0

В лична година 4-ка ще бъдете натоварени в две взаимно изключващи се посоки, но от нищо не бива да се отказвате. Всичко предприето в момента ще ви носи успехи и перспективни вложения на труд и пари. Започнете паралелна работа, включете се в допълнителни дейности. В средата на август чакайте награди за положените усилия. Изградете здрав постамент за бъдещите си инициативи през 2025 г., която ще ви донесе чаканото разширение и попълнение в дома и в пряката ви работа. Ще се отворят нови пътища и възможности, някой ще смени работа и дом и ще тръгне в нова посока. Подгответе терена за новото, което идва.

Родените днес съчетават интелект с изключителна интуиция. Родените в часовете около изгрева са галеници на съдбата, ще оцеляват при всякакви обстоятелства и ще получават подкрепа в критични моменти. На тяхно име да е и семейната фирма. Родените на обед ще успеят и в чужбина, ще получават подкрепа и съдействие, работата и ученето им може да са свързани с Германия. Неблагоприятно за раждане в часовете около залеза, тези деца ще са доста интровертни.

Овен 21 март – 20 април

Днес пасивността ще ви отведе в отбора на губещите. Активизирайте се максимално, защото още утре Марс ще напусне Овена, ще станете с една идея по-мързеливи, апатични и изчакващи. Сега е моментът да поставите условията си, дръжте се ултимативно, преговаряйте. В силна позиция са родените в третата декада, а родените във втората ще подвият опашка пред тези, от които зависят. На 8-9-и срещате силна опозиция, семейните дела са противопоставени на професионалните. Марс напуска Овена, активността ви се стопява. За 10-и планирайте активни и творчески мероприятия, срещи с потенциални партньори, инвеститори и спонсори. На 11-и разширете периметъра и в чужбина. На 12-и важното уредете до обед, а на 13-и следобед. На 14-и проведете срещите до обед.

Телец 21 април – 20 май

Днес не може да си позволите пасивност и изчакване. Време е да заемете нападателна или отбранителна позиция. Определете приоритетите и играйте екипно. Хищниците се готвят за атака, опасно е да си тревопасно и да стоиш извън защитата на стадото от близки, приятели и колеги. Днес пасивният човек и травми може да получи не само на физическо, но и на духовно и любовно ниво. 8-и е ден за активна състезателна дейност, но от 9-и с навлизането на Марс в Телец ще влагате и голяма дома агресивност във всички лични и професионални дела. На 10-11-и ще срещате основните си конкуренти, ще се наложи да влизате в дебати, да участвате в конкурси и да се доказвате пред по-висша инстанция. На 12-13-и печелите от тайните на другите. 14-и налага тежък избор.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на леопарда, който се е прикрил в храстите и вече е набелязал жертвата. Не е време за компромиси, действа се от позиция на силата и се набелязват потенциалните жертви. Не оставяйте инициативата в чужди ръце. В миналото на този ден са острили сечивата и ножовете. Нужна е щателна подготовка за всичко, което смятате да започнете и предприемете. Нищо не се оставя на случайността. На 8-и вътрешната ви енергия достига високи нива и търси поле за изява. На 9-и всеки сам решава и с никого не бива да се съобразява, не е ден за колективни инициативи. 10-и е ден на протегнатите ръце, всяко сключено споразумение ще има успех и перспектива в бъдеще. 12-и ви вкарва в източваща силите ви програма, пазете си тайните. Загубеното на 13-и няма да се върне. 14-и налага компромиси.

Рак 22 юни – 21 юли

За родените в третата декада има още облаци на хоризонта. Марс от Овен играе с тоягата на принудата по гърба ви, но утре вече няма да е така. С навлизането му в Телеца всичко ще се пречупва през призмата на собствеността, материалната изгода и парите. Родените в първата декада ще се освободят от родителската и началническа опека. Време е да се разчистят старите сметки и терени. На 8-9-и Луната е в Рак в перфектни аспекти към Сатурн и Нептун от Риби. От живота ви се маха тежък проблем, Марс ви облъчва хармонично. 10-11-и изискват преговори с влиятелни личности от страната и чужбина. 12-и разделя териториите на влияние, направете избора си до обед. 13-и започва с провокация, но завършва с обединение на мнения и интереси. 14-и е ден на затишие пред буря.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес във въздуха се усеща агресия, настройте са както за нападение, така и на самозащита. В най-тежка позиция са нерешителните и тези, които изчакват. Днес нападението е най-добрата защита, поставете условията си. Натоварете се умствено и физически, не позволявайте на вътрешната ви енергия да се задържи в тялото и да се вкисне в някой орган. Проведете оздравителни процедури. На 8-и Лъвът се готви за скок, ако може и по-висок. Не се препоръчва изчакване и пасивна политика. На 9-и ограничете страничните контакти, особено със случайни хора. На 10-и Луната от Лъв е в конфликт с Марс от Телец. Поставят се ултиматуми за пари и материални облаги. На 11-и имате предимство при преговори с чужбина. 12-13-и са провокационни, не правете изявления. 14-и ви води към успеха.

Дева 23 август – 22 септември

Днес ще бъдете натоварени максимално със свои и чужди задачи. Трудно ще удовлетворите всички искания и претенции. Ако се ангажирате със странични работни проекти, семейството ще страда и обратното. Бъдете активни, намерете време за всичко и за всеки. Това, което изпуснете от контрол, ще ви създаде в бъдеще допълнителни разходи, законови неудобства и конфликти в любовта. 8-и концентрира цялата ви енергия в една посока, ще има пренебрегнати и сърдити. Но от 9-и Марс ще ви гледа в брилянтен аспект от Телеца, ще играете разпоредителна роля и ще се справите с възникналите проблеми. На 10-11-и сключете нови договори, споразумейте се с партньори. На 12-и получавате подкрепа от съдбата, а на 13-и привличате симпатизанти. 14-и е силен до обед.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес и утре Луната ви гледа в конфликтен аспект от знака на Рака. Професионалните и семейни дела са противопоставени. Предстоят битки, които трябва да водите от позиция на силата, край с преговорите и изчаквателната политика. Не може да стоите в пасивно изчакване някой друг да ви свърши работата и поеме отговорностите. Ще трябва да огреете навсякъде и да покажете ниво. На 8-и се лутате между желания и възможности. От 9-и Марс вече няма да ви гледа в опозиция, от живота и работата ви изчезва неприятен дразнител. 10-и ви свързва с точните хора в перспективен съюз. На 11-и чакайте предложения и от чужбина. На 12-и не правете провокативни изказвания, 13-и започва с конфликт, но с напредването на деня връзките се стабилизират. 14-и е силен до обед.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес късметът работи повече за интересите на родените във втората декада. Ще се разберете лесно с родители и деца и ще изгладите различията с партньорите си в бизнеса и в живота. Не чакайте покана, действайте активно в посока на личния си интерес и поставете условията си. Не се свивайте и ограничавайте, с такава политика губите вече спечелени битки и ще трябва да започнете наново. На 8-9-и печелите по всички направления на живота и личната ви амбиция. Луната от Рак и планетите в Риби са в подкрепящи аспекти към Скорпиона. На 10-11-и обстановката рязко се изменя. Луната влиза в конфликт с Марс от Телец и с вашето Слънце. Както и да постъпите, ще засегнете нечии интереси, а вашите ще са на втори план. 12-13-и ви дават повече пълномощия, а 14-и и нова любов.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днешният ден изисква творческа активност и целенасочени действия в посоката, която е изгодна за вас. Не се съобразявайте с чуждите изисквания, ако не отговарят на личните ви цели, приоритети и желания. Ден на хората с големи амбиции, на решилите да победят на всяка цена и с всички средства. Ако разчитате на пасивното изчакване и на случайността, ще сбъркате и отпаднете от играта. На 8-и сложете край на плановете и мечтите и в следващите дни се опитайте да ги реализирате на практика. 9-и ви вади от летаргията и определя приоритетите. 10-11-и са най-силните ви и успешни дни за периода, може да се справите с всеки проблем и да завоювате ценни позиции. 12-и е ден на предателства и неприятни разкрития. На 13-и нищо да не се споделя, 14-и ви дава силни козове.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес сте в слаба позиция, ще трябват много усилия, за да се наложите в средата и да ви слушат у дома. Не се примирявайте с неудобствата и ограниченията. Ако не настъпите, ще ви настъпят. Ако се съгласите на компромис, и в бъдеще ще се наложи да го правите, даже и по-лошо може да стане и съвсем да изпаднете от класациите. Насочете в делова посока вътрешната си енергия. На 8-9-и Луната ви гледа в опозиция от Рака. Семейните и професионални дела са в конфликт. На 10-и ще се похвалите с победа, Марс вече ви гледа в хармоничен аспект от Телеца. До два дни чакайте изгодни предложения, подновете договори. На 11-и осъществете връзки с чужбина. На 12-и получавате информация преди другите и на 13-и правите обезпечаващ ход. 14-и е силен до обед.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Ден на активни и настъпателни действия в посока на личната ви амбиция. Организирайте работата и живота си по нов начин, подгответе се не само за защита, но и за настъпление. От утре Марс ще ви гледа в пречупващ аспект от Телеца. Родените в първата декада първи ще усетят натиск и агресия дори и от страна на приятели и близки. Сега е моментът да затвърдите позиции и амбиции. На 8-9-и пътувайте, гостувайте и чакайте гости. Ще се намесвате активно в живота на другите и ще реализирате стабилизиращи връзки. На 10-11-и ще срещате силна опозиция, ще правите компромиси и ще се съобразявате с чужди желания и изисквания. Постарайте се да запазите позицията си, не може само вие да отстъпвате. На 12-и посрещате гости от чужбина. На 13-14-и не споделяйте тайните си.

Риби 19 февруари – 20 март

Днес пасивният човек ще претърпи загуби и даже травми може да получи, ако не внимава. Активизирайте се максимално и поставете условията си. Не се крийте под камъните на чуждия интерес, може да бъдете притиснати и изолирани. Сега е моментът да действате. Преследвайте лични цели и амбиции, договорете окончателни цени на стоки и услуги и дръжте на личните си приоритети. На 8-9-и правите пробив и постигате повече от планираното. На 10-и може да бъдете привлечени по заместване, а после да останете за постоянно в делови и служебен план. На 11-и сте свързващото звено между други двама, отговорностите ви нарастват. На 12-и и родените до 1 март са в стресова ситуация, а за останалите проблемите ще са в следващите два дни. Запазете неутралитет.