0

И злизате от лична година 3-ка, която е дала възможност да разширите територията си на влияние. 4-ката на 2024 ще ви донесе и повече отговорности, работа в няколко посоки и допълнителни семейни грижи. След 26 май планетата на правото и закона Юпитер ще ви гледа в опозиция от знака на Близнаците. Уредете дотогава данъци, такси и лични дела, подпишете нови договори. След това ще имате по-голямо натоварване и юридически проблеми.

Родените днес ще имат представително и царствено поведение и едно оптимистично чувство, с което ще се налагат в отношенията и в обществото. Тези деца ще стигнат далече в бизнеса и политиката, ще нарушават законите и ще налагат нови. Родените до обед ще имат трудно детство. Родените на залеза ще успеят по-късно в живота, но ще трябва да живеят и по-дълго. Родените преди изгрева ще бъдат известни и ще преуспеят, но с децата си ще закъснеят.

Овен 21 март – 20 април

Ден на мрежата, някой ще улови голямата риба, но впоследствие тя ще управлява и подрежда не само работата, но и живота и дейността му. Денят не е добър за предложения и сключване на брак, но трудно ще издържите на изкушението. Добре е да се постои край огън и мислите да се пречистят. Вечерта идват спасителни идеи и вече доминирате в ситуацията. Планирайте важните срещи за утре. На 2-и всеки е тръгнал на лов, внимавайте да не се окажете жертва на собствената си плячка. На 3-и постигате заветна цел. 4-и ви вкарва в голямата игра и политика, всяка среща е от значение. Сключете нови договори, водете преговори. 5-и е ден за проучване, не бързайте да се обвързвате, ако не сте добре информирани за другия. На 6-и се играе подмолно. На 7-8-и срещате опозиция.

Телец 21 април – 20 май

Днес Луната от Лъв е в пречупващ аспект към Венера от Скорпион и към Юпитер от Телец. Завъртате се в тежък емоционален конфликт, който може да донесе непредвидени раздели и трудности в отношенията. Не допускайте намесата на трети в любовния ви живот, за да си нямате неприятности. Съвместните инициативи днес придобиват една опасна емоционална окраска. Не изневерявайте. Очертава се тежък уикенд. В хороскопа ви се задвижва тежък кармичен кръст. Личните ви амбиции срещат организирана съпротива. Лесно попадате в капани на страстта. Не играйте хaзартно. На 4-5-и водите в класацията, подписвате договори, печелите пари и предимства. На 6-и захапвате здраво конкуренцията, а на 7-и правите изгодни за вас промени и вложения. 8-и е рисков в любовта.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес проблемите на други двама ще ви помогнат да се измъкнете от някои задължения и обещания. Пазете свои и чужди тайни и внимавайте да не изпаднете в зависимости. Ден на мрежата, ловят се наивници на всякакви възрасти. Може да направите желани от някой друг собствените си амбиции и желания. Вроденото ви дар слово ще помогне да извлечете ползи и от провалите си. 2-и ви завърта в опасни връзки и схеми. На 3-и постигате важна цел. На 4-и попадате в агресивни положения, печелят силните на деня. 5-и дава предимство на добре информираните. Родените в третата декада ще изпаднат от една класация на 6-и, но ще си отдъхнат от притесненията и ще си намерят нова среда. На 7-и определяте свои и чужди приоритети. 8-и е зареден с любов.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес всеки поет ангажимент и връзка ще тежи като окови. Не влизайте в партньорски отношения, не сключвайте нови договори, не позволявайте на никой да наднича в делата и в банковата ви сметка. Лесно се попада в схеми и в мрежи за наивници. Погрижете се за охраната на дома, ако ще пътувате. Отлагайте за следващите дни изборите, които трябва да направите и не се ловете на бас. На 2-и не влизайте в схеми и не се обвързвайте. На 3-и постигате важна цел и стигате до финала на някои отношения. На 4-и уредете делови срещи, пътувайте, преговаряйте по важните за вас дела и начинания, сключете нови договори. На 5-и печелят добре информираните. 6-и е рисков, правите грешен избор и на 7-8-и си патите от това. Не разкривайте намеренията си, не изневерявайте.

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на мрежата, може да бъдете оковани и застопорени от собствените си амбиции и обещания към някого. Правите грешни ходове и се обвързвате опасно. Не влизайте в кaзиното, не взимайте и не давайте заеми. Всичко, което се каже и обещае в този ден, няма да се изпълни. Уловките и капаните са навсякъде. Неблагоприятен ден за любовно признание и годежи. Увеличете дистанциите. През уикенда Луната от Лъв е в конфликт с Юпитер и Уран от Телец. Очертават се скандали и опити за навлизане в личната ви територия. Не участвайте в облози. Сблъсъците са неизбежни, а на 4-и и в любовта вървите към изневери или разбирате за такива с навлизането на Венера в Скорпион. На 5-и не споделяйте свои и чужди тайни. 6-и е рисков. На 7-8-и работа и удоволствия вървят ръка за ръка.

Дева 23 август – 22 септември

Ден на мрежата, енергията ви изтича по линия на зависимостите, в които сте попаднали или сте се съгласили да поемете като отговорност. Не сключвайте нови договори, не давайте пълномощия никому, защото в противен случай дълго ще ви доят и стрижат. Някой напира да се подреди на вашата хранилка и поилка, да използва личните ви дарби и ресурси, както и прословутия ви работохолизъм. На 2-и не се обвързвайте с никого за нищо, ще бъдете използвани и употребени. 3-и ви насочва към важна цел, не мислете за нищо друго. На 4-и успявате да се справите с родители и деца и да наложите мнението си. На 5-и наученото и усвоеното ви се отплаща, печелите престижно място или конкурс. На 6-и контролирайте апетита. На 7-и включете резервите, на 8-и постигате целта.

Везни 23 септември – 22 октомври

Ако обстоятелствата позволяват останете си у дома, бъдете сред свои и не предприемайте рискови инициативи и избори. Тенденцията е да ви въздействат агресивни фактори и хора, целящи да използват ресурсите и личния ви потенциал. Не се доверявайте, особено на непознати, и не се обвързвайте с нови договори. Неблагоприятно за годежи и за старт на съвместна търговска дейност. На 2-и запазете неутралитет, не се обвързвайте с чужди намерения и оферти. 3-и е ден на мечешките услуги, свършете си работата сами. На 4-и вашата управляваща планета Венера навлиза в знака на сладострастника Скорпион, където си позволява повече волности в любовта. На 5-и се заемете с проучване. 6-и е ден на интриги и скандали. На 7-8-и Луната е във Везни, отварят се нови възможности.

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Родените около 1-5 ноември влизат в конфликт и попадат в мошенически игри. Спазвайте закона, не играйте в комбина с непроверени хора и такива, които и преди са ви предавали и вкарвали в капани. Ден на паяка в мрежата, не се обвързвайте и не приемайте чуждите условия за работа или връзка. Четете дребния шрифт, ако се налага да подписвате договори, но по-добре отложете. Очертава се тежък и рисков уикенд, Луната от Лъв и планетите от Телец са в конфликт с Марс от Скорпион. Виталитетът ви намалява, влиянието също. На 4-и и навлизащата в Скорпион Венера провокира опасни страсти и чувства. На 5-и печелят добре информираните. 6-и идва с подмолни игри и конфликти. На 7-и намирате опорна точка, а на 8-и ще реализирате целта си, ако не се разсейвате.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес е важно да влезеш, да си сред приетите и поканените на сбирки и тържества, но по-важното е да си осигуриш изход и възможните вратички за измъкване, ако стане напечено. Съветът е да не приемате прибързано предложения, да изчакате в обвързването и да не се поставяте в зависимост от чужда воля, амбиция и начин на мислене. Може да привлечете спонсор, но зависи на каква цена. На 2-и правите пробив, но в неблагоприятна среда. На 3-и поставете условията си. Не се разпилявайте. За 4-и планирайте срещи на място, не разчитайте на посредници. На 5-и губите позиции, ако не сте в час с промените. 6-и носи рискове, особено за родените след 10 декември. На 7-и може да подпишете изгоден договор и да заемете престижна позиция. На 8-и е важно да пристигнеш пръв.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес сиренцето е в капана, изкушенията са на всяка крачка, отношенията са лишени от чувства, честност и взаимност. Добре е да увеличите дистанциите. Не допускайте никого прекалено близо, особено случайно появилите се играчи в бизнеса и в живота ви. Всеки е тръгнал с голямата кошница, няма да се съобрази със семейните ценности и морала, за да има каквото поиска. На 2-и някой прилепва опасно към вас и към нещата, които предлагате. Ограничете контактите. 3-и позволява да постигнете най-важната цел. На 4-и действайте активно по всички направления на живота. Чакайте победа и подарък от съдбата. 5-и е ден на знаещите и можещите, ще заемете висока позиция. На 6-и всички удари са позволени. На 7-8-и губите в играта, особено в любовта и връзките.

Водолей 21 януари – 18 февруари

В най-трудна позиция днес са родените около 1 февруари, особено ако не се съобразяват със закони и предписания и влизат в непозволени връзки и игри на дребно. Някой ще спечели на ваш гръб. Ще се почувствате предадени и ощетени и в чувствата. Нещо обещано ще отиде при друг, независимо колко сте се постарали и потрудили за него. Не се обвързвайте и не подписвайте договори. Очертава се тежък уикенд. Луната от Лъв задвижва планетен кръст към Слънцето ви чрез планетите в Телец и Скорпион. Лесно ще попадате в капани, дори и в собствените. От 4-и навлизащата Венера в Скорпион ще размъти чувствата и ще ви вкара в капана на пагубни страсти. На 5-и печелят хората с очи и уши навсякъде, а на 6-и тези с агресивно мислене и поведение. 7-8-и носят късмет и печалби.

Риби 19 февруари – 20 март

Днес сте във властта на изкусителни страсти и предложения и сами успявате да привлечете и изкусите някой важен за вас човек. Проблемът е, че истинските амбиции и чувства са добре прикрити, трудно е да разбереш кой какво точно иска и за какво се бори. Ще има задкулисни игри и опити за манипулация. Съветът е да не правите това, което не искате да ви направят и да ви се случи. 2-и протича в битки на страсти и възможности, не влизайте сами в кошарата, където ще ви доят и стрижат. 3-и определя правилната цел и посока. На 4-и за вас ще действа пръстът на съдбата. Венера навлиза в Скорпион, а Луната ви гледа в опозиция. Очертават се изневери. На 5-и спестявате някому важна информация, но и вас открито ви лъжат. 6-и е рисков, а 7-8-и ви водят към мечтаната цел.