пътуване или интересно пътешествие. Най-доволни ще бъдат онези, чиято ваканция ще бъде с голяма компания. Все пак избягвайте споровете било в планината, на плажа, вкъщи или на работното ви място. Бъдете по-дипломатични и тактични и всичко ще се нареди. По отношение на здравето ще е добре да не се излагате продължително на слънце.

Път 4: Пазете очите и кожата си

Юли месец при вас е белязан с динамика и желание за промяна. Ще сте окрилени от нови идеи, ще се стремите да разчупите старите модели, да излезете от рутината. Ще търсите по-широко поле за изява, ще се стремите към подновяване и подмладяване. Няма да ви свърта много вкъщи, пък и не е нужно, защото късметът няма да ви намери там. Би било добре да предприемете пътуване по работа или да заминете на почивка. Периодът е добър да посетите нови, непознати места, да се запознаете с нови хора, да създадете нови вълнуващи приятелства. От друга страна, поради засилената динамика има опасност от проблеми с адаптацията, споделянето или комуникациите. По отношение на здравето – грижете се за кожата и очите си, носете слънчеви очила, както и ползвайте слънцезащитни кремове с висок фактор. Все пак не всичко може да се изчисли или предвиди, още повече че вероятността да ви се наложи да посетите зъболекаря си не е малка. Ще е добре да внимавате с количеството и качеството на храната и напитките.

Път 5: Спокойна ваканция

Месецът ще е противоречив. Няма да ви свърта на едно място, но ще е необходимо да се занимавате с рутинни задачи. Съветът на Фортуна към вас е да работите търпеливо и съсредоточено и да не позволявате да ви разсейват дреболии, като в същото време не пренебрегвате дори незначителни дреболии и детайли в работата си. Темите и задачите ви за периода ще са свързани със здравеопазване, образование, недвижима собственост, с документи и логистика. Или пък ще се захванете с планиран или належащ ремонт.

Ако за юли сте насрочили почивката си, то тя ще протече сравнително спокойно в по-тесен семеен кръг. За да бъде всичко както трябва, постарайте се да бъдете търпеливи и толерантни към околните. По отношение на здравето следете за прага си на издръжливост – физическа и емоционална. Избягвайте рисковите ситуации.

Път 6: Изненадващ късмет

През месеца ще ви се наложи да погледнете по-философски на живота си, ако разкриете неочаквана тайна за някого или ви се развали скъп домакински уред, компютърът или телефонът на фона на вече планирания отпускарски бюджет. Възможно е също така да ви се наложи да направите неочакван ремонт.

Така или иначе, в случай че сега сте планирали почивката си, вероятността тя да не протече според предварителния план или според вашите очаквания е голяма. Причината е, че и двете полярности могат да се материализират в живота на човека под знака на шестицата – както да предприеме неочаквано пътуване и да има изненадващ късмет, така и да му се наложи да се справя с неочаквана неприятност. Затова е важно да приемете всичко, което ви поднесе съдбата по философски. Иначе ще се радвате на много задушевни моменти с любимите на сърцето ви хора. В здравословно отношение ще е добре да внимавате за сърцето и кръвното налягане, пийте повече вода. Пазете се от летните вируси.

Път 7: Далечно пътешествие

Месецът може да се окаже доста напрегнат, защото всяко нещо, с което се захванете, ще изисква цялото ви внимание и концентрация. А пред вас ще се трупат задача след задача и всички те ще са спешни. Мнозина ще се наложи да се захванете със сериозни реформи или реорганизация в област, която ви засяга пряко. Ще искате да контролирате всичко около себе си, но внимавайте да не се конфронтирате с околните в този си стремеж. Не губете времето си за дреболии, но във важните неща не пренебрегвайте детайлите. Общо взето, е хубаво да знаете още, че не ще може да разчитате на помощ от своите близки или бизнес партньори. Затова ще ви се наложи да поемате две и повече задачи накуп.

Ако сте планирали почивката си за юли, то тенденциите сочат, че най-приятно ще си прекарат онези, отправили се на далечно пътешествие, в дивата природа, както и в някой от т. нар. грандхотели. По отношение на здравето има опасност от костно-ставни проблеми или преумора. Пазете се от злополуки.

Път 8: Не работете от плажа

Юли носи голямо напрежение и оттук невинаги ще можете да разчитате на стабилността, към която се стремите, особено ако в един момент не издържите и си изпуснете нервите. Ако успеете да овладеете емоциите и не сте крайно взискателни към околните си, месецът ще протече доста по-гладко. Ще имате възможност за създаване на значими контакти и изгодни съюзи. Ще гледате на света през алтруистична и хуманна призма, което ще ви помага да отмятате дори работата на колегите.

Ако сте планирали ваканция, тя ще протече извън обичайната ви среда. Възможно е по време на почивката да се занимавате с нещо нетрадиционно за вас. Хубаво е да се огледате за допълнителни пътешествия от мястото, където отседнете. Ала за да бъде ваканцията ви пълноценна, не я превръщайте в работна, като поемате някакви задачи уж между другото. А ако подредите приоритетите си за месеца правилно, ще се радвате не само на успехи, но и на добро здраве.

Път 9: Презареждате батериите

Периодът ще е динамичен, забързан и напрегнат, но плодотворен. Ще ви се наложи да разпределяте времето си по равно между работните и домашните ангажименти. Периодът е подходящ да си поставите нови цели и да стартирате нови проекти – ваши лични или служебни. Ще бъдете вдъхновени, ще влагате творчество във всяка своя дейност. Ще се стремите да се откроите, да докажете способностите си, да поемете всичко в собствените си ръце. На други от вас пък ще ви се наложи да поемете отговорности, които не са ви съвсем по сърце. Преценете ресурса и силите си.

Ако сте планирали почивката си през юли, тя ще протече без особени изненади, в уютна и приятна обстановка. Ще успеете да „презаредите батериите“ по възможно най-добрия начин. Въобще всичко ще мине като по ноти, ако не мърморите за дреболии.

За да се радвате на добра кондиция и разположение на духа, хранете се здравословно и лягайте не по-късно от 22 часа.