0

Във вихъра на фирмените празненства и с наближаването на празниците става все по-актуално кой как се напива. Астролозите имат отговор и за това, макар че тук нещата трябва да се гледат с доста голяма доза усмивка. И все пак може би има частичка истина в това. Ето една нетипична астрологична подредба.

Овен

Не се учудвайте, ако чуете от пияния Овен: „Хайде на фитнес“. Способен е не само да предложи, но и да опита да осъществи идеята, дори да е припаднал на дивана или някъде дълбоко под масата. Овните обичат да се състезават и когато са пияни, могат да хванат бас за лицеви опори, канадска борба или каквото и да е друго нещо. Готови са на всичко, само и само да покажат превъзходството си, макар да не са толкова силни. Накрая алкохолът в кръвта си казва думата и стават чувствителни, цепи ги главата, а мускулите рано или късно ги предават.

Телец

Започва се с едно питие, после второ. След това още – всеки път, когато и компанията поръча. В един момент всички са видимо пияни и започват да се държат неестествено, но не и Телецът. Той е спокоен, отпуснат и сякаш наистина действа обмислено. Представителите на този зодиакален знак са достойни хора заради влиянието на Венера, така че е трудно да изглеждат глупаво, дори когато са мъртвопияни. По-скоро ще заспят, отколкото да направят някоя друга глупост.

Близнаци

Пияните Близнаци имат необходимост да разпространяват информация, а най-вече клюки, към които в трезво състояние са резервирани. За този знак пиенето е като колективен спорт, който събира хората и им дава възможност за общуване помежду им. На следващия ден обаче Близнаците обикновено съжаляват за „дългия език“, но с природния си чар бързо-бързо вкарват нещата в ред.

Рак

Под влиянието на алкохола представителите на зодията хвърлят черупката, под която обикновено се крият. Тогава от тях започват да бликат всякакви емоции. Способни са да излеят океан от сълзи. Могат да плачат и от радост, и от тъга. Често поставят хората от компанията си в неудобни ситуации и на останалите им идва да се преструват, че не ги познават.

Лъв

Прожектор, камера - пияният Лъв е на преден план. Такъв, общо взето, е сценарият, когато представителите на този зодиакален знак решат да се наливат безкрай. Способни са да превърнат пода в банята в сцена и да бъдат център на внимание. Било то като се опитват да пеят, да вдигат пиянски наздравици или да се изправят срещу хората, за които смятат, че са постъпили несправедливо спрямо тях. Когато са пияни, Лъвовете могат да бъдат много саркастични.

Дева

Девите знаят отлично слабите страни на останалите и е добре, че макар и злопаметни, не са зли по природа. Рядко се случва да ги видите мъртвопияни. Когато са подпийнали, започват с добронамерените критики и съвети, тъй като са дълбоко убедени, че са родени да подредят нещата в този свят според своите стандарти, които смятат за особено високи. Под влияние на алкохола Девите стават още по-искрени, отколкото са по принцип.

Везни

„Обичам те“ е изразът, който пияните Везни могат да повтарят до несвяст. Те са посветени на любовта във всичките й форми и дори чаша вино може да ги накара да обявят току-що срещнат човек за най-добър приятел. Везните обичат всички да се чувстват добре и ще се постараят наистина да бъде така. Очаквайте много тостове и речи, като всяка реч завършва с нова пълна чаша.

Скорпион

Един пиян Скорпион спокойно би могъл да бъде избран за излъчващ най-много сексапил вечерта. Хората от този зодиакален знак са много чувствени и страстни, а прекалят ли с алкохола, това става още по-очебийно. Влюбени ли са в някого, спирачките им падат и флиртът става виден за всички. Скорпионите са гладни за любов и внимание. При обикновени обстоятелства се крият, но стената пада, когато пият. В такива случаи всички емоции излизат наяве.

Стрелец

Стрелците са забавни и весели хора, които обичат купоните. Влезе ли добро количество алкохол в кръвта им, стават още по-диви. Тогава са готови да убедят всеки да излезе на дансинга, където именно те са във вихъра си. За тях не представлява проблем, че изглеждат шантаво в очите на останалите. Отпуснати са, естествени и затова танцуват много добре, особено когато са пияни.

Козирог

Козирогът обича да се забавлява. Но дори под влиянието на алкохола остава спокоен и хладнокръвен, тъй като някъде дълбоко в себе си знае, че може да му се наложи да реагира адекватно в непредвидени ситуации. Козирозите не обичат да губят контрол, затова и няма да ги видите често пияни като кирка. Това ги прави идеалната компания, тъй като в края на вечерта ще има кой да поеме контрола, а точно контролът е нещото, което най-много интересува този зодиакален знак.

Водолей

Когато един Водолей се напие, той държи всички да го слушат. Дава съвети и се опитва да помогне на всички. Способен е да говори дори за климатичните проблеми и как да се справим с тях, за изчезващите видове и за хората, които живеят в мизерия. Водолеите вярват, че единствени имат право, а когато алкохолът вземе връх, това става още по-силно изразено. Тогава е добре да се съгласявате с тях, за да върви всичко добре.

Риби

Рибите рядко са във вихъра на купона, предпочитат да пият в някой ъгъл. Или пък намират някой като тях и обсъждат сериозни, често духовни теми. Финото мезе е задължително за Рибите, затова и рядко се напиват като представителите на някои други зодиакални знаци. Под влиянието на алкохола се отпускат, тогава емпатията и интуицията излизат на преден план.