0

С поред нумерологичните изчисления на кабалистът Ели Маринова през ноември можем да очакваме привидно затишие, прикриващо сериозното напрежение в личен и в обществен план. Но, ако коренът му не бъде открит и овладян, има голяма вероятност да избухне голям пожар. А огънят може да лумне от искрата на несподелена любов, от ревност, от обтягане на лични или бизнес отношения, от натрупаното народно недоволство от необоснованите високи цени, които въпреки стабилизацията на енергоносителите в България продължават да растат.

България

В професионален план проблематиката на месеца ще е свързана с нуждата от събиране на информация и изготвяне на статистики, на планове и стратегии за действие в следващите месеци. Навсякъде ще се търсят начини за усъвършенстване и на конкретните работни процеси, на управленските модели. Ще има успешни или не толкова политически и дипломатически маневри с цел постигане на стабилност в управлението, гласи общата прогноза на Маринова за месеца. Проблемите в енергетиката и с енергоносителите ще продължат да стоят на дневен ред. Опитите за спекулации с ново вдигане цената на тока под един или друг предлог от сорта въвеждането на няколко вида тарифи ще продължат и дори може да ескалират във всенародни протести. Спекулата с цената на млечните храни, като кашкавал и други продукти, също може да е клечката, която да запали народното недоволство. Също така е възможно да възникнат неочаквани колизии във връзка с вероизповеданията или с разрешаването на морални и етични въпроси, засягащи цялото общество. Според Маринова има опасност и от публичен скандал, свързан с корупционни схеми, с политически или финансови спекулации от близкото или по-далечното минало.

Индивидуално

В по-индивидуален аспект топнумерологът направи изчисления и тълкувания за целия месец според числото Път на живота(от 1 до 9). За да научим какво ни чака в утрешния ден, трябва само да съберем всички цифри от рождената си дата (ден + месец + година) и полученият сбор редуцираме до едноцифрено число. Например за човек роден на 3.12.1965 изчислението е следното: 3+1+2+1+9+6+5=27. Полученото накрая се редуцира чрез ново сумиране до едноцифрено число 2+7=9. Така човек с тази дата на раждане има Път на живота – Деветка и съответно месечната прогноза за това число ще се отнася и за него. А ето и основните индивидуални тенденции, които Ели Маринова изчисли специално за в. „Телеграф“ за месец ноември в сферите работа, семейство/романтика, здраве.

Път 1: Ще пожънете успехи

През ноември ще имате възможност да се разгърнете и да докажете на практика способностите, опита и уменията си. Възможно е да се наложи да влезете в спор или диспут и, благодарение на добрата си аргументация и на овладяното напрежение, ще спечелите и спора, и уважението на околните, ще си извоювате авторитет. През целия месец ще се наложи да доказвате ерудицията си. Ще се занимавате със специфични задачи, свързани най-вече с техника и високи технологии, с остри и режещи инструменти. Успехите ще дойдат благодарение и на натрупаните в миналото знания и опит, и на тези, които ще придобиете сега и то за много кратко време. В личния си живот ще сте настроени романтично и сантиментално, дори носталгично. Ще бъдете по-търпеливи, разбиращи и отзивчиви и така ще успеете да постигнете мир и любов, баланс и хармония. Възможно е да предприемете и кратко романтично пътуване. Като средство за сваляне на напрежението и за добър тонус, пийте повече вода, не сокове или други напитки.

Път 2: Дръжте под око вещите си

Път 2. През ноември ще усетите необходимост от по-широко поле за изява. Ще сте решите, че ви трябват повече свобода, въздух и светлина. И ще се мобилизирате да се преборите за себе си, да наложите личността и мненията си по въпроси, които смятате за съществени. Всичко това ще се случва елегантно и без много шум, защото вие ще сте се постарали предварително да подредите приоритетите си, да се ориентирате какви са възможностите ви за постигане на целите, с какви ресурси разполагате. Мнозина в енергийната орбита на числото ще се явите на интервю, тест или изпит, а някои ще си извоювате и повишение. Възможни са още ценни придобивки във вид на знания или материални блага. Но каквото и да се случва, винаги трябва да държите под око финансите, портмонето и чантата си и да сте сигурни в изправността на машините и уредите, които използвате. Ще е добре да внимавате и с твърде пикантните новини, да не позволявате да бъдете въвлечени в клюка или интрига. Вместо това и за разтоварване, направете си кратко и приятно бягство сред природата със скъпо на сърцето ви другарче.

Път 3: Очаквайте новини отдалеч

През ноември е възможно да положите някакво ново начало в работата или в личния живот, базирано на мъдрост и опит, придобити в миналото. Често ще попадате в необичайни ситуации, ще имате работа с непознати или с познати, които ще видите в съвсем нова светлина. И през цялото време ще сте като на сцена, наблюдавани и оценявани внимателно от всички около вас. Нека това да не ви притеснява, а да ви мотивира да се представите възможно най-добре. За да се справите успешно и в срок с разнообразните си и разнородни задачи, вие ще измисляте улеснения и ще прилагате хитрини, тоест ще правите изобретения и рационализации в крачка. Накрая, благодарение на добре свършената, работа ще получите заслужени аплодисменти, които може да имат и финансов вид. Възможно е да получите новини от приятели и роднини отдалеч, с които не сте се чували и виждали от много отдавна, да възстановите стари приятелства и връзки. Ще е добре да внимавате много при запознанствата онлайн. Времето е подходящо за профилактични прегледи за вас, и за семейството ви.

Път 4: Настроени сте бохемски

През ноември ще бъдете и по-отворени към света и хората, и по общителни, което няма да ви попречи да оградите собствената си територия и да бдите зорко за притежанията си, били те материални, духовни или свързани с личния живот. Възможно е да стартирате нова дейност или ново обучение с цел повишаване на квалификацията. В същото време ще се захванете с полезни промени и нововъведения и в работата, и в личния живот, като за целта ще организирате всички около себе си, поемайки диригентската палка. Ще се разпореждате кое кога и как да бъде направено, което може да предизвика недоволство. Има вероятност някой да ви помоли за висококвалифицирана помощ или на някои от вас да се наложи да потърсите съвет от вещо лице – адвокат, лекар и прочие. Мнозина от вас ще реализират подтика да си купят нова и полезна вещ за дома. Други ще изберете да се поглезите с красив и луксозен предмет за украса. А трети ще решат да направят подарък на скъп на сърцето им човек. По правило в почивните дни ще сте настроени и романтично и отстъпчиво, и доста бохемски.

Път 5: Шанс да започнете начисто

През единадесетия месец на 2022 г ще успеете да изненадате всички, дори и себе си с интересни и полезни идеи, които може да ви донесат популярност. Дава ви се шанс сега Свише да разчиствате пътя за новото в живота ви и да започнете 2023 г. начисто. Ще играете ролята и на свързочник, който разпространява светкавично полезната информация, като в същото време ще сте склонни да забелязвате дори и най-малкия детайл и в отношенията, и в работата. Ще работите в сътрудничество с околните си, ще бъдете по-търпеливи и толерантни, ще се стремите да завършвате започнатите дела. Всичко това ще ви помогне да постигнете забележим напредък и в личните, и в работните отношения. При някои под знака на петицата задачите може да са свързани с техническа и компютърна грамотност. Но, ако изпитвате някакви трудности, вие лесно и бързо ще научите каквото ви трябва.

В почивните дни ще предпочетете да овладеете динамиката, като се отдадете на романтика и сантименти в по-камерна и интимна обстановка. По отношение на здравето общите нумерологични тенденции разкриват опасност от радикулитни или подобни проблеми/симптоми.

Път 6: Печелите подкрепа под условие

През ноември ще работите здраво, ще сте вдъхновени и творчески настроени. Ще се стремите да популяризирате постиженията си. Проблемът е, че няма да сте склонни да се съобразявате с мненията на околните си, като в същото време ще сте крайно зависими от техните мнения и оценки. Ако успеете да овладеете така наречения „синдром на примадоната“, ще успеете да привлечете приятели и съмишленици към проектите си, да създадете много полезни връзки и приятелства. Месецът е добър още за явяване на изпити, за доказване на квалификацията и уменията, на техническата грамотност. Възможно е да имате работа в държавна институция, с администратори и чиновници или самите вие да се занимавате с административни задачи. У дома ще подреждате – финанси, документи или шкафове с продукти и запаси. За да не си вгорчите почивните дни в никакъв случай не позволявайте да бъдете въвлечени в спор, който не ви засяга. Времето е подходящо за профилактични прегледи.

Път 7: Бягайте от крайностите

През новия месец определено ще сте много заети. Предстои ви доста работа в различни посоки и сфери, но благодарение на бързата си и вярна ориентация ще успеете да се справите с всичко. Ще докажете и дарбата си на стратег, и способността си да се адаптирате бързо и лесно към необичайни ситуации. За да се справите по-лесно, вие ще мобилизирате цялата си енергия в изпълнението на непосредствените задачи. Така мнозина от вас няма да сте особено общителни, да сте склонни да губите време в празни приказки, което може да доведе до обвинението, че сте отчуждени и неотзивчиви. Възможно е и да предприемете важно за вас пътуване, да подпишете важен договор. Когато работите, ще отдавате цялата си енергия на работата, когато разпускате, ще отдавате цялата си енергия на забавленията, но ще е добре да се постараете да избягвате крайностите и в двете сфери. В почивните дни ще глезите себе си и семейството си, но е добре да внимавате с качеството и количеството на напитките и храната.

Път 8: Чака ви голям успех

Месецът ще е шарен, но ще крие сериозно вътрешно напрежение. За да овладеете положението вие ще се стремите да действате по линията на най-малкото съпротивление, да игнорирате дразнителите и да съсредоточавате цялото си внимание в изпълнението на непосредствените си задачи. Така едно малко наглед постижение ще доведе след себе си голям успех.

Възможно е още да се наложи да изяснявате и да уточнявате някакви граници – в личния живот, работата или притежанията. Ако подходите към проблема дипломатично и делово, резултатите ще са чудесни. Ще е добре да внимавате с парите, защото едно бързо и лесно постъпление не само може да потъне като вода в пясъка, но и да създаде проблеми. За да избягате от шума и суетата на делника, в почивните дни ще предприемете кратко романтично пътуване. Когато работите с машини и съоръжения, поверявайте тяхната изправност, за да не хабите после излишно нерви, както и да няма инциденти.

Път 9: Получавате знак от Съдбата

Вие винаги се стремите към по-широко поле за изява, но през ноември ще се наложи да съсредоточите вниманието си в тесния семеен кръг и поради това месецът ще бъде противоречив. С каквото и да се захванете и в работата, и в личния живот, ще е необходимо да спазвате правилата и законовите разпоредби. Възможно е да стартирате или да планирате ново обучение с цел повишаване на квалификацията, да пътувате по работа с цел придобиване на нови знания. В работен или в личен план ще стигнете до чудесния краен резултат на стар и позабравен проект, а една постигната цел, на която отдавате голямо значение може да се окаже нещо съвсем друго. Каквото и да се случи, Госпожа Съдбата ще ви подаде джокер, който трябва да забележите и оползотворите. В личния живот ще се стремите към хармония и разбирателство, ще бъдете по-отстъпчиви и готови на компромис, което ще ви помогне да изгладите стари недоразумения. Има вероятност да ви се наложи да окажете помощ на болен или в трудно положение близък човек, или вие ще се нуждаете от подобна помощ.

Ели Маринова e един от най-популярните нумеролози и кабалисти в България. Изготвя рождени нумерологични карти и прогнози за периодите в живота и за текущите 12 месеца. Наред с това дава гадателски консултации за всякакви проблеми чрез Кабала, карти таро, Астрология и китайската система И-Дзин. Тя е специалист и по етно религиозни и окултни практики. Контакти: eli-taro.com, телефон: 0896 530 106.