0

В лична година 6-ца може да ви споходи и любовта, да създадете семейство, да имате дете или да станете дядо и баба. Няма да се разминете без придобивки в дома. Около 4 септември Юпитер ще направи брилянтен аспект със Слънцето ви от знака на Телеца. Второто такова положение ще бъде през март 2024. В целия този период правото и законът ще ви подкрепят ще печелите дела, ще уредите собствености и нова работа.

На 7-ми януари се очертава се бум на раждания поради приливната вълна на пълнолунието. За родените на седми животът винаги ще предлага пълните възможности и екстри. Родените на изгрева може да станат писатели, но ще водят затворен начин на живот. Родените на залеза ще живеят далече от родния дом. Родените до обед ще имат видима и невидима защита.

Овен 21 март – 20 април

Смирете апетита, не само по отношение на храната, но и на амбициозните си желания и намерения. Може да прекрачите граници и лимити, да увеличите претенциите в момент, когато другите не могат да ви предложат нищо насреща. Родените след 11-април ще загубят ценен делови и личен контакт, ако притискат прекалено околните и не са склонни на компромис. Отложете срещите за утре. 7-и е ден на предизвикателства за родените в третата декада. Смирете амбциите. На 8-9-и чакайте придобивки, пълнолунието ще ви презареди във всякакъв смисъл. На 10-и водите тежки преговори и получавате по заслуги. На 11-и нищо важно не започвайте. На 12-и не захващайте много неща едновременно, ще се изложите. 13-и ще носи успех, ако се спазва закона и разпоредбите.

Телец 21 април – 20 май

Пълнолунието пълни потребителската ни кошница, но съвсем за кратко. Много бързо всичко ще се изхарчи и влезе в употреба. В този ден може да се изживее и кратко блаженство, което ще се смени с дни на разочарования, особено в любовта. Трудно се устоява на съблазните. Старайте се да не отивате в крайности, за да не останете излъгани в чувствата. Препоръчва се диета на всички нива. 7-и ще донесе придобивки, но на 8-9-и харчовете ви ще са големи и спечеленото ще се стопи. Вечерта на 9-и и сутринта на 10-и сте в рискова позиция за пътувания. Спазвайте правилата. На 11-и се залагат капани, може да хванете златната рибка, която ще ви изпълнява желанията в следващите дни. На 12-и гонете точно определена цел. На 13-и правите силен ход, уреждате поръчки и доставки.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на голямата лакомия. Внимавайте с хапването и пийванете на празника на любимия Иван. Лесно се отива към прекалявания и в отношенията. Падат някои задръжки, които дълго сте възпитавали. Днес ни се иска от всчко по много и ще опитаме да си го доставим. Въпросът е как ще посрещнете утрешния ден и най-важното с кого. Някои връзки може да се развалят и отпаднат. На 7-и всеки иска и претендира и вие не сте изключение. На 8-и ситуацията се балансира, може да се намери път към всяко сърце. Най-добрият ден за сключване на брак в този месец. И на 9-и ще има за какво да почерпите, но всичко трябва да е дозирано. 10-и идва с критики по ваш адрес, а на 11-и чакайте провокации. От 12-и Марс във вашия знак тръгва директно, активизирате се още на 13-и.

Рак 22 юни – 21 юли

Пълнолунието превъзбужда, кара ни да действаме първосигнално, без да мислим за последиците. Бройте до десет преди да кажете или направите каквото и да било. Родените в третата декада трудно контролират емоциите. Не яжте ябълки-плодът на изкушението. Не любопитствайте излишно и не надничайте в чуждия живот. Не се месете в чуждия избор и не позволявайте намеси. На 7-и Луната от Рак е в опозиция на Слънце и Плутон. Не ритайте срещу ръжена. 8-и уравновесява силите и вече може да се преговаря, да се сключва брак и да се приемат всякакви оферти. 9-и е ден на прекалявания. 10-и поставя всеки на мястото му. Ден на леденото сърце. 11-и носи опасност от обсебване. На 12-и силата избива в агресия. На 13-и спазвайте закони и предписания.

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на съвместни инициативи и сбирки, черпи любимият Иван. Ще се вземат важни съвместни решения, ще се изглади всяко недоразумение и отново ще се тръгне заедно в полезната за всички посока. Който стои встрани от общите намерения и цели ще остане без подкрепа и печалба. В момента лидерската позиция е отредена за вас, бъдете активни в следващите три дни и ще доминирате. 7-и е ден за съвместни действия, разпределете ролите. На 8-и Луната навлиза в Лъв. Пълнолунието превъзбужда и ви води към крайни действия. На 9-и отношенията родители-деца се изглаждат. За вечерта и за 10-и сутринта не планирайте рискови пътувания. На 11-и идват заслужните награди и поощрения. На 12-и не подписвайте нови договори и не се обвързвайте. На 13-и постигате важна цел.

Дева 23 август – 22 септември

Днес печели екипната игра и политика, както в работата, така и след това в компанията на близки, колеги и приятели. Вдигаме наздравици за Иван. Чувствайте се поканени, търсете начин да влезете в общество с подобни на вашите интереси. Съдбата ще ви помогне да получите нещо отдавна желано. Падат задръжките, идват признания, от които ще се плаче и дано е от радост. Не оставайте сами. На 7-и за вас действа пръстът на съдбата. Приемайте покани, пълнолунието маха задръжките. На 8-и търсете пътя на примирието, не надигайте глас. На 9-и печели балансираната политика, идват придобивки. На 11-12-и Луната е в Дева в рисков аспект с тръгващият директно Марс. Попадете под някакви забрани или сами си слагате спирачки. 13-и дава път на законови промени изгодни за вас.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес черпи всеки втори мъж на света, който се казва Иван. Домакинската работа остава за вас, особено ако се вживеете в подобни задължения. Губи този, който се дистанцира от колективната забава и се изживява като обслужващ персонал. Водените разговори ще определят нови дейности и професионални съюзи. Вечерта на чашка се решават много човешки съдби, приобщете се. На 7-и ви очаква тежка програма, особено ако се нагърбите с цялата работа. На 8-и превъзбудата от пълнолунието нараства, лесно се прекрачват граници. На 9-и може да получите покана за влизане в голямата игра. 10-и определя нови норми и изискваня. На 11-и се движете сред свои, някой ще ви използва, поне да са близките ви хора. На 12-13-и правите скок в кариерата, чакайте повишение.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Един от силните ви, успешни и щастливи дни. Луната от Рак стимулира деловата ви и лична активност. Събуждат се неподозирани сили, пълнолунието ще ви донесе придобивки, ще напълни джоба и сърцето. Вземете всичко, което ви дава живота, уредете срещи с приятели, гостувайте, празнувайте заедно с любимия Иван и Ивана. Ден на призив, но само някои от нас ще чуят гласа му. На 7-и сте организатор на групови проекти и събития, гостувате и ви гостуват, всичко върви по план, но на 8-и с навлизането на Луната в Лъв се събуждат лъвските ни амбиции и кавгите са неминуеми. На 9-и спазвайте дистанция. Не пътувайте късно вечерта или рано сутинта на 10-и. На 11-и си взимате своето, никой не може да се изплъзне. 12-13-и са успешни и печеливши.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Както и да ви завърти живота в днешния ден, гледайте във всеки момент да владеете ситуацията и да не допускате друг да ви налага мнение или поведение. Пълнолунието активизира змея на желанията, а алкохолът замъглява съзнанието. Научавате чужди тайни, но и вашите някой се опитва да разгадае. Постарайте се навреме да пристигнете и навреме да си тръгнете от купона. На 7-и препълваме чашите, вдигаме наздравици и лесно отиваме в крайности. Но на 8-и късметът ще работи за родените в първата декада. Луна и Юпитер са в брилянтен аспект със Слънцето ви. 9-и носи придобивки за родените във втората декада, а на 10-и и останалите ще имат своя шанс. Не се страхувайте да влезете в нови роли. На 11-12-и изживявате кризи в отношенията. 13-и е успешен.

Козирог 22 декември – 20 януари

Пълнолунието замъглява ума и дава предимство на сетивата. Дори и строгият Козирог ще му „отпусне колана”, ще си разреши някои волности, от които веднага някой ще се възползва. Ден на приятни изкушения, особено в любовта, на приятелски сбирки и чествания, на които трябва да се разбере, че не сте за пренебрегване и сте в състояние да държите много неща под контрол. На 7-и Луната е в опозиция на Слънце и Плутон от Козирог. Където се съберат много хора, прескачат искри. 8-и омиротворява ситуацията. На 9-и е важно да контролирате играта във всеки момент. 10-и носи заслужени награди, но и наказания. На 11-и сме разделени на ловци и потенциални жертви. На 12-и печелите в една отдавна водена игра и си взимате своето. 13-и е рисков, газите закона и той вас.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Да са ни живи и здрави всички, които празнуват заедно с техните приятели и близки. Пълнолунието вдига градуса на напрежението и тази вечер са възможни всякакви прекалявания. Едно кратко блаженство може да ви донесе дълги дни на разочарования и проблеми, особено в любовта. Старайте се във всеки момент да владеете ситуацията, поведението си и това на околните. На 7-и пътувайте и гостувайте, но в следващите три дни бъдете внимателни. Луната навлиза в знака на опозицията ви Лъва и сключва тежки аспекти. На 8-и не взимате крайни решения. На 9-и контролирайте емоциите, хапването и пийването. 10-и раздава по заслуги. На 11-и не се обвързвайте с никого за нищо. 12-и ви води към важна цел, а на 13-и всичко за вас е постижимо, ако е синхронно със закона.

Риби 20 февруари – 20 март

Прекрасен ден, късметът ще ви следва стига да не влизате в конфронтации. Обръщайте всичко на майтап. Ще ви действат стимулиращи и притискащи еспекти. Луната от Рак покровителства родените в третата декада, но Марс от Близнаци създава проблеми на родените в първата. Всичко случващо се днес ще стимулира личната ви активност и творческото ви вдъхновение в приятелска среда. 7-и носи късмет и вдъхновение, Луната е в брилянтен аспект с Нептун от Риби. 8-9-и са дни покровителствани от висшатата любов, сега е момента за сключване на брак. Уточнете спорни въпроси. На 9-и във всичко да има мярка. 10-и въздава на всеки заслуженото. На 11-и лесно попадате в лапите на мошеници. На 12-и се разсейвате, изпускате нещо важно. 13-и е успешен.