0

Овен 21 март – 20 април

За родените около 1-5 април денят носи противопоставяне, неприятни емоционални реакции на думи и обещания и странични намеси от страна на трети лица в отношенията ви. Луна и Марс ви гледат в опозиция от Везните. Не нарушавайте закони и предписания и не влизайте в разправии с околните. Не оставайте пасивни, помогнете, без да давате непоискани съвети. Нужен е самоконтрол. 16-и активизира конкуренцията. На 17-и не се събирайте с много хора, попадате на фатално влияние. На 18-19-и може да сключите нови договори и да поемете в нова посока. На 20-и важното уредете до обед. На 21-ви нищо важно не споделяйте до обед. След това с всеки може да се разберете. На 22-ри намерете начин да се помирите и да стопите дистанциите с тези, които ви липсват.

Телец 21 април – 20 май

Превъзбудата нараства и си казва думата в този ден. Провокациите са навсякъде, действията ви са прекалено емоционални. Не може да си позволиш пасивност, ще те притискат с изисквания, но и прекалената активност ще привлече силни конкуренти и недоброжелатели, които ще се опитат да ви стоварят на гърба и своите задължения. Дипломатичният подход не помага, нужен е респект. На 16-и не оставайте в пасивно изчакване, следвайте емоцията. 17-и е ден на фатално привличане, после няма връщане назад. В дните 18-20-и Луната от Скорпион и Венера от Лъв ще сключват критични аспекти с Юпитер и Уран от Телец. По закона на Мърфи нещата ще се провалят в най-неподходящия за това момент. Качвате кръвното. От 21-ви на обед до 22-ри късметът е с вас.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес губи този, който остане пасивен, който изчаква и се колебае и не е сигурен в действията си. Атакувайте позициите, които искате да бъдат ваши. Не се отказвайте от една връзка, дори и в момента да имате конкурент и нещата да не вървят във ваш интерес. Бъдете настойчиви, не чакайте покана, поканете се сами на важни мероприятия и срещи, които ви интересуват лично и делово. 16-17-и минават под флага на активните и творчески дейности. Пътувайте, организирайте делови и лични срещи, разплатете се, разчистете боклуците около вас и сложете в ред връзките. На 18-и сключете нови договори, стиснете си ръцете с нови поръчки и доставки. 19-20-и са благоприятни за връзки с чужбина. На 21-22-ри срещате отпор и заплаха, попадате в капана на конкуренцията.

Рак 22 юни – 21 юли

За родените около 1-5 юли днес и утре ще има пикове в настроението. Тенденцията е към тежки емоционални сривове независимо от поводите. Луна и Марс от конфликтните ви Везни са в пречупващ аспект с рожденото ви Слънце. Склонни сте към нападателна и агресивна политика, не се вслушвате в доводите и съветите на другите. Намалете темпото, изискванията и претенциите към близките. През уикенда Луна и Марс от Везни ви облъчват в критични аспекти. Контролирайте се максимално, не се поддавайте на емоцията и овладейте агресията. В следващите три дни Луната от Скорпион и планетите в Риби ще ви стимулират. Всичко ще тръгне изгодно за вас и ще носи печалби. Вечерта на 22-ри нещо тъмно се вмъква в отношенията ви. На 23-ти правите грешен ход, но после наваксвате.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес пасивният човек ще претърпи поражение и даже може да пострада физически, ако не е концентриран, ако действа отпуснато и без нужното внимание при тежка работа. Край с изчаквателната политика. Поставете условията си, изисквайте полагаемите ви се екстри, където и да се намирате. Не разчитайте другите да се сетят какво ви е нужно, поставете условията си на тези, с които сте в екип. 16-и изисква цялата ви активност и творчески замах за справяне с проблемите. 17-и е ден за преговори и консултации. 18-19-и ви вкарват в любовни капани, отделете повече време на работата, подгответе се за публични и светски изяви. 20-и ви вкарва в непозволени игри, ще се опарите. На 21-ви придобивате повече права, подпишете и нов договор. 22-ри дава шанс на истинската любов.

Дева 23 август – 22 септември

Днес е важно да си активен и инициативен, да покажеш разбиране към нуждите и болките на околните, но в същото време да си гониш личния интерес. Не правете прекалени компромиси. Още от сутринта си дайте сметка докъде може да стигнете и къде вече ще спрете и ще поставите условията си. Вечерта е натоварена с емоция. Други двама ще се опитат да ви замесят в своите проблеми и избори. През уикенда са под въпрос междусъседските и роднински връзки. Старайте се да на влагате прекалена емоция и да не тръгвате в посоката на лични разправии и конфликти. Не се обвързвайте. 18-и ви дава сигурност и предимства, сключете нови договори до 20-и. На 19-и се урежда път или сделка с чужбина. Направете резервации. На 21-22-ри се постарайте да изчистите спорове и конфликти.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес слагате край на търпеливото изчакване някой да се промени, да поеме личните си и семейни отговорности и да ви бъде опора в живота. Настройвате се агресивно към близките, които ви товарят със задължения и разходи, без да питат дали имате нужда от нещо и как се справяте в живота. Може да си изпуснете нервите, да кажете и направите нещо, за което ще съжалявате. На 16-17-и Луната е във Везни в съвпад с Марс. Аспектът провокира емоционална агресия на всички нива в живота ви. Засилват се и алергичностите. На 18-19-и бъдете активни, подпишете нови договори, създайте нови връзки и пътувайте. На 20-и важното уредете до обед. От 21-ви на обед до 22-ри на обед е време за прошка и стопяване на дистанциите със старата любов. След това три дни ви чакат грижи.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес хищниците се готвят за скок, да му мислят тревопасните. В такъв момент ще се поставят условия, ще се търси сметка на разходите и изпълнените обещания. Вечерта в отношенията ви се промъква агресивна нотка. Съветът към околните е да не ви влизат в полето на амбициите и да са коректни при изпълнение на дадените обещания, иначе ще жилите и хапете наред. На 16-и пред нищо и пред никого не отстъпвате. 17-и не е ден за обвързване, особено ако вървите към неравностойна връзка. В периода 18-20-и Луната от Скорпион сключва тежки аспекти с Венера в Лъв и с планетите в Телец. Изправени сте пред големите си врагове и страхове. И любовта ви поставя пред изпитание. В най-трудна позиция са родените около 5-10 ноември. Отложеното за 21-22-ри ще е успешно.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес печелят активните и амбициозните. Не се свивайте и ограничавайте сами, а увеличете претенциите и поставете на мястото му всеки, който опитва да определя личните ви приоритети и лимити. Време е да заемете нова позиция в бизнеса и в обществото. Предявете претенции и към нещата, които са ваши и по право и като наследство ви принадлежат. Контролирайте емоциите. На 16-и не оставяйте друг да определя личните ви приоритети. 17-и носи фатализъм във всяка среща. Останете сред свои, не се ангажирайте със странични хора и дейности. На 18-и подпишете нови договори, родените в първата декада късат стари връзки и договори. На 19-и смирете недоволството, приемайте нещата такива каквито са. На 20-и получавате по-голям достъп, 21-22-ри носят успехи.

Козирог 22 декември – 20 януари

Родените около 1-6 януари са в рискова и неблагоприятна позиция, особено ако позволят на емоциите да вземат връх над разумната им преценка. Лесно може да развалите отношения, градени с години и да останете сами в момент, когато ви е нужна подкрепа. Смирете се, не искайте много от околните, направете компромис. Може и да е за пореден път, но в момента това е важно. През уикенда Луна и Марс ви облъчват с агресивна емоционалност от знака на Везните, лесно губите контрол. Тенденцията е да си изпускате нервите, което обикновено рядко си позволявате. На 18-и водите в играта, а на 19-и може да привлечете нови партньори и спонсор от чужбина. На 20-и оставете другите да говорят. На 21-ви насрочете срещите си за следобед. На 22-ри действате с успех сутринта.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Родените в първата декада днес дават всичко от себе си, но изискват и нужното внимание и работа от страна на другите. Настроени сте критикарски, не прощавате грешки и хапете наред, ако нещата не стават така както сте го предвидили. Бъдете гъвкави и се постарайте бързо да реагирате на промените в плана, а не да се сърдите и правите скандали. Не си разваляйте деня с интриги. Очертава се активен и емоционален уикенд, в който ще действате превъзбудено и ще излеете душата си. Дано да е в подходящия момент и пред подходящите хора. На 18-19-и губите позиции, позволявате на конкуренти да ви отнемат предимства, договори и награди. И провалите в любовта са тежки, ще ви спретнат компромат. На 20-21-ви си пазете тайните, 22-ри стопля отношения.

Риби 19 февруари - 20 март

Днес постигате каквото искате и ви трябва с активна, делова и настойчива политика, а някъде и от позиция на силата. Нека тоягата на принудата да е в едната ви ръка, а в другата дръжте подаръка и букета. Всеки ще получи своето в зависимост от усилията, които е положил и чувствата, които е вложил. Не оставяйте в ръцете на конкурент личните си дела. Днес всеки се бори за кокала. 16-и активизира амбициите, пасивният човек ще загуби, излезте от черупката си. На 17-и не допускайте нови хора в личния си кръг от стари приятелства и познанства. Вкарвате си Троянски кон в живота. На 18-20-и за вас ще действа пръстът на съдбата, ще получавате награди и повишение, ще печелите конкурси и ще привличате спонсори. 21-22-ри са рискови, нужно е помирение и прошка.

ЧРД

В лична година 5-ца ви предстои промяна в плана, старт на нови дейности и начинания и пътувания към различни места и хора. Не се отказвайте от промяна и преместване, девизът е „С готови куфари и шапка на главата”. От 9 октомври до 8 ноември изкусителката Венера ще бъде в Дева и може да ви донесе нова любов или обвързване със старата. Меркурий ще бъде в Дева до 5 октомври. Постарайте се дотогава да подредите бизнес инициативите и работната си програма.

Родените днес до обед са надарени с личен чар и обаяние, имат светъл ум и артистични дарби. Ще владеят модните подиуми и сцената. Родените следобед на точния съвпад на Луна и Марс във Везни трудно ще балансират в живота и отношенията, ще действат импулсивно и често агресивно, когато нещата не стават както те ги искат. С партньор, роден в началото на Везните, ще имат връзка, готова за роман. Не бива да товарят кръста и бъбреците.