0

К ой какво разбира под любов – това го определят звездите и най-вече зодиите, казват с вещина астролозите.

От древни времена се смята, че звездите играят важна роля по отношение на чертите от характера ни и събитията, които се случват в живота ни, особено в любовта. Не са малко хората, които често прибягват до зодиака, за да обяснят любовния си живот. Както във всяка друга област от живота ни, зодиакалният знак оказва влияние и на начина, по който флиртуваме. Ето някои кратки бележки по повода, но да не забравяме, че при всеки човек нещата са си и доста индивидуални.

Овен

Овните знаят какво искат и как да го получат и също така обичат състезанието и конкуренцията. Ако сме запленени от такава личност, трябва да имаме предвид, че както много страхотни оферти, тази също има ограничен период от време. Причината е, че харизматичният Овен има склонност бързо да гасне, ако няма прогрес, и да забрави каквото и да било, ако току-що сме се срещнали. Също както ангажираността им към всяка задача, те са силно ангажирани и със своите близки. Любовта им е толкова голяма, че всяко съобщение или поглед от любимия човек кара сърцето им да препуска. „Обичам те“ от тях само доказва, че ние сме буквално всичко до най-малката частица от тяхната вселена. Хората от тази зодия винаги са готови за приключения и пътешествия. Ако партньорът им предложи почивка на някое далечно място, това ще му спечели още точки, тъй като Овните трудно биха отказали смяна на обстановката.

Телец

Телците са романтични и спокойни, докато съперникът им не ги предизвика. Родените под този знак имат фин подход към флиртуването с обекта на техните желания. Те са щастливи да изчакат подходящия момент, за да направят своя ход. След като любовните съперници са отстранени, ухажваният от тях трябва да бъде подготвен за сериозна доза сладост. Представителите на зодия Телец са склонни да бъдат по-предпазливи, когато взимат решения в живота си. Те гласуват доверие на ограничен кръг от хора, а показването на любовта им към друг човек е голямо постижение. Затова „обичам те“ от тях е сигурен знак за комфорт и доверие в нас. За тях с пълна сила важи твърдението, че любовта минава през стомаха. Телците ще оценят високо готварските ви умения и способността ви да измайсторите нещо дори и с оскъдно количество продукти.

Близнаци

Близнаците притежават идеална комбинация от социален начин на живот и потайност, те често нямат ясно разбиране за емоционалната връзка с партньора си. Заради неяснотата около мислите и решенията им за тях е трудно да се отворят пред останалите. Така че „обичам те“ от Близнаците означава, че ние сме сред малкото хора в техния свят, с които могат да покажат истинското си аз и могат да споделят всичко. А това не е много лесно за Близнаците. Те са много любопитни за това какво се случва в света около тях. Затова търсят партньор, който споделя този интерес. Някой, който винаги ще е в час със събитията и може да говори на всякакви теми. Рецептата при Близнаците е 2 чаени лъжички изненада + 2 супени лъжици с вкус на интелект. Разбъркват се заедно и се добавя вино за една наистина незабравима вечер. Ще има много задълбочени разговори и купища смях, така че трябва да се очаква неочакваното. Разбира се, Близнакът търси точно това – той използва интелектуални тестове, за да види дали събеседникът му съответства на неговото ниво. Родените под този знак харесват едновременно стимулирането на ума и тялото.

Рак

Раците са отдадени и състрадателни във връзките си, влюбват се много силно и никога няма да избягат от любимия им човек. Когато те изрекат „обичам те“, най-вече казват, че ние сме сред приоритетите им и раздялата би ги съкрушила. За тях най-важно е семейството. Те желаят да намерят някого, с когото да осигурят стабилност и сигурност за дома. Лоялността също е на едно от челните места при Раците. Хората от тази зодия лесно се привързват към хора, които говорят с уважение и любов за родителите и роднините си. Представителите на зодия Рак в повечето случаи са директни, ласкатели са и имат очарователна усмивка, макар това да се случва само когато са абсолютно сигурни, че интересът им е споделен. Те винаги следят заплахите за потенциалната си любов, но все пак използват забавлението като средство за отстраняване на такива съперници. Ракът е твърде любопитен по природа и това може да подразни околните.

Лъв

Лъвовете притежават превъзходство, което не може да се открие сред никой друг знак в зодиака. Лъвовете трудно могат да имат конкуренция, те са дръзки и егоистични, възхитителни и са способни с лекота да разговарят с много ухажори. Лъвовете не обичат половинчатите неща, което е и причината да искат нещо дългосрочно и смислено. При Лъвовете трудно се взимат любовни решения, тъй като виждат всичко от една гледна точка. Понеже са любезни с хората и привличат внимание, да намерят някого, с когото да се установят, е голямо постижение за Лъвовете. Затова „обичам те“ от тяхната уста е най-голямата награда, която можем да получим. Те обичат хора, които имат талант. Могат да бъдат привлечени към музиканти, актьори или артисти. Това понякога може да се окаже пречка в бъдеща връзка, тъй като Лъвовете обичат да са в центъра на вниманието.

Дева

„Обичам те“ при Девите е равносилно на свързване. Тъй като представителите на този знак са предпазливи и обичат да планират, те държат на баланса в живота им. Когато казват „обичам те“, те гледат към бъдещето, готови да се обвържат. Грижата за себе си е задължителна за всеки човек. Девите обаче доста повече се вглъбяват в това упражнение. Неслучайно търсят същото и в потенциален партньор. Какъв друг би могъл да бъде техният стил, ако не мистериозен и срамежлив? Девата привлича интереса, но преследването от нейна страна няма да продължи прекалено дълго. Девите излъчват естествена сексуалност и също така са интелектуални същества и според тези свои качества подбират и партньора си.

Везни

Да не могат да разберат това, което другите казват, е сред най-големите предизвикателства за Везните. Те не гледат отвъд границите си, но все пак полагат огромни усилия да разберат хората, които обичат. Да изрекат „обичам те“ за тях означава, че са разрушили границите си, за да направят точно това. Романтични по природа, Везните търсят същото и в половинката си. Това означава, че може да си падате по хора, които показват любовта си по различни начини – с цветя, изненадващи вечери в хубав ресторант или уроци по танци. Везните оценяват плюсовете и минусите на любовния си интерес и решават дали да продължат или не, в зависимост от това кое надделява. Това показва тяхната аналитична страна. След като получат зелена светлина, Везните стават привлекателни, директни и грациозни. Ако преценят, че обектът на желание е много интересен, те ще го преследват страстно и упорито. Въпреки това те могат да се радват и когато са в очакване. Родените под този знак са много красноречиви и също така са любопитни относно подробности за миналото, настоящето и бъдещето. Макар Везните да са въздушен знак, по природа те са страстни хора.

Скорпион

Скорпионът е комбинация от мощ, загадъчност и флирт. Скорпионът е сексуален и не се опитва да скрие това, както и майсторската си способност да флиртува. Представителите на тази зодия са много емоционални и със задълбочено мислене. Тези опияняващи страни обаче са и измамни в преследването на съответния обект. Защо мислите, че опашката им е толкова отровна? Скорпионите знаят какво искат и как да го получат и използват всички средства, докато мисията не бъде изпълнена, макар че може да нямат план за действие към крайната цел. Непреклонност, неспокойствие и манипулация са ключовите думи, които се свързват с природата на родените под този знак. Същевременно те са изключително грижовни и защитаващи любимите си хора от всякакви опасности. Скорпионите лесно се привличат от хора, които все още не могат да решат какво да правят с живота си. Те предпочитат малко мистерия, която да разкриват с напредването на връзката.

Стрелец

Представителите на зодия Стрелец винаги търсят нови пътища и са силно разфокусирани по отношение на бъдещето. Докато някои обичат да се обвързват, други вярват в честата смяна на партньорите. Това не означава, че те не са правилният човек, а просто, че удовлетворението им трае за кратко. Ако притежавате домашен любимец, бъдете сигурни, че ще попаднете в радара на Стрелеца. Независимо дали имате котка или куче, представителите на тази зодия обожават животните и винаги са готови да се грижат за тях. Най-точната дума за родените под този знак е безгрижие. Те обичат да бъдат спонтанни и притежават онзи магнетичен характер. Стрелците обичат да бъдат душата на компанията, но обичат и да философстват. Стрелците често са директни във флирта и обичат приключенията. Тази зодия е от най-флиртаджийски настроените.

Козирог

Козирозите са здраво стъпили на земята, което едва ли е изненадващо, имайки предвид, че са земен знак. Козирозите флиртуват само с интелектуалци, така че може да приемат флирта като комплимент. Каква е тайната на Козирога? Трябва внимателно да следим езика на тялото му. Понякога той е опасен за себе си, тъй като може да привлече грешните хора. Родените под този знак обичат да говорят за теми, свързани с дома, социалната обстановка и световните постижения. Козирозите поставят кариерата преди всичко останало и са капитани в своята професия. Те имат затруднение в полето на любовта. Основната причина е, че тя ги разсейва. Така че, ако чуем от тях „обичам те“, това означава, че са готови да ни включат в историята на своя успех. Те обръщат голямо внимание на традициите и амбициите. Не търсят финансовата страна на човека, а по-скоро това какво може да прави и как гледа към бъдещето. Ако бъдещият им партньор има някаква страст, която преследва неуморно, Козирогът е привлечен към него още повече.

Водолей

Водолеите имат динамични и оптимистични подходи, но обвързването за тях е фобия и те обикновено бягат от сериозни отношения. Но след като тези страхове бъдат овладени и изрекат „обичам те“, те ще останат до нас без значение от обстоятелствата. Повечето хора страдат от чудаци, но Водолеите търсят точно тази черта в половинката си. Те обичат различното, нестандартното и интересното в човека. Водолеите искат флиртуването да бъде гладко и безпроблемно и също така са остроумни, интелигентни и социални. Водолеите се открояват и не се страхуват да заявят своя интерес. Склонни са да бъдат привлечени от свободни души. Представителите на тази зодия използват езика на тялото, за да завладеят и стимулират този, към когото проявяват интерес. Те наистина обичат безпроблемното и гладко флиртуване, но не и до степен, до която да лъжат някого в очите. Водолеите са изключително честни.

Риби

Рибите са известни като неизлечими романтици, а едно от спорните им качества е прошката. Прощавайки почти всяка грешка, родените под този знак се поставят в ситуация да избират грешно влияние. Така че, ако Рибите кажат „обичам те“, това означава, че те ще простят всеки недостатък (това не означава обаче, че биха допуснали насилие в живота си). Известни с голямото си въображение, Рибите търсят партньор, който може да споделя мечтите им и възгледите за прекрасно бъдеще. Те са привлечени към хора, които са креативни, интуитивни и обичат да защитават хората. Рибите са мистериозни, чувствени, задълбочени. Интересът им е насочен по-специално към сексуалността и въображението. Те обаче са срамежливи и отнема време, за да се отпуснат. Но щом веднъж го направят, разкриват ново измерение на реалността с нови, вълнуващи, живи цветове. Дъгата е просто капка в океана в сравнение с това, което Рибите могат да предложат. Те също така са грижовни и интелигентни и са способни да открият партньор чрез инстинкта си.