0

И злизате от лична година 1-ца, в която ви е даден шанс за ново начало и дано сте го използвали. Имате още малко време. В интервала 24 декември-14 януари Меркурий е в Стрелец, а Венера от 29 декември до 14 януари. Марс ще добавя свежа, активна и агресивна нотка в поведението ви до 4 януари. Чакат ви важни събития и промени по празниците. 2-ката на 2024 ще донесе отлив и дипломатична игра за запазване на завладените позиции в бизнеса и в любовта. Сега е моментът да ги завладеете.

Родените днес на точния съвпад Луна-Венера в Скорпион ще са влюбчиви и сексуални. Дано намерят в живота си съдбовната им половинка, родена около 1 ноември. Неблагоприятно за раждане преди изгрева. Родените сутринта може да станат известни писатели и дизайнери. Ще се занимават с рециклиране и моделиране. Родените на обед ще имат трудно детство, а родените следобед ще са изключително екстровертни.

Овен 21 март – 20 април

Един от дните, в които лесно се стига до преразход на енергия, чувства и средства. Ограничете контактите, не взимайте думата, всеки има мнение. Бъдете внимателни и в любовта. Тази вечер Луната е в прегръдките на Венера. Ще ви се иска от всичко да опитате и със сигурност ще се опарите, но може би моментното изживяване ще си струва, стига да не залетите в нестандартна посока. 9-и не е благоприятен за сбирка на много хора, ще прескачат искри и в любовта. Предприетото на 10-11-и ще носи късмет и придобивки. На 12-и успехът идва за тези, които получат точна, навременна и достоверна информация. Не бързайте с реакциите. 13-и ви зарежда с нови планове и идеи, но точно в тази ден Меркурий тръгва в ретроградна посока и малко от тях ще се реализират. 14-15-и са рискови.

Телец 21 април – 20 май

Днес Луна и Венера са в опозиция на Юпитер от Телец. Проблемите ще са повече за родените в първата декада. Някой може да отложи годеж или да влезе в остри разправии и проблеми с близки и роднини. Ще се водят безсмислени разговори, никой никого няма да убеди, само ще си опънете нервите. Не участвайте в дебати под каквато и да било форма. Не планирайте съвместни инициативи. 9-и ви вкарва в остри конфликти, особено в чувствата и любовта. На 10-и някой заминава и свързва живота си с други хора на друго място. Ще се почувствате сами. 11-и ви скарва с роднини. Уважавайте чуждия избор и защитете своя. На 12-и всичко предприето ще тръгне накриво и ще трябва да се преправя. На 13-и направете преглед на наличностите. На 14-15-и определяте приоритетите.

Близнаци 21 май – 21 юни

Не планирайте за деня срещи с повече хора, не провеждайте събрания на екипа. Разговорите ще се разводняват, само ще си загубите времето. Но срещите насаме ще донесат късмет не само в работата, но и в чувствата. Луна и Венера се прегръщат в знака на сладострастника Скорпион. Подайте се на импулса, признайте чувствата си. Ден и за среща с учители, треньори и наставници. На 9-и бъдете разумни и икономични, влизате и в преразход на чувствата. На 10-и следвайте своята посока, съберете симпатизанти. На 11-и важните срещи уредете до обед, подпишете нови договори. Вечерта е рискова и конфликтна. На 12-13-и Слънце, Луна и Марс ще ви гледат в опозиция. Не сърдете силните на деня. 14-и ви връща към стари модели и ценности. На 15-и ограничете контактите.

Рак 22 юни - 21 юли

Ще имате късмет в двустранните отношения. Не се събирайте в големи компании, за да не влезете в преразход на средства и чувства. Всеки се стреми да наложи мнения и позиции и не се съобразява с желанията на другите. Денят е благоприятен за среща с капацитет в нужната ви област. Не се задоволявайте с консултации при хора, които не са в час с новостите и с изискванията на момента. На 9-10-и плувате в свои води и получавате това, което на другите се дава на час по лъжичка. На 11-и финализирайте имотна сделка. 12-и е рисков и конфликтен, не засягайте чувствата на околните и не давайте непоискани съвети. На 13-и тръгнете в посоката, която интуитивно ви привлича. На 14-и работите за чужди интереси, не стартирайте нова дейност. 15-и е ден на фатално привличане.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес Луна и Венера са в опозиция на Юпитер и в конфликт с родените в първата декада на Лъва. Бъдете особено внимателни в играта на чувствата. Може да ви вкарат в компроматна игра и дълго да ви изнудват. Нищо да не се споделя. Някой отива на консултации при специалист и точно там намира любовта. Днес третият е излишен в отношенията. Печелят необвързаните, другите плащат цената. В периода 9-11-и Луна и Венера от Скорпион и планетите в Телец сключват пречупващи аспекти с Лъва. Очертават се конфликти и проблеми особено в чувствата и финансите. Скъпо ще ви излезе една връзка. На 12-13-и използвате чуждите слабости в своята игра и политика. На 14-и пасивният човек ще претърпи поражение. Овладявате ентусиазма на екипа и постигате целта си. На 15-и търпите загуби.

Дева 23 август – 22 септември

Днес може да осъществите полезни двустранни връзки, може да станете свързващото звено между двама, докато другите си губят силите в разправии и конфликти. Ще бъдете полезни с услугите, които правите и предлагате, ще привлечете спонсори и покровители. Важното е да участвате само в двустранни срещи. Ако влезете в някакъв екип, ще работите за чужди интереси и парите ще се делят. На 9-и печелите от консултантски услуги. На 10-и споделете чувства и амбиции, тенденцията е всичко да потръгне и да донесе ползи. На 11-и важното уредете до обед. На 12-13-и Луната от Стрелец задвижва кармичен кръст. Това новолуние изпива силите ви, намалете натоварването, пестете си ресурсите. Отложеното за 14-15-и ще се развие във ваша полза и интерес, приключвате важни задачи.

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден за любов, сексът ще е на ниво, независимо кой с кого. Препоръчват се двустранни срещи и в делови план. Където се съберат повече хора, ще има конфликти и претенции, всеки ще се тупа в гърдите и няма да опита да разбере другата гледна точка. Не влизайте в спорове, обадете се на учителите и треньорите си, обсъдете съвместните инициативи и детайлите по работата и бизнеса. На 9-10-и Венера е в прегръдките на Луната. Ще ги видим заедно при ясно време тази вечер. Чудесен момент за любов, срещи и признания, някой се сгодява или сключва брак. На 11-и уреждате и любовното си гнездо, добре е за сделки с недвижим имот. 12-е рисков, а от 13-и Меркурий тръгва ретроградно и до 3 януари застопорява новите бизнес инициативи. На 14-15-и губите в играта.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Родените около 1 ноември са в благоприятна позиция в посока на чувствата и любовта. Нещо особено ще се случи и може да ви свърже с хората, с които бихте имали перфектната връзка. Днес и утре привличате като магнит дори и тези, които в миналото са ви пренебрегнали. Направете избора си със сърцето, извлечете най-доброто и за работата си от тези вдъхновени и творчески дни. От 9-и до 11-и на обед Луната е в Скорпион в съвпад с Венера. Любовта ще ви намери и изкуши, където и да се намирате. Подновявате и стопирани връзки. 12-и е рисков и конфликтен, ограничете контактите. На 13-и слушайте сетивата, интуицията ви работи на пълен капацитет. 14-и носи успехи и предимства на хората с активен и амбициозен подход. На 15-и лесно печелите симпатии, а и пари.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Сега е моментът да се уточняват семейни и любовни отношения. Приближава пречистващо новолуние във вашия знак, което ще разчисти терена на връзките. За днес не се препоръчват участия в общи купони и мероприятия. Останете насаме с партньорите, с тези, които обичате и цените, и намерете път един към друг. Посетете специалисти, консултирайте се за здравето си. През уикенда Луна и Венера се прегръщат в знака на съседа Скорпион. И вие може да прескочите по съседски, а някой и ще остане. В периода 11-13-и Луната е в Стрелец, в конфликтни аспекти с Нептун и Сатурн от Риби. Новолунието ще ви вкара в разправии и интриги, нищо ново не започвайте. На 13-и Меркурий тръгва ретроградно. На 14-и уреждате фирмени въпроси, а на 15-и личните.

Козирог 22 декември – 20 януари

Предстои уикенд на горещите страсти. Тази вечер Луна и Венера светят в съвпад в знака на Скорпиона. Не сдържайте емоциите, бъдете насаме с тези, които обичате. Ситуацията ще излезе от контрол там, където се съберат повече хора. Не е ден за приятелски сбирки. Страстите се развихрят и предизвикват конфликти. Така може да се разминете с тези, с които съдбата се опитва да ви свърже. На 9-10-и и привидно строгият Козирог ще бъде изкушен в любовта. Едно пътуване ви води на точното място. На 11-и намирате жилище или терен, на който да живеете семейно или да развивате дейност. За 12-и не планирайте нищо, почивайте, не влизайте в чуждите игри. На 13-и Меркурий от Козирог тръгва в ретроградна посока до 3 януари. На 14-15-и взимате своето от живота.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Днес родените в първата декада вървят към изневери не само на любимите хора, но и на личните си интереси и позиции. Не влизайте в коалиции, не се срещайте с приятели, а враговете заобикаляйте отдалече. Проблемът е, че няма как да заобиколите тези, които обичате, независимо от отношението им към вас. Лесно попадате в емоционални капани и давате излишни обещания. 9-10-и са дни на изневери и предателства в посока на любовта и чувствата. Луна и Венера са в съвпад в нехармоничния ви Скорпион. Отново бъркате приятелството с любовта и жънете бури. На 11-и трудно ще разделите имот и семейни придобивки. На 12-и не рискувайте, останете, където сте, не променяйте уговорките. На 13-и Меркурий тръгва ретроградно. На 14-15-и работете за себе си.

Риби 19 февруари – 20 март

Вдигате градуса на напрежението, вървите на среща с любовта и прекрачвате някои граници. Не се препоръчват колективни инициативи, клюката върши мръсната си работа. Препоръчват се само двустранни срещи, независимо дали в посока на любовта или в делови и здравословен план. Бъдете с тези, които могат да ви окажат с нещо съдействие. Вечерта не оставяйте любовта да ви чака сама. В първите три дни на периода Луна и Венера от Скорпион ще ви стимулират в любовта, а това ще се отрази положително и на работата ви. Не се отказвайте от даровете на съдбата. От обед на 11-и обстановката коренно се променя, стъпвате накриво, правите грешки и берете ядове на 12-13-и. Новолунието в нехармоничния ви Стрелец ограбва сили, чувства и ресурси. 14-15-и носят придобивки.